Om Vican AB

Sedan 1989 har vi arbetat med det vi brinner för mest - begagnade och nya kontorsmöbler, inredning och design i alla dess former.Våra begagnade möbler är REKO! Vi rekonditionerar, kontrollerar och funktionstestar alla begagnade möbler innan leverans.Återbruk är bland det bästa för miljön och ger dig och ditt företag en möjlighet att skapa ett personligt och unikt kontor till ett bra pris.Vi köper era möbler - låt oss göra en värdering och byt ut inredning på ett smidigt och ekonomiskt sätt.

Sedan 1989 har vi arbetat med det vi brinner för mest - möbler i alla dess former. Det är vi stolta över. Vi är experter inom vårt område och hjälper dig att ta fram den ultimata lösningen för just ditt behov, där vi guidar dig genom hela processen. Ambitionen är att leverera en unik mix av kundanpassade lösningar till marknadens bästa priser.

Vår miljöpolicy är tydlig. Målsättningen är att återbruka kontorsmöbler i så stor utsträckning som möjligt - något som både vi och framtida generationer tjänar på.

Välkommen att kontakta oss när ni står inför en förändring!

Bildgalleri

  • Vican AB Kontorsinredning, Sollentuna - 1
  • Vican AB Kontorsinredning, Sollentuna - 2

Vican AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Vican AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

17.01.1991

Org.nr:

5564176567

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

46650 Partihandel med kontorsmöbler, 77330 Uthyrning och leasing av kontorsmaskiner och kontorsutrustning (inklusive datorer)

Exekutiva befattningar/Administration