Om Warlenius & Högberg AB

Företaget startade 1982 och har via samarbetsnätverket Konservatorgruppen sedan många år personliga kontakter med specialister inom papper, textil och förgyllning. Alla medarbetare har en gedigen högskoleutbildning och mångårig yrkeserfarenhet. Vi ser som vår uppgift att vårda och förhindra förfall av konst. Vi använder material som är reversibla och vår ambition är att utföra minsta möjliga ingrepp för att inte förändra målningens karaktär.

Ateljén

Ateljén arbetar framförallt med måleri på duk och pannå men även med arkitekturbundet måleri. Vi tar hand om skadade målningar, utför rengöring eller underhållsåtgärder och är rådgivande vid hantering, förvaring och transport av konst.

För inlämning av uppdrag har vi en ateljé på Bastugatan i Stockholm. Vi har även en ateljé i Sörmland. Förslag på åtgärder och pris för utfört arbete lämnas kostnadsfritt. På utförda arbeten lämnas 10 års garanti. Alla arbeten dokumenteras skriftligt och med foton i konserveringsrapporter. All omhändertagen konst förvaras, transporteras och försäkras enligt högsta skyddsklass.

Warlenius & Högberg ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Warlenius & Högberg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnWarlenius & Högberg Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande24.08.1987
Org.nr:5563018190
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall200 - 299 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch90030 Litterärt och konstnärligt skapande

Exekutiva befattningar/Administration

Olof HögbergVerkställande direktör
Agneta Warlenius HögbergLedamot
Olof HögbergLedamot
Lars Arvid HagenäsSuppleant