Om Zodiak HAIR & SHOP

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Zodiak HAIR & SHOP, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Zodiak Hairteam Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

20.05.1994

Org.nr:

5564873767

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

96021 Hårvård

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

a

alawit beraq

moreThanAYearAgo

trevlig personal!

Carolin

moreThanAYearAgo

Jag var där och klippte mig för två veckor sedan och blev så otroligt nöjd med både färg och klippning. Har gått till en annan salong i flera års tid, men valde att sluta då jag blivit missnöjd de senaste gångerna.

Jakob

moreThanAYearAgo

Jag tycker de anställda tog väl hand om en.
frisören lysande på alla mina önskemål.
Jag är jätte nöjd med min nya frisyr.
Det rekommenderas varmt att klippa sig här

Missnöjd

moreThanAYearAgo

Har aldrig blivit så oseriöst klippt NÅGON gång i mitt liv. Frisören klippte inte igenom hela mitt hår, sa inte ett ord under de 15 minuter hon spenderade på klippningen (har hår nedanför tuttarna så brukar ta ett tag att gå igenom), hon gick ifrån mig och hjälpte alla kunder som var inne i butiken (vilket är okej om hon hade ursäktat sig eller liknande), hon gick iväg för att prata med en annan anställd om något hon ville ha på MQ (??!!) och för den här underbara upplevelsen betalade jag 420 kr... Aldrig i hela mitt liv att jag går dit igen!

P.V

moreThanAYearAgo

Var och klippte mig hos Ilona för några veckor sen. blev jättenöjd.
Hon är väldigt trevlig! har nog aldrig blivit så noggrant klippt innan! Rekommenderas starkt!!! TACK!

Natalie

moreThanAYearAgo

Har klippt mig hos den asiatiska frisören några gånger, minns inte vad hon heter dock. Hon är jätteduktig, och jag blir alltid nöjd. Lite dyrt, men man får vad man betalar för.

Anita med familj

moreThanAYearAgo

jag har klippt och färgat hos olika frisöer
blivit alltid nöjd ,varje gång

B.K

moreThanAYearAgo

jag blev varken nöjd med mitt hår som inte fick den frisyr jag bad om lr mina barns..inte nog med de så e de urusla med barn..de prata knappt me barnen jag förvänta mer utav min frisör..kommer aldrig tillbaka...

lena

moreThanAYearAgo

har aldrig blivit så bra
bästa salongen

Mia

moreThanAYearAgo

har klippt mig på 2 olika salonger tidigare. har aldrig blivit lika nöjd som jag har blivit på zodiak !

Malin

moreThanAYearAgo

Skulle färga mitt mörkblonda hår brunt till studenten. Frisören tyckte absolut att vi bara skulle ta en toning men sa att den höll väldigt bra. Efter första toningen var mitt hår alldeles rosa och jag sa att jag inte kunde gå ut som det så ut. Hon suckade och slängde i en toning till, tvättade knappt ur det och jag fick betala och gå där ifrån. Det var alldeles svart i badkaret de första gångerna jag duschade och mitt hår blev mer rosa-grått för varje tvätt :( Det värsta var att de på Zodiak ansåg sig ha gjort ett bra jobb trots min stora besvikelse.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Vad ni än gör så gå inte hit! Otrevlig personal som inte har någon känsla för kundservice!

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Det är väldigt rörigt i butiken och tycker mest att jag känner mig uttittad och obekväm... Som om jag typ stör... Dom verkar inte vilja vara till sån stor hjälp!.. Men ja + att det finns och ser mycket produkter men har inte sett allt än...

responseFromCompany

Hej Louise B. Vad tråkigt att du känner så, du stör inte alls. Vi hjälper dig gärna om du behöver hjälp och råd om produkterna och vi ska se till att du känner dig mer välkommen till oss nästa gång. Mvh Vi på Zodiak

LF

moreThanAYearAgo

Brukar senaste tiden alltid klippa och föna mig hos en speciell frisörska här och har verkligen hittat min favorit som alltid gör mig super nöjd!
Proffsig samt full av idéer och inspiration.
Hon vet verkligen hur man gör det lilla extra med håret så man blir extra nöjd!
Känner mig alltid lika väl omhändertagen och kan därför starkt rekomendera henne, en ljus tjej med utländsk bakgrund.

Missnöjd 2

moreThanAYearAgo

Trevlig frisör. Men hon lyssnade inte på mina önskemål.
Slingade bara halva mitt hår, blev inte nöjd.

