Se på karta
Fjälla 15445391 Lysekil

Vår affärsidé är att på uppdrag av kunder inom olika verksamheter rostskydda produkter av stål genom varmförzinkning.

Truckgatan 193136 Skellefteå

Har du letat efter en samarbetspartner som klarar att blästra och pulverlackera allt från små till riktigt stora produkter? Då har du hittat rätt. Har du dessutom krav på perfekt förbehandling och hög kvalitet på målad yta? Då ska du inte tveka längre. Collor är leverantören för dig. Vi har kunder från hela norrland som tex Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik. Vi är en av norra Sveriges mest kompetenta leverantör av pulverlackering.

Batterivägen 743232 Varberg

Välkommen till Mytec! Rätt ytbehandling är en investering för framtiden. Vår idé är en mångfald av metoder där olika ytbehandlingssystem specialanpassas efter de krav och önskemål som finns. Saker som korroderar och slits ut är en del av vardagen. Vår uppgift är att ge dem ett varaktigt skydd som ökar dess kapacitet och livslängd.

Turbingatan 659840 Vimmerby

Specialister på plastlackering. Förbearbetning, spackling, slipning, lackering, screentryck, montering, kontroll och packning.

Rundgången 1025452 Helsingborg

Välkommen till Vattenpolering SkåneVi finns i Helsingborg och håller på med vattenpolering/blästring. Det går i princip att blästra alla ytor och material. Ytan återställs till sitt ursprungliga utseende. Vi är även återförsäljare av vattenpoleringsskåp, sand samt tillbehör. Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit.För verkstäder eller industrier, för entusiasten som renoverar motorer, mopeder, mc-delar. Användningsområdet är oändligt. Ytorna återställs utan att påverka godset.

Håtunavägen 874649 Bålsta

Bålsta Vattenpolering / Vapor blasting i Stockholm. Vi hjälper dig att få ditt projekt se bra utMed hjälp av modern och miljövänlig vattenblästringsteknik utför vi:- Rengöring och vattenpolering av motor- och metalldelar av aluminium, järn, stål, mässing mm.