Om VärmeKompaniet Stockholm AB

Det kompletta företaget för dig som skall investera i en värmepump. Vi kan erbjudaen bra energi ekonomisk lösning för ditt hus.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

VärmeKompaniet Stockholm AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVärmekompaniet Stockholm AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande12.10.2004
Org.nr:5566682448
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43221 Värme- och sanitetsarbeten, 71121 Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik

Exekutiva befattningar/Administration

Tony Peter OlssonLedamot
Åsa Karin OlssonSuppleant
Pia Linda JohanssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om VärmeKompaniet Stockholm AB

Daniel Tunegård

mer än ett år sedan

Snabb, bra service. Trevligt bemötande!

Sven-Erik Gustafsson

mer än ett år sedan

Jag är mycket nöjd med processen att skaffa bergvärmepump genom Värmekompaniet i Stockholm AB från första stegen där vi tillsammans hittade rätt lösning och dimensionering till genomförandet och stöd med tillstånd från kommunen. Allt fungerade enligt plan och lösningen blev precis som vi diskuterade innan. Alltid tillgängliga för frågor och snabb kommunikation både via mejl och telefon. Jag rekommenderar Värmekompaniet i Stockholm AB till den som funderar på att skaffa värmepump.

Lars Ahlström

mer än ett år sedan

Vi konverterade uppvärmningssystem i 30-talsvillan från oljepanna till bergvärmepump hösten 2014. Peter Olsson och Värmekompaniet vann vårt förtroende i upphandlingsfasen där även 4 andra företag var inblandade. Det kändes direkt att Peter är ett Proffs och han hade goda förslag och svar på hur vår nya anläggning lämpligast skulle dimensioneras och installeras för att klara våra behov (uppvärmning även av källare, tämligen stort behov varmvatten mm). Genomförandet följde en tajt tidsplan med många moment och inblandade hantverkare, och den hölls perfekt. Varmt redan till kvällen - Peter tackas och rekommenderas! Familjen Ahlström/Näsbypark
villa byå 1939, totalarea 315 kvm

Björn Stråhle

mer än ett år sedan

Vi bestämde att byta ut vår gamla oljepanna under hösten 2013 mot bergvärme. Vi tog in tre offerter från rekommenderade leverantörer. Samtliga gjorde besök på plats och lämnade därefter skriftlig offert. Peter Olssons engagemang, noggrannhet, tillgänglighet, förmåga att besvara våra frågor och förklara det vi inte förstod avgjorde att vi beslutade att gå vidare med Värmekompaniet. Priset var inte lägst men förtroendet för Peter Olsson vägde över till Värmekompaniets fördel. Tillstånd från kommun, borrning, leverans och installation gick väldigt smidigt. Borrfirman Tolvsbo Mek&Drill AB genomförde borrning och installation galant. Oljepanna och cistern försvann på några timmar.
När allt var på plats kom Peter på besök och säkerställde att allt fungerade. Han var även tillgänglig på telefon för frågor i princip dygnet runt.
Kort sagt, vi är väldigt nöjda med hela projektet från beställning, leverans, installation och uppföljning.
Vi kan varmt rekommendera Värmekompaniet.
Björn & Roger

Anonym användare

mer än ett år sedan

Måste säga att vi är jättenöjda med Ert arbete och den bergvärmeinstallation som vi nu har. Det var ett nöje att ha med Er att göra, Peter och alla de som var här och arbetade, borrare, bärare/bortforslare av gamla pannan och installatörer alla mycket trevliga och duktiga.

Peter Kindborg

mer än ett år sedan

Värmekompaniet genomförde projektet mycket skickligt. Med Bergvärmekompaniet fungerade allt inom tidsramen och fastprisoffert. Trevliga installatörer och borrare som det gick att prata med och fråga konsument frågor angående funktionen o.s.v. Jag rekomenderar Värmekompaniet varmt då företaget uppträder mycket proffisionellt. Inte en enda fråga har behövt diskuteras då allt verkligen varit med i fastprisofferten. Dessutom fick jag bra hjälp med förberedelser för golvvärme, cirkulation av varmvatten, anslutning av poolvärme m.m.

