Om Viskadalens Djurklinik

Viskadalens Djurklinik är välutrustad och vi kan hjälpa till med de flesta frågeställningar hos hund och katt.

Tjänster

Vid kliniken har vi specialiserat oss på kirurgi inklusive frakturer/ortopedi. I konceptet ingår hältutredningar samt rehabilitering. Vid kliniken finns en rehabiliteringsavdelning med vattenträning på löpande band, laser, massagebord, vibrationsbord m m. Fysioterapeut och hundmassör Rosanna Linder Frid ansvarar för rehabiliteringsverksamheten

Viskadalens djurklinik är utrustad med bl a operationssal, tandsal, röntgen, ultraljud och eget labratorium. Vi har veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar samt sköterskor som är legitimerade djursjukskötare. Hos oss kommer ditt djur att erbjudas modern diagnostik och behandling. Vid kliniken utgår vi från vetenskap och beprövad erfarenhet vid val av diagnostik och behandling.

Vi ligger även i frontlinjen inom tandvård. Vår tandsal är utrustad med bland annat direktdigital tandröntgen, borr och puts.

Butiken

Vi strävar efter att vara ett så komplett djurvårdscenter som möjligt. Vid kliniken har vi därför satsat på en butik med brett sortiment. Fokus ligger på dietfoder avsedda för olika sjukdomstillstånd (Royal Canin och Hill's) samt medicinska schampon och andra produkter för djursjukvård.

Bildgalleri

  • Viskadalens Djurklinik Djursjukhus, djurkliniker, Varberg - 1
  • Viskadalens Djurklinik Djursjukhus, djurkliniker, Varberg - 2
  • Viskadalens Djurklinik Djursjukhus, djurkliniker, Varberg - 3
  • Viskadalens Djurklinik Djursjukhus, djurkliniker, Varberg - 4
  • Viskadalens Djurklinik Djursjukhus, djurkliniker, Varberg - 5

Viskadalens Djurklinik, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Viskadalens Djurklinik AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

27.08.2002

Org.nr:

5566312954

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

20000 - 49999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

75000 Veterinärverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 7

reviews aboutName

Lisa

moreThanAYearAgo

Mycket trevligt bemötande och proffsigt på alla sätt och vis

Tussen

moreThanAYearAgo

Mkt bra emottagande å trevligt intryck! Rakt på sak , förklara otroligt bra vad som ska göras. Rent å snyggt på kliniken , trevliga djursjukvårdare även i stressad situation. Verkar ta mkt väl hand om sina patienter =) Skriver ner i en "journal" om vad som gjorts och hur man sköter sitt djur efter behanlingen, vilket e kanon! För det e inte alltid man ta in all info när man e där och hämtar sitt djur tex efter op...Då e man ju så glad om allt gått bra! Tillsist Kan man ringa å fråga mkt om man e orolig. Dom säger ring hellre en gång för mkt än för lite. =)

Johan

moreThanAYearAgo

Jag var tvungen att avliva en av mina katter. När vi kom dit så fick vi genast gensvar av de som arbetade där. Väl inne i rummet där katten skulle få sin sista vila så hade de tänt ett ljus och ställt fram servetter, för ev. tårar. Bara detta var mycket proffsigt. De förklarade vad som kunde ske och hur de skulle ske. Allt var väldigt proffsigt. Jag rekommenderar att de som bor i närheten att gå dit i fall man har problem med djuren. De har det där lilla extra.

Möjliga telefonnummerformat

03403007803-403 00 78034-03 00 780340-300 78070256831107-025 683 11070-256 83 110702-56 83 11070-2568311