Örnens Kristaller och Hantverk logo

Örnens Kristaller och Hantverk

Om företaget

Försäljning av kristaller och hantverk. Samt vi erbjuder även kurser inom andlig utveckling. Jag som står för företaget har varit medial och synsk sedan jag föddes. Jag har ärvt alla mina förmågor av äldre släktingar. Enligt...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-869 62...
Adress

Petersbergsgatan 15

50430 Borås

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Försäljning av kristaller och hantverk. Samt vi erbjuder även kurser inom andlig utveckling. Jag som står för företaget har varit medial och synsk sedan jag föddes. Jag har ärvt alla mina förmågor av äldre släktingar. Enligt släktforskning så har många generationer bakåt i tiden haft folk som har varit öppet mediala och synska. Så jag för arvet vidare i släkten. Jag driver butiken ihop med min fru och jag håller i alla kurser själv i butiken.

Kristallbutik

Vi säljer kristaller och skinnhantverk, indian/shaman inspirerat hantverk. Företaget startade 1/1 2021. Vi har även div kurser inom andlig och medial utveckling. Vi båda arbetar med annat arbete på dagtid. Så butiken är öppen på kvällstid än så länge.

Örnens Kristaller och Hantverks utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0708696294

07-086 962 94

070-869 62 94

0708-69 62 94

070-8696294