Om VIDA Skog AB

Vi erbjuder fullservice inom skogsbruk - Köp av skog, skogsbruksplan, plantering, röjning, gallring, avverkning, certifiering och rådgivning.Vår inställning i VIDA är att alltid vara tillhands när du som skogsägare behöver hjälp eller rådgivning.

VIDA Wood AB - Försäljning

VIDAs försäljningsbolag Vida Wood har ett väl utvecklat försäljnings och logistiksystem och kan erbjuda sina kunder skräddarsydda lösningar och kundanpassade produkter. All försäljning samordnas från huvudkontoret i Alvesta och produkterna distribueras över hela världen, med de största marknaderna i Europa, USA och Japan. På Vida Woods huvudmarknader arbetar man med distributionslager nära kunderna för att kunna ge en så snabb och bra service som möjligt och lättare kunna möta och anpassa sig efter marknadens efterfrågan. Distributionslager finns i England, Skottland och Irland.

VIDA Skog AB - Inköp

VIDA Skog är VIDA koncernens inköpsorganisation som med lokala inköpare som köper skog av ca 8000 skogsägare. Det är detta bolag som säkrar koncernens råvaruförsörjning.

VIDA Energi AB

VIDA Energi leder koncernens satsning på bioenergimarknaden. Restprodukter som uppstår vid avverkning och förädling i sågverken förädlas till förnybar energi i form av energimässigt effektiva produkter som t ex pellets och flis.VIDA Pellets producerar och säljer högkvalitativa pellets till konsument.

VIDA Packaging AB

Här produceras emballage, förpackningar och kompletta förpackningslösningar. Produktionen sker vid flera olika VIDA bolag och en stor mängd underleverantörer, i syfte att erbjuda en komplett lösning för krävande kunder. VIDA Packagings kunder finns över hela världen inom en mängd olika branscher.

VILLA VIDA

Villa VIDA bygger vi hus på småländskt vis. Effektivt med omtanke och känsla för service och kvalitet. Vi bryr oss om detaljer, om tidplaner, kommunikation och ekonomi.

Nära relationer till våra samarbetspartners gör att du kan känna dig trygg och säker på att du får just det drömhus du tänkt dig.

VIDA Skog ABs utvalda länkar

Bildgalleri

  • VIDA Skog AB Skogstjänster, Alvesta - 1
  • VIDA Skog AB Skogstjänster, Alvesta - 2
  • VIDA Skog AB Skogstjänster, Alvesta - 3
  • VIDA Skog AB Skogstjänster, Alvesta - 4
  • VIDA Skog AB Skogstjänster, Alvesta - 5
  • VIDA Skog AB Skogstjänster, Alvesta - 6
  • VIDA Skog AB Skogstjänster, Alvesta - 7

VIDA Skog AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Vida Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

20.10.1989

Org.nr:

5563744183

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

13668000

Omsättn.intervall

50000 - 99999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 10

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

04724391004-724 39 10047-24 39 100472-439 10