Eniros nummerupplysningstjänster

Sveriges största nummerupplysning

Enkelt och snabbt - ett nummer till hela världen. Ställ din fråga via telefon eller i ett sms till 118 118. Använd oss när du vill ha hjälp med att hitta personer, företag, produkter och platser, eller varför inte närmsta apotek. Du får ditt svar snabbt och bekvämt.

Koppling och information via sms ingår

Vi kopplar dig direkt (gäller kunder till de flesta operatörer) eller sms:ar uppgifterna till dig. Via en länk i sms:et får du adressen markerad i Eniros karttjänst där vägbeskrivning hjälper dig att hitta. Allt utan extra kostnad.

Skicka sms från utlandet

Om du har ett svenskt mobilnummer kan du sms:a precis som om du vore hemma. Du behöver inte använda något utlandsprefix.

+46 649 118 118 när du är i utlandet

Du som har ett svenskt mobilabonnemang kan nå vår nummerupplysning även från utlandet. Du ringer +46 649 118 118 och kan få upplysningar om både svenska och utländska telefonnummer och adresser.

Utlandsupplysningen Eniro 118 119

Söker du ett telefonnummer utomlands, ringer du 118 119 för att få personlig hjälp med telefonnummer över hela världen.

Snabb service

Vi tar fram telefonnummer till företag, organisationer och privatpersoner i nästan hela världen. Ibland har man redan numret till den man söker, men har problem med att komma fram. Då hjälper vi gärna till. De flesta nummer hämtar vi ur de databaser som varje lands egen nummerupplysning använder. Där finns över 500 miljoner telefonnummer.

Nu når du oss även från utlandet

Du kan också nå vår nummerupplysning när du är utomlands. Antingen ringer du till oss på +46 649 118 118 eller så skickar du ett sms till 118 118.