Om företaget

Välkommen till Villa Björkhagen på de vackra Rosenlundsbankarna med fantastisk utsikt över södra Vättern. Familjecamping med 300 generösa tomter, 200 med el. Nära till servicebyggnader, butik, restaurang och promenadstråk....

Läs mer om företaget
Telefonnummer
036-12 28...
Adress

Friggagatan 31

55454 Jönköping

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkommen till Villa Björkhagen på de vackra Rosenlundsbankarna med fantastisk utsikt över södra Vättern. Familjecamping med 300 generösa tomter, 200 med el. Nära till servicebyggnader, butik, restaurang och promenadstråk. Fina, fräscha vinterbonade stugor m. självhushåll att hyra eller hotellrum m. frukost inkluderat i huvudbyggnaden. Hästverksamheten erbjuder även uthyrning av transport: lastbilar för B och C-kort och en 2-hästars boogietransport (mer info på hemsidan under Hästverksamheten).

Camping - Husvagn / Husbil

Jönköpings enda familjecamping, centralt belägen i en Naturskön miljö med fantastisk utsikt över södra Vättern. Området är klassat som naturskyddsområde och ligger vid de berömda sandbankarna som syns på långt avstånd då man kommer via E4.an norrifrån.

Totalt 300 generösa tomter varav 200 med el. De flesta har kabelanslutning och 40 med vatten och avlopp. Bokning av elplats går bra.

Tält

I en egen del av området tältar du i vacker miljö med nära tillgång till servicebyggnad, butik, restaurang och promenadstråk

Hotell & Hotellboende

Vi erbjuder hotellboende i form av stugor och hotellrum i en vacker miljö vid Vätterns kant inklusive frukost. Precis som på "ett vanligt hotell" är stugan uppbäddad och utrustad med hygienartiklar och handdukar. Städning och bäddning sker varje dag under vistelsen och frukost är inkluderat i priset.

6-bädds stugor

Vackert belägna i parkmiljö med gedigna ekar. Fullt utrustat badrum med dusch och toalett. Välutrustat pentry med husgeråd. Umgänges yta och kombinerad matplats med tv och telefon. På framsidan finns en veranda med tillhörande utemöbler och tillgång till grillplats.

5-bädds stugor

Varje stuga är på 16 kvm. Våra 5 bädds stugor har ett kombinerat rum med matplats och en dubbelsäng samt 3 enkelsängar. Fullt utrustat badrum med dusch och toalett. Välutrustat pentry med husgeråd. På framsidan finns en veranda med tillhörande utemöbler och tillgång till grillplats.

Äventyrsbad

Möjlighet till lek o spänning finns i äventyrsbadet. Vågbassäng, grottor, virvelström, rutschbana o utomhusbassäng inbjuder till en rolig dag för hela familjen. För de små barnen finns djupanpassade bassänger med minirutschbana. Vill du ta en paus från allt stoj kan du krypa ned i de varma bubbelpoolerna o ta det lugnt en stund.

Villa Björkhagens utvalda länkar

Omdömen

E

Eva

Mer än ett år sedan

Servicevänligare personal som är tillmötesgående.
Elkablar borde vara utlagda där personalen påstår att de är...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Villa Björkhagen

Omsättning

9 684 tkr

Vinstmarginal

0.60 %

Anställda

9

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Villa Björkhagen finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Villa Björkhagen AB

Org.nr:

5564545795

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

55300 Campingplatser m.m.

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

05.10.1992

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

036122863

03-612 28 63

036-12 28 63

0361-228 63