Om företaget

Vi odlar vår- och sommarplantor, kryddor, tomater och en hel del annat. På vår bakgård finns perenner, träd, buskar och rosor.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-182 27...
Adress

Åstorps Gård 355

65593 Karlstad

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi odlar vår- och sommarplantor, kryddor, tomater och en hel del annat. På vår bakgård finns perenner, träd, buskar och rosor.

Mer om oss

Lennart är i grunden bonde med lång erfarenhet av odling. Den erfarenheten blandat med nyfikenhet, kunskap och en vilja att pröva på nya lösningar gör honom till en bra odlare.

Malin är utbildad florist, med lite extra kunskaper inom konst – och arkivkunskap, och uppvuxen i en av Karlstads trädgårdsfamiljer. Farfar Olle Tollin startade handelsträdgården Solliden på 30-talet på Sundsta. Sen har det bara fortsatt inom blomsterbranschen …

2005 startade vi Åstorps Gårds Handelsträdgård. Vi kände att vi ville göra något tillsammans och när vi började titta närmare på våra samlade kunskaper och intressen så landade vi inom trädgård. Vi hade också förmånen och möjligheten att nyttja en del av vår gård till växthusbyggnation och viktigt för oss var att ha nära till jobbet. Dels för familjens skull men också för att vi tror på närhet och att det finns ett värde i att arbeta i vår hembygd.

Att få arbeta med det vi gör är underbart. Det är en härlig miljö, ljust och fullt av klorofyll, växtkraft och färger. Närheten till alla härliga människor som kommer hit är också en viktig del av vår vardag.

Man kan alltså säga att vi trivs alldeles otroligt bra med det vi gör tillsammans.

Åstorps Gård Handelsträdgårds utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0731822729

07-318 227 29

073-182 27 29

0731-82 27 29

073-1822729