Sagbäcksvägen 1743731 Lindome

5 (8)

Långedrags VVS AB hjälper dig med allt inom VVS. Vi har specialiserat oss på Värmepumpar och Värmesystem, men utför även alla former av VVS-arbeten så som renoveringar, nybyggnationer och servicearbeten. Vår gedigna erfarenhet och servicekänsla är ingredienserna i vårt arbete. Vårt motto är “Är inte ni nöjda, så är inte vi nöjda.”

Sandåsvägen 1742834 Kållered

Välkommen till Weiss Rör I Kållered AB, företaget som tar hand om allt när det är dags för att installera värmepump i Kållered. Vi erbjuder värmepumpar och värmeväxlare av högsta kvalitet, för alla hushåll och fastigheter.

Rollsbovägen 5444240 Kungälv

Företaget finns i Kungälv men välkomnar kunder från Mölndal.

Vi utför alla typer av rörarbeten. Från små arbeten i villor och lägenheter till stora nybyggen på tusentals kvadratmeter. Inget jobb är för litet eller för stort för våra rörmontörer.

Aröds industriväg 2841705 Göteborg

Företaget finns i Göteborg men välkomnar kunder från Mölndal.

Välkommen till Göteborgs El & rörjour! Vi hjälper dig med akuta fel i din bostad dygnet runt när det gäller el, rör eller värmeproblem. Har du behov av våra tjänster när det inte är lika bråttom tex med elinstallationer eller rörjobb så tveka inte att kontakta oss. Behöver du hjälp med din värmepump? Vi reparerar och gör service på värmepumpar och vi installerar även nya om du behöver byta ut din gamla värmepump eller elpanna.

VVS Sökord

Vi utför service samt reparationer på de flesta förekommande elpannor för villor. Vi säljer luft- och vattenvärmepumpar, spabad, bubbelbadkar m.m.

Högenvägen 13342830 Kållered

Söker du en certifierad VVS- montör med många års erfarenhet och bred kunskap inom området? Då har du kommit rätt! Jag är certifierad VVS montör med många års erfarenhet inom branschen. Företagets säte är i Kållered och vi arbetar i Mölndal, Kungsbacka samt Göteborg med omnejd.

Södra Ågatan 1043135 Mölndal

Vi är en liten grossist med mer än 40 år i branschen. Vi specialicerar oss på att hitta lösningar åt kunderna för de flesta märkena. Stor kunskap på Grohe, HansGrohe, Dornbracht, Vola, Duravit, Alape´mm.