Se på karta
Krusegatan 2421225 Malmö

5 (1)

Vi utför alla förekommande målningsarbeten för offentlig och privat miljö inne som ute. Vi är auktoriserade på fönsterunderhåll.

Västertorpsvägen 13512944 Hägersten

2.75 (4)

Ett gott resultat är ett väl utfört jobb, en nöjd kund och en tillfredsställd målare. Här är resultat alltid det viktigaste. Vid ombyggnation, nybyggnad, fönster- och dekorationsarbeten.

Nedre Gatan 10626161 Landskrona

Traditionellt måleri av hög kvalitetmed specialkompetens inom restaurering & dekormålning

Övre Tosarby 1778162 Gustafs

Vi är ett väletablerat företag med över 30 år i branschen, vi utför all typ av målnings arbeten, från tex nybyggnationer/ombyggnationer/renoveringar av hotell, kontor, industrifastigheter, skolor, lägenheter och hus, samt renoveringar till privata sektorn. Inget jobb är varken för litet eller för stort. Vi utför även tvättning av fasader och ommålning av fasader och fönster & dörrar.

Örnskölds väg 1461136 Nyköping

Som fjärde generationens målare driver jag idag Claes Söderbergs Måleri AB, ett företag med kompetent personal och stor erfarenhet.Vi utför alla jobb inom måleribranschen - stora som små. Ut- och invändig målning, renovering och nybyggnation. Välkommen att kontakta oss!

Bostigen 447542 Hönö

Vi hjälper dig att sätta färg på dina projekt, stora som små. Med mångårig kunskap och erfarenhet kan vi färg och måleri, Vi befinner oss i Öckerö kommun.

Lillvägen 1626371 Jonstorp

Hantverk med kvalitet. Vi utför målning både in- och utvändigt samt tapetsering. Vi är även specialiserade på fönsterrenovering.

Verktygsvägen 1255302 Jönköping

Målerispectra AB startades 2011 av Anders Franzén och har idag 10 anställda.Vi utför alla typer av målningsarbeten som utvändig målning, invändig målning och tapetsering. Vi utför målningsarbeten mot både privatkunder och företag, både stora och små arbeten.

Alnarpsgatan 5325667 Helsingborg

Vi är ett modernt målningsföretag som erbjuder målningstjänster med fokus på kvalitet, kunskap och service, bestående av målningspersonal med mer än 20 års erfarenhet. -Färgproffs är specialister på exteriör- och interiörmålning. Vi utför allt från nybyggnationer och renoveringar till dekorationer och design. -Vi hjälper till med tips och råd för styling av rum med lämpliga färgval och tapeter. Vi bryr oss om miljön och arbetar med miljömärkta färger.

Kardanvägen 10046138 Trollhättan

Din målare i Trollhättan. MM Måleriservice AB utför allt inom byggnadsmåleri åt såväl privatpersoner som byggföretag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Trollhättan med omnejd. Med över 40 års erfarenhet.

Smedjegatan 20A35246 Växjö

Vi arbetar med både mindre och större projekt och vår måleriavdelning vänder sig även till privatpersoner.Välkommen till oss!

Domherrevägen 923432 Lomma

Måleriföretag för nyproduktion och renoveringsarbeten till företag och privatpersoner. Med fokus på hög kvalitet och långsiktighet.

Bangårdsvägen 1442835 Kållered

Dags att måla om? Vårt fokus ligger på kvalitét och nöjda kunder. Vänligen kontakta oss så hjälper vi er.

Industrivägen 1374640 Bålsta

0

Välkommen till Målerifirma Nymålat AB! Vi finns i Bålsta och tar med glädje emot uppdrag i Stockholm, Uppsala och Enköpings området. Vi är specialister på de lite mindre jobben, men har ett brett kontaktnät med resurser även för större projekt. Vi har mer än 35 års erfarenhet i branschen och sätter alltid kunden i centrum.

Stallmästaregatan 2458735 Linköping
Kyrkogatan 193931 Malå

Välkommen till Bergströms Måleri AB! Hos oss får du hjälp med allt när det gäller målning. För oss är inget jobb för stort eller för litet. Vi rör oss i hela Västerbotten men har under åren utfört jobb mestadels i Västerbottens inland, alltså kommuner som Sorsele, Storuman, Malå m.fl. Emellanåt har vi även jobbat i Arvidsjaur och Arjeplog i Norrbotten.

Steglitsvägen 429167 Fjälkinge

Vi åtar oss alla typer av målningsuppdrag. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Erfarenhet leder till ett bra hantverk - vi har över 85 års erfarenhet inom branschen. Välkommen att kontakta oss via telefon eller formuläret på vår hemsida för kostnadsfri offert.

Jakobsberg Björnkulla 164694 Björnlunda

125 års erfarenhet på orten genom fyra generationer. Ut- & invängid målning.Godkänd för F-skatt.

Sollentunavägen 8019140 Sollentuna

5 (15)

Från måleri till totalentreprenad- det är måleri som är vårt hjärta. Sedan starten 1991 har vi utvecklats till att bli den ledande målerifirman i Sollentuna, Danderyd och Täby – kända för att ge extremt bra service.

Drivhusgatan 1025474 Ödåkra

Paintman består av Hans Hervén, född och bosatt i Helsingborg, samt Lars Ekstrand, som varit anställd hos Paintman i många år. Tillsammans har de över 50 års erfarenhet av målning och tapetsering, både ute och inne. Inget jobb är för svårt, ingen utmaning för tuff! Kontakta oss för mer information.

Traneredsvägen 4342677 Västra Frölunda

Vi är ett måleriföretag med huvudsaklig inriktning på byggnadsmåleri samt lägenhetsrenovering. Vi kan även erbjuda dekorationsmålning.

Låsbomsgatan 858941 Linköping

Det lilla måleriföretaget med den stora kunskapen! Vi utför det mesta inom målning och tapetsering. Välkommen att kontakta oss.