Emma Duxbury

mer än ett år sedan

Värmekompaniet kom in med den dyraste offerten och var inte ett självklart val i steg ett. Peter Olsson hade dock vett att inte ligga på som vissa säljare gör och vi ledsnade snart på de som var alltför hungriga på vår 275 kvm helkonvertering med 200 m djupt borrhål. De prutade med sig själva och kom med besparningsförslag som kände oproffsiga. Peter fasthöll att 'smakar det så kostar det'. Så rätt. Hela processen gick supersmidigt. Trevliga och proffsiga medarbetare rakt igenom. Och det lilla som gick snett fixade han med guldkant! Stort tack Peter för en VARM jul!

Tomas Rahkonen

mer än ett år sedan

Valde Peter Olsson på Värmekompaniet efter att haft ett antal kandidater på besök. Är själv intresserad av energifrågor och Peter kom igenom vår diskussion kring val av lösning som mycket trovärdig och seriös. Utöver bergvärmen har vårt hus två kylsystem (varav en vinkällare), här tog Peter funktionsansvar och sade att "krävs det att vi sätter in en extra cirkulationspump så fixar jag det utan extra kostnad". Det spelade även in att en granne, som installerade bergvärme för några år sedan, rekommenderade Peter varmt. De hantverkare som sedan utförde jobbet höll högsta klass, riktigt snygg installation blev det. Rörmokaren bytte några rör extra eftersom de höll fel dimension utan kostnad till mig. Elkillen kom åter dagen efter för att fixa ett kylaggregat som först inte startade. Rörmokarna hade glömt ett kondensrör men kom åter inom ett par dagar och fixade det utan påminnelse från min sida. Rörmokaren visade även hur jag fixar termostaterna på elementen, då det blivit stopp i några av dessa. Yrkeskunnande och stolthet rakt igenom! Anläggningen, inklusive kyla, har fungerat kanon den första tiden. Den kylkonvektor (något större än normal) som Peter rekommenderade går verkligen oerhört tyst.

Göran Stark

mer än ett år sedan

Efter att äntligen bestämt mig för bergvärme gick jag in här för att hitta ett seriöst företag. Valet föll till slut på Värmekompaniet och Peter Olsson, det har jag inte ångrat. Det hela har funkat väldigt bra genom hela processen. När räkningen sedan skulle betalas visade det sig att jag betalat för mycket. Blev på en lördag uppringd av Åsa på värmekompaniet. Hon meddelar att hon alltid dubbelkollar siffrorna och att jag lyckats betala för mycket. Kan man bli gladare när det är åt det hållet. STORT tack till Åsa och Peter Olsson jag kommer alltid att rekommendera ert företag till vänner och bekanta

Anonym användare

mer än ett år sedan

Mycket nöjd med vår installation och tilläggsbeställning. Allt funkar nu efter lite korrigerande som det ska.

Magnus och Therese

mer än ett år sedan

Tog i våras in 4 offerter på bergvärmeanläggning till vår villa i Sthlm Norrort. Efter hembesök från alla så valde vi Värmekompaniet. Främst då Peter Olsson från Värmekompaniet upplevedes som den mest kunniga och också den som trovärdigast tog ett helhetsansvar.

Det visade sig vara ett bra val. Peter som kontaktperson svarar på alla dumma frågor och kommer med vettiga förslag och lösningar. Trots att vi som beställare strulade till det lite med tiden för installationen så löste Värmekompaniet på kort varsel att ändra borr och installationsdatum. Borrningen gick snabbt och installationen av värmepump och rördragningar var riktigt snyggt.

Efter installationen så fick vi en genomgång vid ett hembesök och kunde räta ut de sista frågetecknen samt ett glömt väggskydd. Fakturan var enligt överenskommelse.

Kan varmt rekommendera Värmekompaniet, de var både kunninga och servicevilliga. Allt fungerade smidigt från start till mål.

