Om företaget

Konstgjorda växter på äkta stammar och juldekorationer för alla miljöer. Våra handgjorda träd är unika, och skräddarsys ofta för att tillgodose kundens behov. Konstgjorda växter och plastgranar är ett bekvämt och ekonomiskt...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-32 24...
Adress

Karlbergsvägen 36

11327 Stockholm

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Konstgjorda växter på äkta stammar och juldekorationer för alla miljöer. Våra handgjorda träd är unika, och skräddarsys ofta för att tillgodose kundens behov. Konstgjorda växter och plastgranar är ett bekvämt och ekonomiskt alternativ och du slipper problem med allergier och skadeinsekter. Vi har mer än 20 års erfarenhet av att inreda och dekorera med plastväxter och julbelysningar i offentliga miljöer såsom hotell, köpcentrum, kontor mm. Vänd dig gärna till oss för att få hjälp med förslag.

Företaget

Wexter startades 1992 och är därmed ett av de äldsta företagen i branschen. Sedan 1998 driver vi Sveriges största butik för konstväxter på Karlbergsvägen 36. Vi har mer än 20 års erfarenhet av att inreda och dekorera med konstgjorda växter i offentliga miljöer såsom hotell, kontor, köpcentrum, äventyrsbad med mera.

Växter

Hos oss hittar du snyggt designade och handgjorda sidenväxter och plastväxter av högsta kvalitet. Naturtrogna plastblommor som kräver minimalt med skötsel. Plastväxter behöver varken ljus, vatten eller speciell växtbelysning.

Juldekorationer

Av oss kan du hyra juldekorationer i form av plastgranar, kransar, girlanger med mera. Du kan hyra många olika sorters juldekorationer för ett event, eller på ett långtidskontrakt där vi tar hand om allt under flera säsonger.

Omdömen

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Wexter

Omsättning

11 559 tkr

Vinstmarginal

15.70 %

Anställda

5

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Wexter finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

SKÖTSELFRIA WEXTER I STOCKHOLM Aktiebolag

Org.nr:

5564578291

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47789 Butiker med övrigt specialsortiment

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

09.12.1992

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

08322480

08-32 24 80

083-224 80