Om Wasa-Åkarn AB

Wasa Åkarn:s affärside är att med hög kvalitet, god service, stor kompetens och välutvecklad miljöhänsyn erbjuda attraktiva och konkurrenskraftiga tjänster inom terminalhantering-logistik.

VIRKESTERMINAL

Wasaterminalen, är belägen i Mora, Dalarna. Det är en komplett järnvägsterminal med all nödvändig utrustning. Mätplatsen innehåller mätstation, mätbrygga, fordonsvåg 24m med uppkoppling mot SDC samt utrustning för att utföra torrhaltsmätning. Uthyrning av ytor samt maskintjänster kan ske på lång eller kort sikt. Du är välkommen till oss oavsett godsslag. Ytorna lämpar sig väl för rundvirkeshantering samt biobränslehantering, eftersom det på virkesterminalen finns tillgång till både grus- och asfaltsytor. Vi använder oss av hjullastare samt höglyftare och om kunden vill kan vi vara behjälplig med kontakter mot järnvägsoperatörer.

Våra återkommande kunder är idag Siljan Energi, Mellanskog, Svea Skog, Trätåg AB, Rundvirke.

BIOBRÄNSLE

Vi sköter biobränslehantering på flera terminaler där vi tar emot, stackar, lagrar och sköter utlastningen efter kundens önskemål (bil eller järnväg). Vi kan vara behjälpliga med uthyrning av maskiner/personal eller helentreprenad.

Vi förfogar över en väl utbyggd terminal i Mora, Wasaterminalen. Här har du alla möjligheter att sköta dina virkes eller biobränsleaffärer. Vi har mätbrygga, fordonsvåg (24 m)via SDC och vi utför gärna er fukthalts mätning . Har du övrigt gods som ska ut på järnväg så hanterar vi det också.

RUNDVIRKESHANTERING

Vår specialitet är rundvirkeshantering med höglyftare. Du finner oss på arbetsplatser där man kan dra nytta av maskinens kapacitet. Terminaler, sågverk, massabruk, värmeverk och hamnar. Har du utrymmesbrist och vill öka din kapacitet samtidigt som du vill hantera din råvara varsamt är vi rätt företag att kontakta. Vi kan hjälpa dej med anpassning av maskinparken. Vi hyr också ut maskiner eller personal samt åtar oss helentreprenader.

Wasa-Åkarn ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Wasa-Åkarn AB Entreprenadmaskinsarbeten, Mora - 1
  • Wasa-Åkarn AB Entreprenadmaskinsarbeten, Mora - 2
  • Wasa-Åkarn AB Entreprenadmaskinsarbeten, Mora - 3
  • Wasa-Åkarn AB Entreprenadmaskinsarbeten, Mora - 4

Wasa-Åkarn AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnWasa-Åkarn Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.02.1953
Org.nr:5560577099
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital450000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch52249 Övrig godshantering, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Kjell Emil HanssonOrdförande
Lars Erik BackVerkställande direktör
Alf Tomas LarssonLedamot
Lars Erik BackLedamot
Kjell Emil HanssonLedamot
Tomt Rolf Kenneth IsraelssonLedamot
Jon Martin SvennarLedamot
Jan Patrik GilljamRevisor