Mamman

moreThanAYearAgo

I torsdags den 15/11 var dottern där och köpte hårtoning. saken var den att dottern hade med sig en lapp där det stod klart och tydligt vilket nr på toningen hon skulle ha.
När hon väl kommer till zodiak så blir hon rekommenderad av en personal som jobbar just där att blanda 2 olika toningar för att håret skulle bli guldblont, fast detta resulterade i att håret blev lila.
Nu till saken...
Vi går tillbaka till butiken zodiak i förhoppning om att de ska kunna hjälpa oss tillrätta eftersom dotterns hår blev lila.
Vi följde alla anvisningar vi kunde men ändå ett dåligt resultat. När vi väl kommer tillbaka så bör tilläggas att dottern var där själv innan och bad om att få hjälp samt undra varför just den blandningen som personal hade rekommenderat då den var felaktig (nu i efterhand) fastän dottern hade med sig en lapp till butiken i första skedet där det klart och tydligt stod vilken toning hon önskade. På personalens rekommendation så blev dottern ombedd att köpa det personalen rekommenderade. Sagt och gjort så köpte dottern detta.
Kommer hem, följer anvisningar, resultat lila istället för guldblont som var sagt och överenskommet och framförallt rekommenderat av personal.
Går tillbaks till butiken denna gången tillsammans med dottern och blir bemött på följande sätt:
Presenterade mig och förklarade att dottern varit inne tidigare och de kände igen dottern.
Frågade personalen nu då irritation uppstod eftersom personal var väldigt noncahalantoch tyckte att de inte gjort något fel alls.
Som kund så har man alltid rätt att ifrågasätta en vara eller produkt man köpt, ville bara hjälpa dottern..
Personal svarade att hårtoningen var bra och som en liten kompensation så fick dottern hårinpackning(???) som personal TRODDE skulle ta bort den nu lila toninngen i dotterns (tidigare blonda hår).
Vid detta tillfälle uppstod ännu mer irritation och som kund blev jag ännu mer frustrerad samt besviken över bemötandet jag som förälder fick.
Personal tyckte att vi skulle avlägsna oss från butiken, varför kan man undra??
Personalen menade på att jag som förälder var otrevlig som begärde tillbaka 300kr som min dotter köpt för sina sparpengar och om nu jag var otrevlig så kan man undra varför inte dottern fick tillbaka pengarna mot uppvisande av kvitto då hon var där vid första tillfället innan jag som förälder blev tvungen att rycka in.
Detta slutade med att jag och dottern lämnade butiken men en mindre hårinpackning som kompensation som personal nu vid detta laget HÄVDADE att den lila toningen skulle gå bort om man använde sig av detta..
Det är som att beställa oxfilé men att få en sladdrig kebab istället..hoppas fler kan ta del av detta inlägg då det fanns massa kunder i butiken igår (16/11) vid aktuellt tillfälle.
Även dessa kunder är våra vittnen till händelsen och jag tror innerligt att denna så kallade frisörsalong kan ta sitt förnuft tillfånga och byta ut okompetent personal eller lägga ner butiken för gott! Kan förutom mitt inlägg även se att det finns fler missnöjda kunder.
Tilläggas bör att dottern fick vända sig till en annan frisörsalong Nikita i stan som fick bleka håret sen göra om processen med det som dottern hade i önskemål från allra början. Denna gången följde frisörsalongen dotterns lapp som hon hade i önskemål från början.
Detta slutade med 30% rabatt hos Nikita och att vi fick betala 800kr som egentligen skulle kostat dottern 300kr ifall personal på zodiak hade följt DOTTERNS önskemål.
Summa 1100kr och en massa onödig huvudvärk tack vare zodiak.
Uppmanar samtliga som läser detta att verkligen fundera en gång extra innan ni väljer zodiak!
Usch!

D

moreThanAYearAgo

Dåligt klippt! Frisör pratade knappt utan ville väl tjäna pengar bara! Kommer aldrig gå dit igen!

Snagge

moreThanAYearAgo

Kunde ha klippt bättre.

Linda

moreThanAYearAgo

Lyssnar alltid trevliga och duktiga alltid nöjd när jag går där i från

Kerstin

moreThanAYearAgo

bästa frisören Nevert. jätte duktig

Anna

moreThanAYearAgo

Varning!! Nonchalanta frisörer som inte ens kan klippa en enkel page på ett barn. Kommer aldrig gå tillbaka dit.

nöjd kund

moreThanAYearAgo

Jag har aldrig varit så nöjd med mitt hår som nu
frisörerna på zodiak har alltid gjort mig nöjd Bästa salongen

krister

moreThanAYearAgo

jag måste få tycka till
bästa frisören eva

Anonym

moreThanAYearAgo

Nonchalant personal i en rörig lokal. Nej tack!

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

019611415001-961 141 50019-611 41 500196-11 41 50019-6114150