Om Vardagsfrid AB

Städhjälp i Stockholm, Uppsala & VästeråsStädat med Rent samveteVardagsfrid skapar en bekymmersfri vardag genom städhjälp i Stockholm, Västerås och Uppsala.

Vardagsfrid levererar bekymmersfrihet för engagerade medmänniskor och högpresterande organisationer. Detta görs genom inkluderande jobbintegration och samhällsnytta där kund, organisation och medarbetare tillsammans skapar en arbetsplats där kulturella och språkliga barriärer bryts ner.

Vi utför tusentals städuppdrag månatligen i Stockholm, Uppsala och Norrtälje. Städningen är välrekommenderat betygsatt på RECO

Kontorsstädningen är Svanenmärkt och Vardagsfrid är ett Auktoriserat Serviceföretag hos ALMEGA. Årent 2018, 2017 och 2016 utsågs vi till DI Gasellföretag och utsedd till Årets Företagare 2015 av Företagarna Sundbyberg.

Vardagsfrid skapar en bekymmersfri vardag genom städhjälp i Storstockholm, Uppsala, Västerås, Örebro och Eskilstuna.

Kollektivavtalad Hemstädning och Lokalvård med Svanenmärkning.

Med 170 certifierade städspecialister och fönsterputsare skapar vi månatligen tusentals nöjda kunder. (4.2 av 5.0). Kunderna uppskattar våra tydliga skriftliga rutiner, processer och kommunikation utöver städningen.

Våra tjänster:

Hemstädning

Lokalvård

Kontorsstädning

Fönsterputs

Flyttstädning

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Vardagsfrid AB Städfirma, Sundbyberg - 1
  • Vardagsfrid AB Städfirma, Sundbyberg - 2
  • Vardagsfrid AB Städfirma, Sundbyberg - 3
  • Vardagsfrid AB Städfirma, Sundbyberg - 4
  • Vardagsfrid AB Städfirma, Sundbyberg - 5
  • Vardagsfrid AB Städfirma, Sundbyberg - 6
  • Vardagsfrid AB Städfirma, Sundbyberg - 7

Vardagsfrid AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVardagsfrid AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande31.01.2012
Org.nr:5568826175
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch81210 Lokalvård

Exekutiva befattningar/Administration

Per Torkel KristoffersOrdförande
Per Torkel KristoffersVerkställande direktör
Magdalena Viktoria Mars KristoffersVice verkställande direktör
Per Torkel KristoffersLedamot
Magdalena Viktoria Mars KristoffersLedamot
Per Staffan KristoffersSuppleant
Per Henrik MobergRevisor

Omdömen om Vardagsfrid AB

Anita Magnusson

mer än ett år sedan

Jag kan varmt rekommendera vardagsfrid. Vi har anlitat dem i många år. De har alltid kommit punktligt i tid och det har varit lika skönt varje gång att komma hem efter arbetet och ta djupa andetag och veta att nu är det färdigstädat och jag kan andas.
Har vi haft några problem så har vi alltid löst dem tillsammans. Kommunikation är ett bra knep i alla samarbeten/förhållanden.

Sofia Zachén

mer än ett år sedan

Sedan vi har fått Anitza till oss så är vi väldigt nöjda. Det känns tryggt att ha henne i vårt hem, hon är väldigt noggrann och vi har höga krav. Det är en härlig känsla att stiga innanför dörren när hon har varit här och tagit hand om allt till perfektion.

Catarina M

mer än ett år sedan

Efter att ha anlitat ett flertal städfirmor under åren så har vi nu fastnat för Vardagsfrid.

Monika har städat hos oss i ett halvår och vi är verkligen jättenöjda. Hon är noggrann och gör ett fantastiskt jobb. Dessutom har hon har öga för detaljerna som gör det lilla extra. Vi ser alltid fram emot att komma hem till vårt nystädade hem.

