Om Vinslövs Plåtslageri AB

Välkommen till Vinslövs Plåtslageri AB!​ På Vinslövs Plåtslageri AB arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter inom byggnadsplåtslageri, plåtarbeten och ventilationsarbeten. Allt från villaägaren till totalentreprenad. Vi åtar oss även industri- och lättbyggnadsarbeten samt smidesarbeten.

Takarbeten i hela Skåne

Vi på Vinslövs Plåtslageri AB är stolta över att kunna erbjuda en mängd olika arbeten inom både fasad- och takarbeten i Skåne. För att du som kund som vara så nöjd som möjligt med tjänsterna vi erbjuder använder vi alltid kvalitetskraftigt material till alla våra arbeten. Vi utför en mängd takarbeten inom vår verksamhet, däribland takmålning och arbete med såväl takplåt som taktegel. Vi har lång erfarenhet av takarbeten som takläggning och takmålning och garanterar dig som kund högkvalitativa tak med god estetik. Vi vänder oss till både villaägare och industriägare i Kristianstad men även i ​hela Skåne.

​Garnering för långvarigt skydd

​På Vinslövs Plåtslageri AB är vi stolta över att kunna erbjuda en mängd olika tjänster inom plåtarbete, byggnadsplåtslageri och ventilationsarbete. Vi delar med oss av vår mångåriga expertis och tillhandahåller lösningar för både villa- och industriägare i Skåne. Våra tjänster innefattar bland annat taktäckning och kvalitativ garnering i plåt.

Vindskivor​ som skyddar mot väder och vind

Vindskivor är den delen av byggnaden som finns på husets gavelsprång för att skydda gaveln och takbeläggningen mot väder och vind, och är ofta beklädda i plåt. Utan vindskivorna skulle vinden ta fäste under takplattorna och blåsa bort dem från taket. Således är vindskivor väldigt viktiga för en byggnads konstruktion, och måste utstå stora påfrestningar från olika väder. För att kunna säkra husets hållbarhet måste därför skivorna ses över med jämna mellanrum för underhåll. Vi är stolta över att alltid genomföra kundanpassade plåtslageriarbeten, och vid arbete med vindskivor utformas alltid måttanpassade skivor till våra kunder i Skåne. Genom vår långa erfarenhet och vår expertis kan vi garantera ett arbete med hög kvalitet, och vi arbetar bara med högkvalitativa material.

​Bandtäckning för vackra plåttak

Bland våra arbeten inom takplåtsläggning erbjuder vi bland annat bandtäckning. Bandtäckning är den vanligaste formen av planplåtstäckning med anor från 1700-talet. Bandtäckning innebär att man skarvar ihop långa och korta plåtskivor med falser, och är den metod som de flesta människor förknippar med plåttak. Den vanligaste metoden är då man använder långa band, detta då dessa passar till de flesta byggnader. Bandtäckning innebär ett klassiskt och estetiskt vackert tak som kräver minimalt med underhåll. Det ska dock poängteras att alla tak behöver underhållas, vissa i högre grad än andra. Denna metod är lämplig då taket har en svag lutning, alltså en taklutning på under 14 grader. Om man använder bandtäckning med dubbelfalsad plåt kan dock detta läggas på taklutningar ned till 5,7 grader. Metoden är också lämplig för renovering av tak.

​Fasadplåt - Snygga fasader som håller värmen

Vid fasadplåt används tunnplåt, vanligtvis i stål, rostfritt stål eller aluminium. Vi erbjuder arbete i korrugerad plåt till våra fasader, vilket är då plåten har pressats så att veck uppstår i materialet. Vid våra arbeten används både sinuskorrugerad och trapetskorrugerad plåt. Vi använder också PAROC-element vid våra arbeten med fasadplåt. Detta är högkvalitativa sandwichelement med ytskikt av stålplåt och en kärna av stenull. Med dessa garanteras en hög värmeisolering utan köldbryggor, vilket resulterar i hög energieffektivitet. Det höga brandmotståndet garanterar också en hög brandsäkerhet i byggnader då dessa används. Den höga hållfastheten hos PAROC-element innebär vidare att möjlighet finns att beklä dem med ytterligare material, vilket ger dig som kund en större valfrihet kring den estetiska utformningen av byggnaden.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Vinslövs Plåtslageri AB Plåtslagare, Hässleholm - 1
  • Vinslövs Plåtslageri AB Plåtslagare, Hässleholm - 2
  • Vinslövs Plåtslageri AB Plåtslagare, Hässleholm - 3
  • Vinslövs Plåtslageri AB Plåtslagare, Hässleholm - 4
  • Vinslövs Plåtslageri AB Plåtslagare, Hässleholm - 5
  • Vinslövs Plåtslageri AB Plåtslagare, Hässleholm - 6
  • Vinslövs Plåtslageri AB Plåtslagare, Hässleholm - 7
  • Vinslövs Plåtslageri AB Plåtslagare, Hässleholm - 8
  • Vinslövs Plåtslageri AB Plåtslagare, Hässleholm - 9
  • Vinslövs Plåtslageri AB Plåtslagare, Hässleholm - 10

Vinslövs Plåtslageri AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVinslövs Plåtslageri AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande22.04.1997
Org.nr:5565411054
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43911 Takarbeten av plåt

Exekutiva befattningar/Administration

Amin Hassanpour OmraniOrdförande
Sven Anders Bertil BrendhedenVerkställande direktör
Amin Hassanpour OmraniLedamot
Sven Anders Bertil BrendhedenLedamot
Cedric André Hanes VongheerLedamot
Robin Anders Marcus BrendhedenLedamot
Nils Erik HagstedtHuvudansvarig revisor

Omdömen om Vinslövs Plåtslageri AB

andreas

mer än ett år sedan

vilket bra jobb ni utförde på huset och billigt var det med allt bara flöt på som det skulle