Om Wiklunds Fastighetsförvaltning

Välkommen till Wiklunds fastighetsförvaltning. Wiklunds Fastighetsförvaltning är kontor-och lagerbyggnader som ligger i Lackarbeck, i Mölndal idylliska omgivningar, med utmärkta transportförbindelser, erbjuder 18.000 kvadratmeter kontor och lager delas mellan tre byggnader. Med över 40 års erfarenhet av Office Management har vi ett rykte kunskapscentrum, god service och ett engagemang för vår hyresgästens tillfredsställelse. Vår vänliga personal kommer att göra sitt bästa för att uppfylla dina behov och anpassa ditt kontor efter dina behov eftersom de flesta saker är möjligt.

Historia

Det hela började 1944 när byggmästare Torbjörn Wiklund köpte mark i Lackarebäck industriområde för framtida projekt. Tjugotvå år senare - 1966, startades bygget för fastigheterna på Flöjelbergsgatan 8A, B och C. Än idag drivs företag inom familjen, nu under ledning av Barbara Wiklund.

Vår verksamhet

Vår verksamhet präglas av kvalitetsmedvetenhet, god service och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Vi erbjuder våra hyresgäster högsta möjliga service genom att satsa på en välskött inre och yttre miljö samt engagerade och trevliga medarbetare som alltid finns till hands. Vi tar väl hand om våra hyresgästers behov och krav och anpassar lokalerna efter bästa förmåga. Det mesta är möjligt! Vi kan erbjuda ett kostnadseffektivt alternativ för kontorslokaler där mer utrymme skapas för Er verksamhet. Vår fastighetskompetens omfattar kontraktsförvaltning, ekonomi, teknik, och drift- och skötsel. Resultatet av detta blir kontinuerlig utveckling där våra hyresgäster trivs i en välmående miljö! Vår policy är att alltid sätta Dig som hyresgäst i centrum.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Wiklunds Fastighetsförvaltning Fastighetsbolag, Mölndal - 1
  • Wiklunds Fastighetsförvaltning Fastighetsbolag, Mölndal - 2
  • Wiklunds Fastighetsförvaltning Fastighetsbolag, Mölndal - 3
  • Wiklunds Fastighetsförvaltning Fastighetsbolag, Mölndal - 4
  • Wiklunds Fastighetsförvaltning Fastighetsbolag, Mölndal - 5
  • Wiklunds Fastighetsförvaltning Fastighetsbolag, Mölndal - 6
  • Wiklunds Fastighetsförvaltning Fastighetsbolag, Mölndal - 7
  • Wiklunds Fastighetsförvaltning Fastighetsbolag, Mölndal - 8

Wiklunds Fastighetsförvaltning, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-