Administrationen runt städningen har också fungerat perfekt, från första kontakten, kontakten med områdesansvarig (för byte av tid/dag os.v.) till faktureringen. Företagets "det fixar vi" attityd är guld värd och genomsyrar hela kedjan.

Vardagsfrid får full pott av oss och vi rekommenderar dem varmt till alla som funderar på att köpa städtjänster.

Pär

mer än ett år sedan

Vi har alltid fått riktigt bra service av vardagsfrid. Vi har haft en och samma som städat under en längre tid och när hon slutade så fick vi bra information om den nya. Alltid små lappar när man kommer hem som informerar vad vi ska köpa in till nästa gång. Personligt och alltid rent och snyggt!

Kristin & Jörn

mer än ett år sedan

Efter att ha avverkat ett antal olika städfirmor har vi äntligen hittat rätt :-) Vardagssfrid som företag har en personlig och familjär framtoning, de svarar snabbt på både email och sms. Vi har fasta städare hela tiden som vi har varit enormt nöjda med, och de som hoppat in vid t.ex. sjukdom har varit precis lika bra. Mest kontakt har vi haft med städare Johan och Mariola. Johan far fram som en lätt virvelvind med leende på läpparna och Mariola kan verkligen konsten att sätta den lite extra knorren på städningen så man får hotellkänsla. Aldrig har de kommit försent och de stannar tills de är klara. Det är precis så här ett städföretag skall vara.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi har använt oss av Vardagsfrids tjänster sedan 2011 och varit supernöjda hela vägen. Så otroligt skönt att komma hem till ett rent och fräscht hus i den annars så stressiga vardagen. Både städning och fönsterputs rekommenderas från Vardagsfrids. Vi uppskattar också att det funkar så smidigt i de fall vi har behövt göra ändringar i den schemalagda städningen.

Nic & Annie

mer än ett år sedan

Vi är mer än nöjda med Vardagsfrid, det är verkligen en magisk känsla att komma hem till ett skinande hus efter att Larysa utfört sina städkonster, som en god fe från sagoböckerna :)

Maria Möller

mer än ett år sedan

Svetlana har städat hos oss i ett år och vi är väldigt nöjda med jobbet hon gör. Hon städar omsorgsfullt och omdömesgillt (inte som en annan städfirma vi testade där ALLT var undanstädat, vi fick leta ihjäl oss efter sakerna efteråt...). Kontakterna med Vardagsfrid är proffsigt skötta. Våra varmaste rekommendationer.

Jesper

mer än ett år sedan

Vi har nyligen bytt till Vardagsfrid och vi är väldigt nöjda med dem! Trevligt bemötande, inga strul med fakturor och kvalitet!

Jurgita

mer än ett år sedan

Tvekade länge innan anlitade Vardagsfrid - har prövat 4 olika firmor och inte var nöjd. Är fortfarande trevligt överaskad efter att Monica har varit och städat. Snyggt, omtänksamt och, faktiskt, bättre än jag skulle ha det gjort själv!

Mimmi Sköldberg

mer än ett år sedan

Vi är supernöjda med vardagsfrid efter två år av städning. Det är alltid noga utfört och med den lilla extra touchen som gör att man blir riktigt glad när man kommer hem!

Ami

mer än ett år sedan

Jag är jättenöjd med Maria. Kommer hem till en nystädad och ren lägenhet. En liten hälsning väntar mig alltid när jag kommer hem.

Anna

mer än ett år sedan

Vi har abou och han är noggrann och ordentlig och tar väl han om både hus och katter när han är här.

Det är aldrig krångel att byta tider, i fall vi behöver boka av. De är Alltid serviceminded och professionella. Jag är supernöjd

Inger Infeldt

mer än ett år sedan

Larissa är den bästa hjälp man kan ha!
Hon städar omsorgsfullt och grundligt. Hon ser vad som behöver göras – och gör det.
Vi har inga språksvårigheter. Larissa är en varm och omtänksam medmänniska, som
jag är glad över att ha lärt känna.