H.S.

mer än ett år sedan

I början bra bemötande på ytan men sen höll tidsplanen inte alls, värmepumpen felplacerat i början varför man behövde flytta om den, dålig kommunikation och till slut dålig information och problem kring faktura. Även dålig kvalité kring smådetaljer inomhus. Vi är ändå nöjda med själva IVT värmepumpen, men skulle rekommendera att man anlitar en annan installatör.

Svar från företaget

Tack för ditt inlägg.
Även om svaret inte är positivt är ändå alla omdömen välkomna.
Får vi ett gott omdöme, sträcker vi på oss, får vi ett sämre, finns det anledning till uppsträckning.
Det ger oss möjligheten att förbättra oss, i vår strävan att hålla en hög servicenivå.

Dock är det svårt att uttala sig i detta fall, då initialerna H.S. är svåra att härleda.
Vi har genomsökt hela vår kundbas men har inte funnit någon kund med dessa initialer.
Vi känner heller inte igen det beskrivna händelseförloppet.
Ser tacksamt fram mot att du, på ett eller annat sätt, ger dig tillkänna så vi får möjlighet att bemöta ditt inlägg och missnöje.

Med vänliga hälsningar
VärmeKompaniet Stockholm AB / Peter Olsson

Johan Telander

mer än ett år sedan

Imponerande bra service, Peter Widinghoff ägde hela processen och koordinerade arbetet lysande från början till slut. Det ska noteras att hela 6 olika entreprenörer skulle samordnas. Pumpen (IVT) fungerar hittills lysande och installationen blev perfekt med minimal åverkan på hus och trädgård.

Lasse

mer än ett år sedan

Mycket bra leverantör - från borrning till installation. Inga som helst problem med ev kompletteringar. Bra bemötande - trevlig personal i alla led.

Jonas

mer än ett år sedan

Projektet under all kritik. Genomgående dålig kommunikation och planering. Hantverkare dök varje gång upp oanmälda.

Rolf Lundqvist Lännersta

mer än ett år sedan

Tidplanen höll och värmepumpen fungera som vänta. Vi ger de allra bästa rekommendationer.

Juraj, Skogås

mer än ett år sedan

Alltid snabbt återkoppling på alla våra frågor från Peter W. Installation helt enligt våra önskemål. Trevlig personal. Kan varmt rekommenderas!

Göran & Gry i Älvsjö

mer än ett år sedan

Håller med tidigare skribenter. Fantastikt bra leverans med mycket duktiga, kunniga och trevliga installatörer. Mycket bra kundbemötande och snabb installation med minimalt besvär för vår del. Kan gladeligen rekommendera Värmekompaniet till de som går i bergvärmetankar.

TOLK

mer än ett år sedan

Allt fungerade enligt plan, mycket bra service och återkoppling från Peter W.

Roslagsjänta

mer än ett år sedan

Bra och skickligt utfört arbete och mycket bra rådgivning. Ett företag med hög serviceanda. Känns mycket tryggt och bra!

EE

mer än ett år sedan

Riktigt professionell hjälp. Dessutom intresserade av våra behov och önskemål. Rekommenderar gärna detta företag till vänner som vill ha bergvärme.

Nackabo

mer än ett år sedan

Håller vad de lovar, bra produkt, bra service och trevligt bemötande även efter att pumpen är installerad och betald. Rekommenderas varmt.

Mats

mer än ett år sedan

Mkt bra kundbemötande från första kontakt till färdig installation. Kompetent installatör som kan svar på alla frågor man kan tänkas ha, det skapar trygghet. Bra jobbat!

Stefan

mer än ett år sedan

Bra service, väldigt trevligt och proffesionellt bemötande (av samtliga, även underleverantörer), Imponerad av hur det satt ihop och löstes på utsatt tid, samt hur kommunikationen funkade när småsaker dök upp på vägen.

Peter Levinsson

mer än ett år sedan

Vi fick vår bergvärmepump installerad i början av december av VärmeKompaniet de utförde ett mycket professionellt arbete från början till slut och allt gick precis enligt planering.

