Om Vallentuna Motor AB

Vallentuna Motor etablerades 1955 och är stolt auktoriserad återförsäljare av nya person och transportbilar från Ford och Mitsubishi. Vår fullserviceanläggning hjälper dig privat som företagare med en helhetslösning.

Vallentuna Motor ABs utvalda länkar

Vallentuna Motor AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Vallentuna Motor AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

12.06.1931

Org.nr:

5560301268

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

200000

Omsättn.intervall

100000 - 499999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon, 45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Siavash Thomas Hobro

Verkställande direktör

Serhat Eliacik

Huvudansvarig revisor

reviews aboutName

S

Susanne Lindberg

moreThanAYearAgo

Har bara tråkiga erfarenheter av verkstaden. Dom hittade inte felet utan kom bara med nya gissningar. Efter många spenderade tusenlappar tog vi hem bilen och upptäckte själva att batteriets kabelfästen satt lite löst.
Dessutom går det inte att få dom att ta bort mig ur deras system utan det kommer ständigt nya meddelanden från dom.

Kallhäll

moreThanAYearAgo

Servicenivån är super, det är mitt bästa ord på VM, lämnade vår Saab för service, sen hade jag andra problem som dom hanterade jätte bra! Dom ringde och meddela vad som skulle bytas för att problem med min motorlampa skulle sluta lysa. Fick även en jätte bra förklaring av en yngre tjej som var vass och visste vad hon sa, jag kan inget om bilar men hon fick mig att känna mig lite kunnigare ett tag! Känns bra att veta vad en verkstad gör med bilen!
Nu är jag en trogen kund!

lena

moreThanAYearAgo

fick hjälp med min peugeot när min koppling rasade. vart klart redan dagen efter jag lämnade in den akut. trevligt bemötande av personalen både i verkstan och kundomtagningen. bara bra om dessa från mig =)

Sara

moreThanAYearAgo

Hade bilen inlämnad för ett akut problem och dom löste det väldigt mycket snabbare än min förra verkstad! Nytrogen kund!

Daniel. P

moreThanAYearAgo

Trevligt bemötande när man kontaktade dem för
hjälp med bilen. Efter utfört arbete så ordnade dem
med ombesiktning. behövde inte rusa efter jobbet för
att hinna hämta bilen. Gick att hämta ut bilen på bensinmacken. Rekomenderas :-)

Christopher med familj

moreThanAYearAgo

Har lämnat in vår Saab hos Vallentuna Motor ett par gånger och har blivit positivt överraskad varje gång. För det första får man alltid ett trevligt och seriöst bemötande med tydlig information om åtgärd och pris. När vi lämnade in vår bil för byte av bränslespridarna hade vi fått ett pris för arbetet men när bytet var klart var priset vi betalade lägre. Inte illa! Kan inget annat än att rekommendera Vallentuna Motor. Toppbetyg!

Eleonore

moreThanAYearAgo

Det tog lite lång tid måste jag medge men jag fik tillbaka bilen hel och fungerande efter att den strulat för mig mykket, så absolut plus för dom.

Åke

moreThanAYearAgo

Vilken proffsig verkstad!!

Möjliga telefonnummerformat

085143080008-514 308 00085-143 08 000851-43 08 00085-1430800