Om Åkerholms Rör AB

När du behöver en rörmokare i Hörby eller Höör så vill vi förstås gärna att du hör av dig till Åkerholms Rör. Vi åtager oss både små och stora uppdrag. VVS-tjänster vi utför är till exempel badrumsrenoveringar, rördragning vid nybyggnation eller renovering, rensning av avlopp, reparation av WC-stolar, blandare och andra VVS-armaturer. Vi kan även hjälpa dig med olika värmepannor så som elpannor, vedpannor, värmepumpar, varmvattenberedare och pelletsbrännare.

Vi är återförsäljare av Thermia Värmepumpar i Hörby, Höör och Eslöv. Som Thermia Värmepumpcenter kan vi erbjuda våra kunder hela Thermias villasortiment, personal med kylcertifikat och utbildning enligt branschreglerna Säker Vatten-installation samt jourservice under perioden dec-mars. Vi har även ett välsorterat reservdelslager för värmepumpar och övrig VVS.

Åkerholms Rör ett VVS-företag som utför alla typer av rörarbeten inom VVS-branschen. Med god service och kunniga rörläggare hjälper vi dig med din värmepump, värmepanna, badrum, vattenpump etc.

Åkerholms Rör i Höör och Hörby är ett VVS-företag som arbetar med värmepumpar och alla typer av rörarbeten inom VVS-branschen. Vi erbjuder snabb service från kunniga rörmokare när du behöver hjälp med rörarbeten. Ring oss eller kom in och prata med oss i en av våra VVS-butiker när du behöver hjälp.

Åkerholms Rör grundades i Hörby år 1936 och 1976 startades även en avdelning i Höör. Vi förstår vikten av att bygga upp och behålla en god kundrelation och vårt mål är att våra kunder ska återkomma till oss år efter år. Respektive avdelning är utgångspunkt för service och VVS-installationer. Verksamhetsområdet är främst Hörby, Höör och Eslöv men vi utför värmepumpinstallationer och rörarbeten i hela Skåne.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Åkerholms Rör AB VVS, Hörby - 1
  • Åkerholms Rör AB VVS, Hörby - 2

Åkerholms Rör AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Åkerholms Rör Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

29.10.1968

Org.nr:

5561204859

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

300000

Omsättn.intervall

20000 - 49999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

43221 Värme- och sanitetsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Per-Erik Johan Tengberg

Verkställande direktör

Per Göran Magnus Persson

Ledamot

Per-Erik Johan Tengberg

Ledamot

Per Göran Magnus Persson

Ledamot

Jan Simon Per-Eric Olsson

Suppleant

Jan Åke Verner Olsson

Revisor

Ulf Thomas Hallberg

Finansiell information

Omsättning

46 920 tkr

Vinstmarginal

9,3 %

Anställda

19

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

04151404504-151 40 45041-51 40 450415-140 45