Alla som vi har varit i kontakt med under arbetsgången/installationen har varit både trevliga och professionella.

Vi rekommenderar VärmeKompaniet varmt.

González

mer än ett år sedan

Företaget har bästa möjliga bemötande och fantastisk servicekänsla. Finns alltid till hands om man behöver teknisk support eller har allmänna frågor om bergvärmesystemet. Proffsiga hantverkare med väldigt hög finish på arbetet. Kan varmt rekommenderas om man vill ha det bästa!

Naufal Alizadé

mer än ett år sedan

Vi har stött på olika entreprenörer vissa var duktiga och trevliga medan andra var riktiga skurkar. Värmekompaniet tillhör till den första gruppen. Arbetet var utförd i tid och det var inga överraskningar i deras faktura. Peter och Thomas är mycket trevliga personer och om man vill vara säker på att välja rätt företag så är det definitiv de som man ska vända sig till.

Peter Olsson

mer än ett år sedan

Hej Peter,

Vi är mycket nöjda och lättade över hur snabbt allt löst sig med problemet med vår värmeanläggning. Tänkte därför just skriva några rader i Din företagsannons på Eniro. Det fordras dock att man är med på Facebook vilket jag av princip inte är eller vill vara. Du får dock gärna lägga in nedanstående text själv om Du vill. Omdömet kommer från hjärtat och är inte på något sätt överdrivet.

"Värmekompaniet med Peter Olsson i spetsen gjorde en förstklassig installation av vår IVT bergvärmepump i augusti 2009. Vår elförbrukning har sedan minskat med mer än 50% per år och ligger enligt den senaste elräkningen som beräknad årsförbrukning på 12 664 kWh för all el i ett 200 kvadratmeter stort hus. En långt större verklig besparing än vad som utlovades.
Allt har även fungerat väl sedan dess ända tills nu i juni 2015 när vår värmeberedare i anslutning till IVT värmepumpen började läcka (tur att det inte hände i vintras). Du svarade direkt på mitt nödrop via SMS med kontakt mitt i natten, och sedan på bollen med besök kl 07.00 på måndag morgon. En ny beredare ordnades snabbt fram och installerades. Att saker kan gå sönder, det får man räkna med, men att då få hjälp utan strul är mycket värdefullt.
Vi är därför mycket nöjda med Din service och hjälp med allt. Att dessutom få full kostnadsersättning via egen hemförsäkring och den fina produktförsäkringen som ingår från IVT är toppen.
Vi rekommenderar Din firma och Dig personligen varmt till alla som funderar på att installera värme av någon sort. Stort tack för hjälpen även denna gång.
Ralf i Täby"

med vänliga hälsningar och önskan om en trevlig midsommar trots vädret


Ralf Antblad

Peter Widerståhl

mer än ett år sedan

Vi har absolut inget att klaga på när det gäller utbytet av en gammal uttjänt bergvärmepump till en ny från IVT där vi kunde återanvända det befintliga borrhålet.
Värmekompaniet och Peter Olsson har varit proffsiga från första telefonkontakten i januari i år till installationen på en dag i april. Efter installationen har pumpen gått problemfritt och vi ser fram emot nästa vinter när den får bekänna färg!
Vi var också ganska krångliga och ställde via mail ett stort antal kompletterande frågor som Peter besvarade snabbt, klargörande och utan att antyda att vi var jobbiga på något sätt.
Vi rekommenderar gärna Värmekompaniet!

Ulla Lindroos

mer än ett år sedan

har haft bergvärmen nu i drygt 3 år. Fungerar bra och då jag fick problem med kompressor fick jag hjälp och kostnaden gick på garantin :-)
Är nöjd med företaget och leverans av bergvärmen.

Olle Herolf

mer än ett år sedan

Vi kom överens om tider och dessa innehölls. Allt gjordes med trevlig och positiv personal och på kort tid och priset blev det som offererats. Särskilt bra var att de som arbetade med bytet av utrustningen städade upp så snyggt efter sig. Vi är mycket nöjda.

