Om Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå AB

Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå erbjuder moderna mäklartjänster i en trakt vi älskar. Vi vill vara ditt förstahandsval vid ditt livs viktigaste affärer.

Hemkärt och professionellt

Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå erbjuder moderna mäklartjänster i en trakt som vi älskar. Vårt mål är inte att bli störst. Vi ska helt enkelt vara bäst och ditt förstahandsval när det är dags för en av ditt livs viktigaste affärer.

Lokalkännedom och ingående kunskap om den halländska fastighetsmarknaden är fundamentet för byrån, samtidigt som våra tjänster alltid ska utmärkas av kvalitet, kompetens, respekt och engagemang – och det faktum att vi aldrig lovar mer än vi kan stå för.

Vi är anslutna till Fastighetsmäklarförbundet, vilket innebär att vi följer förbundets etiska regler och har tillgång till kvalificerad juridisk expertis. Diskret handläggning är ett vanligt krav som vi självklart tillmötesgår.

Välkommen att kontakta oss för rådgivning eller en kostnadsfri värdering.

Kundregistret – din genväg till en nybyggd bostadsrätt

Du som är privatperson och intresserad av att flytta in i en alldeles nybyggd bostadsrätt – upplev fördelarna med att i tidigt stadium finnas med i vårt kundregister för kommande projekt. Kontakta oss vid alla tänkbara frågor om din kommande flytt. Låt oss värdera ditt nuvarande boende och hjälpa till med alla förberedelser inför den dag du hittar ditt nya drömboende.

Mäklarna på Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå är sedan mer än tio år tillbaka specialiserade på försäljning av nyproduktion i Varberg, framför allt bostadsrättshus men även radhus, parhus och villor.

Kommersiella transaktioner

Varberg & Falkenbergs fastighetsbyrå är ledande fastighetsmäklare för transaktioner på fastighetsmarknaden i mellersta Halland. Uppdragen varierar stort och arbetsfältet sträcker sig ofta även ut till andra delar av landet.

Vi bistår med expertis, engagemang och lokalkännedom. Tack vare lång erfarenhet och goda affärsrelationer har vi ett stort nätverk och gott renommé, som kommer nya kunder till godo. Hos oss får du professionell och konfidentiell rådgivning, värdering och handläggning för en lyckad affär.

Din försäljning är unik

Det finns ingen patentlösning för en lyckad försäljning. Därför ska du anlita en fastighetsmäklare som ser det unika i din situation. Som kan göra en korrekt värdering av ditt objekt och vet när det är dags att sälja, för att din bostad ska komma upp i sitt rätta värde.

Din mäklare ska också känna den lokala marknaden och veta vad som krävs för att din förtjänst ska bli så bra som möjligt, oavsett om det handlar om att anlita en erfaren skattejurist, ställa fram en skål limefrukter eller måla om och styla hela hemmet inför visningen.

Hos Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå får du diskret, personlig service. Vi har ett brett kontaktnät och många potentiella köpare i vårt kundregister.

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering av din villa, bostadsrätt, fritidshus, gård, tomt eller kommersiella fastighet.

Aktuella objekt presenteras på vår egen hemsida vffab.se, på hemnet.se, samt i våra skyltfönster med Varbergs bästa skyltlägen: till vänster om Kvantums entré och i Handelsbankens skyltfönster på Torggatan.

Ditt drömboende – vårt jobb

Att köpa en bostad är för de allra flesta av oss den största och viktigaste affären vi gör i livet, och då inte bara sett till priset. För att du ska trivas i ditt hem under lång tid måste bostaden uppfylla din eller familjens behov, vad gäller storlek och läge.

När du börjar leta bostad är det en god idé att skaffa ett förhandsbesked om lån av banken, så du vet hur stor summa du har råd att köpa för. Jämför gärna flera bankers räntor och avgifter, våga förhandla för att få så bra lånevillkor som möjligt.

Vi på Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå hjälper dig att hitta rätt. Naturligtvis tar vi även gärna hand om eventuell försäljning av en tidigare bostad. Med oss får du en trygg och rättvis affär.

Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå har ett väl utbyggt kundregister, som får förhandsinformation om nya objekt. Hör av dig till oss för personlig kontakt och en möjlig genväg till din drömbostad.

Vi är anslutna till Fastighetsmäklarförbundet, vilket innebär att vi följer förbundets etiska regler och har tillgång till kvalificerad juridisk expertis.

Välkommen att kontakta oss.

Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå AB Fastighetsmäklare, Varberg - 1
  • Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå AB Fastighetsmäklare, Varberg - 2
  • Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå AB Fastighetsmäklare, Varberg - 3
  • Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå AB Fastighetsmäklare, Varberg - 4
  • Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå AB Fastighetsmäklare, Varberg - 5
  • Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå AB Fastighetsmäklare, Varberg - 6
  • Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå AB Fastighetsmäklare, Varberg - 7
  • Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå AB Fastighetsmäklare, Varberg - 8
  • Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå AB Fastighetsmäklare, Varberg - 9
  • Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå AB Fastighetsmäklare, Varberg - 10

Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVarberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande14.03.1990
Org.nr:5563869485
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch68310 Fastighetsförmedling

Exekutiva befattningar/Administration

Sven Anders Birger CarlssonLedamot
Anna Camilla CarlssonSuppleant
Sven Inge Håkan JohnssonRevisor

Möjliga telefonnummerformat

03408426003-408 42 60034-08 42 600340-842 60