Åsby Hotell - Konferens & Spa logo

Åsby Hotell - Konferens & Spa

Om företaget

På Åsby Hotell finner du en fantastisk naturskön miljö mellan Kolbäckåns forsar och anrika Strömsholm Kanal. Hotellet är beläget mitt i Västmanland bara några mil från Västerås, Eskilstuna & Köping. Hotellet är specialiserade...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0220-212...
Adress

Skantzgatan 7

73440 Hallstahammar

Senaste årsredovisning

Årsredovisning saknas


Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

På Åsby Hotell finner du en fantastisk naturskön miljö mellan Kolbäckåns forsar och anrika Strömsholm Kanal.

Hotellet är beläget mitt i Västmanland bara några mil från Västerås, Eskilstuna & Köping. Hotellet är specialiserade mot företag & konferens men är även ett utmärkt alternativ för weekendgäster. Vår ambition är att erbjuda våra gäster en avkopplande och vacker miljö.

Med vårt helt nyrenoverade spa erbjuder vi ett stort utbud av weekendpaket för alla önskemål och tillfällen.

- Konferens -

Den unika och vackra miljön runt natursköna Skantzsjön gör just Åsby Hotel till en plats för möten, rekreation och samvaro. Hos oss konfererar du i fullt utrustade konferenslokaler med dataprojektor och trådlöst internet. Vi har allt från mindre grupprum till lokaler för upp till 100 personer, allt beroende på möblering.

- Spa -

På Åsby Hotell hittar du Västmanlands vackrast belägna spahotell. Vår spiritual är en utformad för att ge dig tid till dig själv, dina sinnen och ditt välbefinnande.

I vårt spa råder det en trivsam och lugn atmosfär både för avkoppling på tu man hand men även för möten och konferenser. Omfamnas av värme, härliga dofter och ett personligt bemötande med fokus på kvalité och våra gäster i centrum.

Åsby Hotell - Konferens & Spas utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

022021200

02-202 12 00

022-02 12 00

0220-212 00