Ida L-K & Janusz B

mer än ett år sedan

Vi tog in flera offerter och bestämde oss för att träffa Peter en andra gång då han varit väldigt förtroendegivande. I samband med hans andra besök upptäckte vi att oljepannan börjat läcka så vi skrev på kontrakt samma dag. Peter hjälpte oss med borrlovsansökan och redan 2 dagar senare hade vi både borrlov och hans killar här med borren. Allt gick snabbt och smidigt! Alla var trevliga och professionella, och bäst av allt (för mig som tjej) är att vårt pannrum ser fint ut :) Nu ser vi fram emot att få lära känna bergvärmepumpen i lugn och ro. Vi kan varmt rekommendera Peter och Värmekompaniet!

20-talsvilla i Huddinge

mer än ett år sedan

Vi bor i ett 20-talshus i Huddinge med en källare med låg takhöjd.

Vi fick tips om Peter Olsson/Värmekompaniet av några vänner. Jag har och har haft mycket kontakter med säljare/entreprenörer och detta är utan tvekan en av de bästa säljare som jag gjort affärer med. Kunnig, bra bemötande och effektiv planering.

Även de entreprenörer som användes var riktigt bra.
-Borrningen var inte helt enkel. Borrarna stötte på problem, men de var väldigt duktiga och noggranna och gav sig inte förrän de fått allt på plats ordentligt. Positiva och bra bemötande!
-Rörmokarna stötte också på en del utmaningar, men efter dialog med Peter löste de det på absolut bästa sätt. Väldigt kunniga, gjorde ett snyggt jobb!
-Därefter kom Peter och visade hur allt skulle skötas, enklare kan det inte bli!

Pannan (IVT Greenline + slingtank) är på plats och funkar utmärkt!

Dimitri Chalias

mer än ett år sedan

Efter att ha bestämt mig för vilken luftvärmepump jag ville ha, letade jag på nätet efter något företag som skulle sälja, samt installera den i mitt hus. Ringde till värmekompaniet och blev direkt mycket trevligt, samt proffsigt bemött av Peter Olsson. Han återkopplade vänligt och kunnigt både via telefon och mail till mina "många" frågor gällande allt som berörde luftvärmepumpen och det kommande arbetet. Installatörerna var mycket trevliga, kunniga, samt gav värdefulla tips om placering, skötsel och till sist en bra genomgång om hur man samarbetar med luftvärmepumpen. Min rekommendation för företaget värmekompaniet och dess personal är den absolut bästa. Vill passa på att tacka Peter, Zaid och Sebastian för exceptionell service från första samtalet, till att pumpen satt uppe och började arbeta fint.
Med vänlig hälsning,
Dimitri Chalias / Saltsjöbaden

Anonym användare

mer än ett år sedan

Snabbt, enkelt, trovärdigt. Superduktig installatör.

Villa i Sollentuna

mer än ett år sedan

Vi tog in 4 offerter för vår berginstallation och valet föll på Värmekompaniet tack vare deras helhetssyn, ansvarskänsla, kunnande och snabba återkoppling.

Installationen fungerade utmärkt, allt gick snabbt och smidigt och alla hantverkare som var involverade var både trevliga och proffsiga. Vi kom med ett par extrajobb under tiden (borttagning av en radiator, byte av en vattenutkastare mm) som Värmekompaniet fixade direkt och utan snack "självklart! fixar vi det" var orden från Peter Olsson.

Arbetet leddes mycket bra av Peter Olsson och vi kan verkligen varmt rekommendera Värmekompaniet när du ska installera bergvärme.

Fredrik & Anna i Bromma

mer än ett år sedan

Offerering och installation utfördes på ett föredömligt sätt - trevlig personal, helt enligt tidplan och till ett konkurrenskraftigt pris. Nu, två år efter installation, har anläggningen levererat allt som utlovades och har fungerat perfekt.
Värmekompaniet kan varmt rekommenderas.
Tack Peter O.