Dagmar

mer än ett år sedan

Abuo är mycket noggrann och ordentlig, dessutom glad och trevlig

Helen Reijs

mer än ett år sedan

Det är verkligen värt pengarna att få slippa lägga ner tid på att städa när man kommer hem efter jobbet. Det är en fröjd att komma hem och se ett snyggt, rent och nystädat hem gjort.
Administrationen fungerar bra om vi eller Vardagsfrid behöver ändra tid/dag. Det känns tryggt att veta att samma städare är här varje vecka, skulle vår städare vara sjuk/ha semester får vi vetskap om detta i förväg via sms eller mail.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag har prövat ett antal olika städfirmor och aldrig varit helt nöjd. Vardagsfrid har levererat från första stund och gör ett jättebra jobb. Det blir ordentligt rent och fräscht överallt. Jag är mycket nöjd!

Marie Eketjäll

mer än ett år sedan

Underbar, noggrann personal, trevligt bemötande och aldrig några problem om vi har några annorlunda önskemål för något av tillfällena!
Vårt liv har blivit så mycket trevligare sen vardagsfriden gjorde sitt inträde i våra liv!

Tack, ni utför verkligen det ni heter!

Carl-Johan Lööf

mer än ett år sedan

Vardagsfrid gör livet lättare, snabb respons och superbra utförda tjänster, vi kunde inte vara nöjdare

Sofia

mer än ett år sedan

Vardagsfrid gör vardagen MYCKET enklare. Mycket proffsigt bemötande och lägenheten har nog aldrig varit så välstädad! Kan absolut rekommendera.

Kjell-Benny Brogan

mer än ett år sedan

Vardagsfrid saknar kompetens och är respektlösa mot arbetssökande. Det verkar som de inte kan läsa innantill. Jag visade ett intyg från megrationsverket att jag får arbeta i Sverige de skulle ändå ringa till megrationsverket och fråga om jag får arbeta. De återkopplade inte på min ansökan om arbete trots att jag 2 gånger försökte få ett svar på min ansökan hörde jag inte ett ord från dom. Jag rekomemenderar att ni söker jobb hos Hemfrid i stället där finns både kompetens och vänlig personal.

Karin & Johan

mer än ett år sedan

Vi har haft Lariza städandes hos oss i 1½ år och vi är så otroligt nöjda. Så underbart att komma hem till ett hem som skiner. Vi rekommenderar verkligen Vardagsfrid och Lariza!

Bodil o Thomas Höglund

mer än ett år sedan

...att komma hem till ett välstädat hem! Vi är jättenöjda med städningen och de gånger vi behövt byta tid är det aldrig några problem. Kan varmt rekommendera Vardagsfrid!

Helen

mer än ett år sedan

Vi har använt oss av Vardagsfrid i bara ett par månader och är nöjda.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi är supernöjda med Vardagsfrid på alla sätt. Trevligt bemötande från första kontakten och proffsigt och ffa bra utförd städning som verkligen underlättar i vår vardag och ger oss vardagsfrid. Tusen tack , Charlotte

Anonym användare

mer än ett år sedan

I över ett år har fantastiske Johan ordnat vardagsfriden och satt guldkant på mitt liv. Alltid lika glad och vänlig, duktig och omsorgsfull. Även kontakten med Vardagsfrid för övrigt är berömlig. Det som från början gjorde att jag valde er är att ni också är ett samvetsrent alternativ. Ni tar hand om era anställda och det uppskattar jag. Mer vardagsfrid åt alla! Mona och Chanto

Jessica Kullberger

mer än ett år sedan

Jagh ar testat många städfirmor men ingen kan mäta sig med Vardagsfrid. Anitza som städar hos oss är otroligt gullig som person och städar noggrant. Kontakten med Vardagsfrid är alltid smidig och de är lyhörda. Jag rekommenderar dem starkt, utan tvekan.

