Om Vänerkajak

Jag arbetar i huvudsak i Karlstad men jobbar även med uthyrning runt om i Vänerns skärgård.

Vi har öppet för uthyrning efter bokning fram till slutet av september.

Vår kajakuthyrning med försäljning av kajaker, SUP och tillbehör ligger vid Borgmästarholmen, Karlstad (bakom Scandic Klarälven). Vid hyra går det även bra att utgå från Strandvik, Ölme, efter överenskommelse.

Vi har försäljning av kajaker, kanoter, paddelbrädor (SUP) och tillbehör för paddling. Du kan provpaddla flera av våra modeller direkt hos oss. Om du hyr kan du paddla på Klarälven, samt i Vänerns norra skärgård, ett av Vänerns trevligaste paddelområden med ett antal skyddade vikar och massor av öar att utforska. Båda startpunkterna är utmärkta ställen att starta sitt kajakäventyr på, både för dig som bara vill prova på att paddla några timmar och för dig som vill paddla längre turer under flera dagar.

Kurser

Vi ordnar kurser i kajakpaddling, nybörjarkurser, säkerhetskurser och rollkurser. Vi har behörighet att examinera dig för ditt paddelpass, ett europeiskt samarbete för att stimulera paddlare till ökade kunskaper.

Turer

Vi ordnar guidade turer om du inte vill paddla på egen hand, kvällsturer med bäversafari runt Karlstad eller skärgårdsturer i norra Vänern. Vi har också samarbete med guider som ordnar turer till Lurö mitt i Vänern.

Att paddla kajak

Att paddla kajak är en helt annan upplevelse än att paddla kanadensare. Med en kajak kan du ge dig ut på större öppna vatten och du tar dig fram snabbare och kan nå längre. För många känns kajak svårt och skrämmande men våra kajaker är utvalda för att vara stabila och lättpaddlade även för dig som inte har någon paddelerfarenhet. I våra tvåmanskajaker, som är stabilare och säkrare än en kanadensare, kan du ta med hela familjen, där finns gott om plats för packning och ett barn som inte själva kan paddla.

Varmt välkomna till oss på Vänerkajak, vi ger dig ett äventyr du sent ska glömma!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Vänerkajak Utbildning, Kristinehamn - 1
  • Vänerkajak Utbildning, Kristinehamn - 2
  • Vänerkajak Utbildning, Kristinehamn - 3
  • Vänerkajak Utbildning, Kristinehamn - 4
  • Vänerkajak Utbildning, Kristinehamn - 5
  • Vänerkajak Utbildning, Kristinehamn - 6
  • Vänerkajak Utbildning, Kristinehamn - 7
  • Vänerkajak Utbildning, Kristinehamn - 8
  • Vänerkajak Utbildning, Kristinehamn - 9
  • Vänerkajak Utbildning, Kristinehamn - 10

Vänerkajak, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration