Om Vikens Plåt & Tegel AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Vikens Plåt & Tegel AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVikens Plåt & Tegel AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande19.12.1985
Org.nr:5562699040
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch25110 Tillverkning av metallstommar och delar därav, 16239 Tillverkning av övriga byggnads- och inredningssnickerier, 33110 Reparation av metallvaror

Exekutiva befattningar/Administration

Lars Johan Albert LefvertLedamot
Fredrik Lars LefvertSuppleant
Karl Gunnar FeuchtRevisor

Omdömen om Vikens Plåt & Tegel AB

Pol

mer än ett år sedan

Ff problem med kundkontakterna. Visade ett jobb som jag vill ha utfört, fick ett pris muntligt. Då jag ville ha skriftlig offert hörd man inte av sig mer.

Nej tack

mer än ett år sedan

Kan bara instämma. Var i kontakt med många inför ett takbyte. Alltid snabb trevlig kontakt, håller vad dem lovar och ett mycket bra resultat. Kan verkligen rekommendera dem.

Gun

mer än ett år sedan

Jag har bara bra erfarenhet av Vikens Plåt & Tegel. Min pappas tak las om i tid och enligt överenskommelse. Jag har fått snabb service rörande mitt

M.Ekman

mer än ett år sedan

Konstruktiv kritik kan ni få....
En takomläggning som skulle vara färdigställd innan vintersäsong enligt överenskommelse. Påbörjad oktober och fortfarande inte färdigställ dags dato 25 mars. Undanflykter och svepskäl, bristfällig eller obefintlig kommunikation. Jag får det att känna att det är jag (kunden) som är boven. Detta är min upplevelse, men det är säkert fel enligt Vikens plåt!

S

mer än ett år sedan

Hela taket behövde läggas om på grund av fel som ledde till läckor. Hade inte felen upptäckts i tid så kunde skadan blivit omfattande

M.Sundström

mer än ett år sedan

Tack vare Vikens Plåt&Tegel har jag nu ett superfint tak! De kan verkligen stå för ordet kvalite och att de är duktiga hantverkare med bra ordning, service & kommunikation. Mitt tak lades om i tid och enligt överenskommelse.

M.Ekman

mer än ett år sedan

Jag är alltså inte samma kund som sign "kds". Utan en fullbetalande kund, tillfredställd med ett roligt liv i övrigt utom i kontakt med hantverkare.

Janne P

mer än ett år sedan

Mycket slarv och dålig ordning, otrevligt mottagande

Svar från företaget

ja vi gör 150 tak om året och säkert är det någon besserwisser som vet bäst , som skrivit detta omdöme . men vi vet att en del kunder GÅR INTE att tillfredställa .men vi är nöjda med alla andra som är beredda att betala för kvalitet . Om man har gott samvete så borde man väl skriva sitt namn under ett omdöme .men det är säkert en otillfredställd människa som har ett trist liv .
Om det däremot är konstruktiv kritik så tar vi gärna emot det och är öppen för en dialog .