Om Yogaskolan

Yogaskolan erbjuder en bred kursverksamhet med yoga som friskvård och rehabilitering mot olika målgrupper, individuella konsultationer samt undervisning på skolor och företag.

Mer om oss

Yogaskolan har verksamhet i Karlstad, Stockholm och Östersund. Yogaskolan bedriver också en 3-årig yogalärarutbildning i Stockholm och Tallin. Yogaskolan startade sin verksamhet i Karlstad år 2000 och vi flyttade till våra nuvarande lokaler vid Pråmkanalen i januari 2004. Vid starten var det endast Hanna Staaff som undervisade, men idag är vi cirka tio internationellt certifierade yogalärare som undervisar på Yogaskolan.

På Yogaskolan undervisar vi yoga i tradition av T Krishnamacharya. Det utmärkande är att vi undervisar alla praktiska aspekter av yoga, asana (fysiska övningar), pranayama (andningsövningar), dhyanam (meditation) samt yogans filosofi. Det unika är att vi också i all undervisning, såväl i grupp som i privatlektioner, anpassar yogan så långt det är möjligt till den enskilda individen.

Vad är yoga?

Yoga kommer från Indien och är ett av världens äldsta system för hälsa och utveckling, och används idag som friskvård i stora delar av världen. En betydelse av ordet yoga är ”att förena” , att förena kropp, själ och sinne. Yoga handlar om att bli mer fokuserad och närvarande – att vara här och nu.

Yogakurser

På Yogaskolan har vi många kurser med olika inriktningar för olika målgrupper. Det är viktigt att yogan anpassas till varje individs nivå. Rådfråga oss gärna om du har svårt att välja kurs. Du hittar alla aktuella kursstarter i ett samlat veckoschema här.

Privatlektion – för personligt program

För dig som regelbundet vill utöva yoga hemma, skräddarsyr vi ett program som är utarbetat efter just dina behov och önskningar. Det kan exempelvis röra sig om sömnproblem, stressproblematik eller nack-/ryggbesvär. En privatlektion passar även dig som ensam vill utöva tillsammans med en lärare. Eller för dig som vill studera yogans filosofi, vedisk chanting m.m.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga för att få ett personligt program. Ett program på några minuter om dagen kan göra stor skillnad om du utövar regelbundet.

Kontakta oss för mer information.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Yogaskolan Yoga, Karlstad - 1
  • Yogaskolan Yoga, Karlstad - 2
  • Yogaskolan Yoga, Karlstad - 3
  • Yogaskolan Yoga, Karlstad - 4
  • Yogaskolan Yoga, Karlstad - 5
  • Yogaskolan Yoga, Karlstad - 6
  • Yogaskolan Yoga, Karlstad - 7
  • Yogaskolan Yoga, Karlstad - 8
  • Yogaskolan Yoga, Karlstad - 9
  • Yogaskolan Yoga, Karlstad - 10

Yogaskolan, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnCombonetwork Development Ekonomisk Förening
BolagsformEkonomisk förening
Datum för upprättande26.01.1999
Org.nr:7696038442
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96040 Kroppsvård, 62010 Dataprogrammering, 85510 Sport- och fritidsutbildning, 69201 Redovisning och bokföring, 74203 Press- och övrig fotografverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Jonas Fredrik Hirose JonssonOrdförande
Annika Birgitta RagnvaldsdotterLedamot
Jonas Fredrik Hirose JonssonLedamot
Jan Mikael GrounesLedamot

Möjliga telefonnummerformat

05418118305-418 11 83054-18 11 830541-811 83