Om Acape AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Acape AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAcape AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande20.12.2000
Org.nr:5566022223
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96022 Skönhetsvård

Exekutiva befattningar/Administration

Stina Carola HolstLedamot
Daniela Carola HolstSuppleant

Omdömen om Acape AB

kristina nyman

mer än ett år sedan

Evidence Clinic som finns i samma lokaler som Acape laser är inte ett förtroendegivande företag. Som kund får du vänta länge både utanför lokalen och i salongen fast man bokat tid. Personalen är inte trevlig och inte det minsta lyhörd för kunden. De försöker lura på en dyra behandlingar och lyssnar inte på kundens behov.
Titti

Svar från företaget

Hej, Kristina!

Vad tråkigt att du fått den uppfattningen av vår läkare. Dr Nuria brukar uppfattas som väldigt förtroendeingivande och ger information utifrån ens egna förutsättningar.

Nu är vi två olika företag som gör olika slags behandlingar, som du tidigare skrev. Vi ser gärna att man vänder sig till det företaget som det gäller med sin recension.

fredde linkan

mer än ett år sedan

Tog bort ett fibrom på näsan samt 2 födelsemärken på halsen med laser. Jätte trevlig personal och bra lokaler. Ligger nära från centralen så det är lätt att hitta dit också. Rekomenderar verkligen.

Therese Corfitsen Tjörneryd

mer än ett år sedan

Trevlig och kunnig personal. Fin salong i bra läge.

Ara Rasool

mer än ett år sedan

Jag har gått på Acape i flera år trots att jag är bosatt i en annan stad. Är jättenöjd med behandlingarna jag gjort där, och jag ser alltid fram emot nästa besök. Personalen erbjuder ett varmt mottagande och man känner sig välkommen och omhändertagen. Rekommenderar starkt!

Jeanette C

mer än ett år sedan

Jag har haft väldigt många leverfläckar/födelsemärken (över 100 st) som besvärat mig mycket både fysiskt och psykiskt. Jag började begränsa mitt liv - vågade inte längre vara lättklädd varma sommardagar eller att besöka stranden/badhuset endast iförd badkläder fanns inte i min värld. Kände att detta problem förminskade mitt dagliga liv. Besökte flera vårdcentraler och läkare som uttryckte att "det skulle bara bli så många fula ärr så du bör inte göra något åt detta."

Jag gav som tur var inte upp mitt sökande utan gjorde efterforskningar. Jag letade efter en klinik som specialiserade just sig på laserbehandlingar och som har gedigen kunskap och erfarenhet av liknande behandlingar.

Jag har bara superlativ att beskriva Acape-kliniken:
- Jag blev så fint och professionellt omhändertagen av personalen under hela behandlingsprocessen - före - under och efter.
- Mina leverfläckar (nevi) syns inte längre - helt underbart - jag som i decennier inte känt mig bekväm att visa mig på stranden eller i linnen etc - känner att en helt ny värld öppnas för mig :D äntligen kan jag känna mig bekväm i min "hudkostym", att vara en som alla andra :)

- Behandlingen gjorde inte alls ont - "bara som små krypningar/stick" - det positiva var att personalen är så lyhörd under hela behandlingen, om man har många nervtrådar så tar man en liten paus och fortsätter sedan...
- Behandlingen går fort och eftersom lasern är så ytlig är risken minimal för att orsaka ärrbildning.

Fina fräscha lokaler mitt i Stockholm city - lätt att ta sig dit

Jag kan verkligen rekommendera Acape kliniken och deras laserbehandlingar om lider av samma problem som jag.
- Mycket bra prisbild! Eftersom jag hade så många nevi ( ca 100 st) kunde jag inte betala hur mycket som helst men jag ville ändå inte ge avkall på resultatet eller säkerheten.

Tack Acape att ni förbättrat min livskvalité! Ser fram emot sommaren 2014 och resterande sommrar hela livet :)

Karin Forsberg

mer än ett år sedan

Oempatiskt bemötande av läkaren. Och till råga på allt kostade det 700 kronor - enbart för ett besked som vi borde ha fått redan när vi ringde och bokade tid! Sorgligt dåligt.

Svar från företaget

Hej, Karin! Vad tråkigt att du upplevt det så. Tyvärr så kan vi inte konsultera hudförändringar via telefon, utan det går bara på plats. Ni har gjort en undersökning med dermatoskop hos läkaren om ni betalat 700:-. Vi ber om ursäkt om det blivit något missförstånd angående priset. Vänliga hälsningar Acape AB

Emma Andersson

mer än ett år sedan

Var på Acape i våras för att ta bort ett fibrom. Gick väldigt smidigt och enkelt. Fick trevligt och proffsigt bemötande. Rekommenderas!

Natalie Lindoff

mer än ett år sedan

Har gått till acape under flera år för olika behandlingar är otroligt nöjd över resultaten jag får! Bemötandet och proffsigheten är enormt bra skulle verkligen rekommendera mina nära och kära att gå dit. Lokalen är trivsam och fräsch ligger bra till centralt i Stockholm.

Lina Andersson

mer än ett år sedan

Personligt, proffsigt, prisvärt.
Här finns allt man behöver och man bjuds alltid på det lilla extra. Jag har fått ansiktsbehandlingar som fått min hy att skina! Köp presentkort till vänner, passa på att boka ett par behandlingar när du ändå är där!

Josefin Nordström

mer än ett år sedan

Jag har gått på Acape laser vid flera tillfällen. Bl.a går jag regelbundet på ansiktsbehandling och bryn och fransfärgning hos dem. Vid ett tillfälle behandlade jag blodkärl på benen hos deras läkare, det blev jättefint efteråt. Får alltid fint bemötande och bra behandlingar. Kan starkt rmendera denna klinik!