Om Åkes Solskydd AB

Vi på Åkes Solskydd AB tillverkar, säljer och monterar mått- och färganpassade solskydd helt enligt dina önskemål. Åkes Solskydd erbjuder fria hembesök och tillsammans kommer vi fram till ert behov och önskemål av solskydd. Vi kommer med idéer, erfarenhet och kunskap! Vi anser att goda affärer bygger på bra relationer och det är i nära samråd med kunden som de goda idéerna föds.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Åkes Solskydd AB Markiser, Göteborg - 1
  • Åkes Solskydd AB Markiser, Göteborg - 2
  • Åkes Solskydd AB Markiser, Göteborg - 3
  • Åkes Solskydd AB Markiser, Göteborg - 4
  • Åkes Solskydd AB Markiser, Göteborg - 5
  • Åkes Solskydd AB Markiser, Göteborg - 6
  • Åkes Solskydd AB Markiser, Göteborg - 7
  • Åkes Solskydd AB Markiser, Göteborg - 8
  • Åkes Solskydd AB Markiser, Göteborg - 9
  • Åkes Solskydd AB Markiser, Göteborg - 10

Åkes Solskydd AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnÅkes Solskydd AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.11.1970
Org.nr:5561412940
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch22230 Byggplastvarutillverkning

Exekutiva befattningar/Administration

Hans Olof AndervikLedamot
Stina Camilla AndervikSuppleant

Omdömen om Åkes Solskydd AB

Karina Plate

mer än ett år sedan

Dom har tillverkat och levererat markiser och rullgardiner på ett mycket proffsigt sätt.

Susanne

mer än ett år sedan

Urdålig återkoppling.
JAG HAR KONTAKTAT ÅKES SOLSKYDD 6 GGR FÖR ATT FÅ EN PRISUPPGIFT, INGEN RINGER/MEJLAR.

Svar från företaget

Hej Susanne! Vi har haft en kampanj nu i två veckor och har fått otroligt bra respons på denna. Vi kommer att meddela alla som varit inne i butiken, lämnat sitt telefonnummer eller de som har mailat. Tyvärr kommer det att dröja längre än vad vi hoppats på att nå alla. Men som sagt, de som vi har telefonnummer eller mailadress på kommer att bli kontaktade, jag lovar.

Thomas Juntti

mer än ett år sedan

Bra och snabb leverans. Dock, dålig verkar de inte ha tid (eller vilja) att åtgärda garantiåtaganden. Har varit i kontakt med * ett antal gånger och även om han lovat "komma förbi och fixa" så har besöket uteblivit. Borde vara ett större fokus på detta då det i slutändan kommer att negativt påverka affärerna. ring och bestäm tid när du kommer och fixar lamellgardinen!

Behöver markis

mer än ett år sedan

Nöjd tidigare men nu när jag flyttat så kommer dem inte!!! Ringt två gånger till dem och de har sagt de ska komma och titta för jag vill ha markiser... Vill de inte ha kunder längre :(

Svar från företaget

Vi har ingen automatisk telefonsvarare på vårat företag (gammalmodigt) utan vi vill ha en personlig kontakt med våra kunder. Skulle detta mot förmodan inte fungera så finns alltid det fantastiska verktyget "mail". Har man skickat ett mail meden fråga så får man garanterat ett svar när vi har sett detta mail. I ditt fall skulle jag kunna tänka mig att Ni har ringt in och att det har blivit en lapp skriven och innan vi har hunnit kontakta er så har kanske lappen kommit bort (som lappar brukar göra). Hoppas att Du utan namn kan maila eller prata med någon av oss så ska vi se till att dina behov kanske blir uppfyllda gällande markis. /Hans

Sven i Askim

mer än ett år sedan

Vilka killar! Vi var på jakt efter några markiser och fick rekommendationer från vår granne som hade köpt av Åkes. Säljaren var noggrann och visade och berättade hur det skulle bli. Fick offert senare samma dag. Blev lovad montering inom 10-12 arbetsdagar. Montörerna kom och monterade upp. Vad vi blev nöjda. Vil verkligen rekommendera Åkes solskydd till de som är ute efter solskydd. Nöjd ägare till 4 st nya markiser.

Per Elm

mer än ett år sedan

Allt levererades och monterades helt som utlovat. Vi är mycket nöjda och kommer rekommendera Åkes Solskydd till våra vänner.

ro

mer än ett år sedan

Snabb leverans. Bra montering med bra garanti. När vi väl hade bestämt oss så fick vi våra markiser monterad inom 10 dagar. Tack

/Linda

mer än ett år sedan

Kul att ett det finns små "fabriker" som kan ge sådan service. Bra och kunnig personal. Jag kan ge mina rekomendationer ang detta företag.