Benny & Marie

mer än ett år sedan

Vi har nu kört värmepumpen i nio månader och allt fungerar precis som utlovat. Val av lösning och dimensionering av pump blev helt rätt för oss och vårt hus, och kalkylen för energibesparing verkar hålla. Ett extra plus för de trevliga rörkrökarna.

Göran

mer än ett år sedan

Bra kommunikation, offert och tidsplan. Installationen utfördes enligt tidsplan, allt från borrning till färdig drift och överlämning. Rent, välordnat och proffesionellt.Värmekompaniet rekommenderas till alla som vill ha en komplikationsfri bergvärmeinstallation

amazon

mer än ett år sedan

klar o tydlig offert,bra bemötande mot kund snygg installation av rör till värmepump.
Även bra betyg till deras underleveranör somm energiborrar

POS

mer än ett år sedan

Borrning och installation utfördes av mycket duktiga och trevliga yrkesmän. Tidplanen höll och installationen utfördes mycket snyggt. Vårt system är ett enrörssystem vilket kan medföra besvär men allt löstes helt problemfritt, inklusive installation av poolvärme. Vi är mycket nöjda!

Kerstin & Lasse, Sigtuna

mer än ett år sedan

Instämmer helt med övriga. Mycket bra och proffsigt utfört. Duktiga och trevliga installatörer och utmärkt kontakt med Peter W som alltid snabbt återkopplade. Utlovade tider hölls. Vi är mycket nöjda.

Manal Masso

mer än ett år sedan

Ska du instalera bergvärme så rekommenderar jag värmekompaniet mycket starkt. Dom har allt vad en kund önskar, bra bemötande, servic, insalation och inte nog med det mycket trevligt personal.
Vill tacka alla som kom hem till mig och gjorde ett sånt fantastisk jobb, och tack Peter Olsson

Joakim Hässelby

mer än ett år sedan

Valde Värmekompaniet på rekommendationer och kan bara konstatera att jag är mycket nöjd! Professionellt och vänligt bemötande från alla inblandade. Inga hick-up´s, allt flöt som utlovat och nu har vi det varmt och gott!

Peter Lidingö

mer än ett år sedan

Snabbt, snyggt, professionellt. Kunde knappast vara bättre.

Radhus i Järfälla

mer än ett år sedan

Beställde en bergvärmeanläggning (IVT-7) inkl borrning och installation.
Allt har fungerat klockrent. Ingenting blev försenat utan snarare att jag fick anläggningen klar snabbare än planerat.
Bra service, trevliga och skickliga installatörer.
Kan verkligen rekomendera dem.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Klockren installation

Bengt Erkki

mer än ett år sedan

Efter mkt om och men bestämde jag mig för att ta in 5 olika offerter på bergvärme.
Värmekompaniet gav det bästa intrycket och priset.
Är mkt nöjd med allt från första kontakt till sista mutter.
Värmekompaniet har överträffat mina förväntingar och levererat en kanonprodukt. Allt fungerade mkt bra enligt tidsplan och offererat pris.

Ann-Marie & PeterHällborn

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med samtliga parter som var invoverade i samband med vår installation av bergvärmen. Snabbt och smidigt och proffsigt.
Vi rekomenderar Värmekompaniet varmt.

Anders

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med alla inblandade parter som på ett smidigt sätt installerade vår bergvärmeanläggning. Bra kordinerat från första stund och alla var på plats som avtalat. Extra plus att det alltid var enkelt att få svar på frågor under planering och installation.Känns även tryggt att i framtiden få service och hjälp om så skulle önskas. Kan inte vara nöjdare efter avslutad installation.

Emma Nyquist

mer än ett år sedan

Värmekompaniet installerade en bergvärmepump hos oss. Kontakten med företaget, från början till slut, har fungerat mycket bra, de är professionella och tydliga i sitt bemötande. Svarar alltid i telefon, utförde arbetet helt enligt plan. Kort och gott: Ett seriöst företag!

Möjliga telefonnummerformat

08718283808-718 28 38087-18 28 380871-828 38