stefan

mer än ett år sedan

Efter ett år med vardagsfrid är vi fortfarnade supernöjda! Vi har en mycket bra tjej som jobbar väldigt metodisk och effektivt.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag jobbar väldigt mycket o pendlar dessutom i mitt jobb, så städning o tvätt va ständigt eftersatt, vilket gjorde att det inte va kul att komma hem. Anlitade Vardagsfrid efter rekommendation av en vän. Nu är det en fröjd att komma hem. Jag är supernöjd och Marie är jätteduktig! Jag är mindre stressad o det känns dessutom bra att bidra till att fler jobbtillfällen skapas! Skönt också att veta att Vardagsfrid har schysta villkor för sin personal!
Mer RUT åt folket!

Ellinor

mer än ett år sedan

Vi ville skaffa hemstädning och fick då en rekommendation från en vän att prova Vardagsfrid. Allting har funkat väldigt smidigt med dem! De ser till att man alltid har samma städare vilket jag tycker känns tryggt. Ifall hon/han inte kan komma så frågar de om det är ok att skicka någon annan och säger då vem som ska komma. Jag tycker om att de har den personliga touchen.
Vi har haft Sanna i snart ett år och är väldigt nöjda med henne! Varje gång hon har städat lägenheten så blir jag förvånad över hur skinande ren hon kan få den att bli!

Alexandra

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med Vardagsfrid. Vi har använt dem i över ett år och även rekommenderat dem till vänner som också varit nöjda. Kvalitén är bra och städarna har kollektivavtal vilket är viktigt för att det ska kännas bra för oss. De är också mycket snabba på att svara när man kontaktar dem och flexibla. Hög kvalité till rätt pris.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi är jättenöjda med Abou. Städningen är noggrant genomförd och hant både trevlig och sympatisk att ha att göra med.

Martin

mer än ett år sedan

Vi har varit väldigt nöjda med Ritas arbete hos oss. Vi har haft hemstäd tidigare och då har vi inte alltid varit nöjda vilket vi varit varje gång sen Rita började hos oss. Det ä'r väldigt fint och det märks att hon är noggrann då det kommer fram saker vi inte vet var dom tagit vägen:)
God jul och gott nytt år.

Maria Koskull

mer än ett år sedan

Rita är mycket noggrann och effektiv i sin städning. Vi har bytt från Hemfrid och det är stor skillnad på städningen och servicen från Vardagsfrid.

Vardagsfrid levererar hög kvalitet till ett bra pris, vi är mycket nöjda!

Anna

mer än ett år sedan

Aldrig nåt krångel att byta tider, rent och snyggt och de gör alltid det lilla extra jag verkligen uppskattar!

björn v

mer än ett år sedan

Lite osäker på vad man kan begära, men det blev väldigt rent. Lite smågrejor, men i princip perfekt arbete. Trevlig personal och bra kontakt med företaget. Kan absolut rekommendera!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag har haft många städfirmor genom åren. Vardagsfrid ger mig företagsförtroende, ett rekorderligt företag som månar om sina anställda. De tjänster som utförts och utförs åt mig är av både hög och jämn kvalitet.

Marcus Hoffman

mer än ett år sedan

Att valet av städfirma föll på vardagsfrid var i första hand att de var så pass flexibla i att kunna erbjuda en skräddarsydd lösning för oss som ville ha 6 timmars städning istället för 4. Jättetrevliga städare som rutinerat och noggrant levererade ett utmärkt resultat!

Pieter

mer än ett år sedan

....rent när man kommer hem. Bra jobbat varje vecka!!!

Mario

mer än ett år sedan

Väldigt prisvärd och noggrann städning. Jag kände direkt hur mycket fräschare det blev. Professionellt bemötande och uppföljning. Rekommenderar starkt.

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

010516430001-051 643 00010-516 43 000105-16 43 00010-5164300