Om företaget

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
033-23 75...
Adress

Jössagatan 23

50441 Borås

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja.

Boxadress

Box 948, 501 10 Borås

Färgbrytning

Hittar du inte exakt den färgnyans du vet att du vill ha? Då tillverkar vi färgen åt dig. Hos oss får du hjälp att hitta rätt färgtyp och ytbehandling, men vi ser också till att färgnyansen blir som du vill. Våra färgleverantörer har tusentals kulörer i sin receptbank och kan därför erbjuda ett nästan obegränsat antal olika kulörer och nyanser med hög kvalitet och lång hållbarhet. Du väljer mellan en rad olika sorters färger och glanser, allt efter smak, tycke och ändamål.

Kompetenta råd, korrekt vägledning i kombination med lokala insikter och god service är en bra start på ditt färgval.

Fönstermätning

Om du tänker byta fönster och behöver hjälp med mätningen, kan vi komma hem till dig och se till att måtten blir exakta inför din fönsterbeställning. Givetvis hjälper vi dig även i valet av olika fönstertyper.

Förutom att välja typ av fönster, bör du bestämma dig för fast eller öppningsbar karm, inåt eller utåtgående, trä- eller aluminiumbeklätt, färg, spröjs och om du vill ha 2- eller 3-glas. Utöver det finns givetvis en hel del andra ytterligare tillbehör. För att göra det enklare för dig att välja rätt har vi tagit fram en helhetslösning som underlättar både fönsterbytet och fönsteraffären. Kom till oss så hjälper vi dig här i butiken.

Du får tips och råd, så det passar dina behov och stilen på ditt hus. Vi hjälper dig även med verktyg och material för hela bytet. Dina fönster kommer emballerade direkt från fabrik hem till dig mot en avgift. Men först och främst är det som sagt bra att vi kommer hem till dig för att jobbet ska bli så bra och exakt som möjligt.

Förbeställ

Visst kan det vara spännande att gå runt och botanisera i hyllorna hos oss. Men det är inte alltid du har tid eller lust. Då kan du utnyttja vår förbeställningstjänst, så slipper du plocka ihop allt själv. Istället gör vi det åt dig. Ditt material kan du då hämta hos oss eller så levererar vi till den plats du önskar.

Smart, enkelt och effektivt.

Hembesök

Det finns nästan lika många lösningar som det finns byggsituationer. Hos oss på XL-BYGG är du och ditt projekt unikt och ibland är det svårt att förklara vad som gäller just hos dig. Är du det minsta osäker på vilken lösning du ska välja, vilken färg som passar bäst eller vilka mått som gäller tycker vi att du ska boka ett hembesök. Våra rådgivare kommer då hem till dig och hjälper dig att mäta och välja rätt produkter ur vårt breda sortiment.

XL-BYGG Norrby Träs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

XL-BYGG Norrby Trä

Omsättning

257 062 tkr

Vinstmarginal

9.30 %

Anställda

52

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från XL-BYGG Norrby Trä finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Norrby Trä & Byggvaror Aktiebolag

Org.nr:

5560400458

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial

16291 Industri för förädlade trädbränslen

16102 Hyvlerier

47521 Byggvaruhandel

68203 Fastighetsbolag, andra lokaler

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

24.03.1941

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 6
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

033237500

03-323 75 00

033-23 75 00

0332-375 00