Om Zedendahl Advokatbyrå

Vi finns här för dig! Zedendahl Advokatbyrå grundades 1952 och är idag en advokatbyrå som kan erbjuda kvalitativ juridisk rådgivning och biträde till såväl privatpersoner som företag inom rättsområdena affärsjuridik, obeståndsrätt, tvistemål, familjerätt, brottmål och socialrätt.

Zedendahl Advokatbyrå

Zedendahl är en advokatbyrå med lång erfarenhet av advokatverksamhet. Byrån etablerades redan 1952 och är en av Dalarnas äldsta advokatbyråer. Därefter har verksamheten följt med tiden och utvecklats med den. Under 2015 förstärkte byrån sin kompetens med nya medarbetare, även utökades verksamhetsområdet med kontor i Gävle och Uppsala.

Genom de advokatbyråer som är verksamma inom advokatalliansen, föreligger ett värdefullt kontakt- och nätverk. Med sin samlade kompetens och erfarenhet, samt moderna organisation bedriver vi en tidsenlig och effektiv advokatverksamhet.

Affärsjuridik

Zedendahl har en bred erfarenhet när det gäller att hjälpa klienter vid exempelvis bildande av bolag, upprätta aktieägaravtal, biträda vid företagsöverlåtelser och samarbeten inom ramen för olika bolagsformer samt vid frågor om bolagsstyrning.

Vi biträder dagligen klienter med att förhandla, analysera, granska och upprätta skilda typer av kommersiella avtal.

Zedendahl är specialiserade på företagsförvärv, samgåenden och omstruktureringar huvudsakligen rörande mindre och medelstora onoterade företag. Vi har stor erfarenhet av att företräda såväl köpare som säljare, av due diligence-processer, avtalsförhandlingar och frågor gällande finansiering.

Våra konkursförvaltare har en gedigen kunskap och erfarenhet av frågor hänförliga till obestånd, konkurs och personligt ansvar för företagsledning m.m. Utöver uppdrag som konkursförvaltare anlitas vi även som företagsrekonstruktörer och likvidatorer. Rådgivning lämnas till borgenärer, banker, hyresvärdar, leverantörer och andra som behöver bevaka företag i ekonomisk kris.

Skatterätt

Zedendahl tillhandahåller experter inom företagsbeskattning, individbeskattning och fastighetsbeskattning. Vi biträder klienter vid skatterevisioner, skatteprocesser och i EKO-mål, samt agerar som skatterådgivare i olika typer av affärstransaktioner. Zedendahl besitter dessutom en gedigen erfarenhet av att bistå med skatterådgivning vid ägarplanering och omstruktureringar av företag.

Konkurs & Rekonstruktion

Advokatbyråns obeståndsgrupp har en bred och mångårig erfarenhet av konkursförvaltning och annan hantering av företag med ekonomiska svårigheter. Vi erbjuder analys och åtgärdsbedömning vid obeståndssituationer och utöver konkursförvaltning tillhandahåller vi, när så bedöms adekvat, tjänster för företagsrekonstruktion.

Även biträder vi styrelser, ägare och fordringsägare vid obeståndsrättsliga tvister, som exempelvis återvinningstalan eller personligt ansvar för ställföreträdare.

Brottmål

Inom Zedendahl brottmålsgrupp arbetar engagerade advokater som åtar sig uppdrag som offentlig försvarare, privat försvarare, målsägandebiträde, särskild företrädare för barn samt rådgivning.

En offentlig försvarare liksom målsägandebiträde och särskild företrädare för barn förordnas av tingsrätten. En misstänkt eller målsägandebiträde har rätt att begära den advokat som man önskar. Har man inga egna önskemål utser rätten någon efter egen bedömning.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Zedendahl Advokatbyrå Advokatbyrå, Borlänge - 1

Zedendahl Advokatbyrå, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnZedendahl Advokatbyrå i Borlänge AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande30.12.2010
Org.nr:5568364912
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch69101 Advokatbyråverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Lisbeth Anneli Maria TorpmarkOrdförande
Lisbeth Anneli Maria TorpmarkVerkställande direktör
Karin Maria LindgrenLedamot
Sven-Erik Johan KarlsLedamot
Sam Johan HeinoLedamot
Lisbeth Anneli Maria TorpmarkLedamot
Emma Anna Maria JahnckeLedamot
Pär Karl Erik HagmanRevisor

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

024321727002-432 172 70024-321 72 700243-21 72 70024-3217270