Se på karta

våtutrymmen 

gav 317 företag inom detta område

Geo-Byggen AB

(5)

Sjöliden 350647 Borås
logo

Vi erbjuder takarbeten, klinkersarbeten, badrumsrenoveringar, altanarbeten, fönsterbyten m.m. Välkommen att kontakta oss!

Franssons Bygg

Stengatan 1028145 Hässleholm
logo

Ett komplett byggföretag i Hässleholm.

Kakelpalatzet

Öppet

(5)

Södra Ågatan 1843135 Mölndal
logo

Från ritning till färdigt badrum. Kakelpalatzet är din kompletta leverantör. Vi har allt du behöver för just ditt bad, kök, hall, uterum, garage m.m.

Badrumsbesiktningar AB

Öppet

(4.83)

Biblioteksgatan 2911435 Stockholm
logo

Badrumsbesiktningar är Sveriges ledande besiktningsföretag inom våtrum. Varje år genomför företaget fler än 1000 besiktningar av badrum i samband med badrumsrenoveringar samt nyproduktion.

Alvis Rörakut Service AB

Öppet

(4.45)

Industrivägen 2317148 Solna
logo

Våra professionella rörmokare i Stockholm på Alvis Rörakut Service AB hjälper dig dygnet runt, året om med VVS! Inget arbete är för stort eller för litet, vi hjälper er som företag, privatperson och bostadsrättsförening med: Avloppsrensning, Rörjour, Rörservice, Vattenläckage, Värmeproblem, Värmepumparservice, Varmvattenberedare och VVS-installation. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och snabb hjälp.

Oxelösunds Rör, AB

Öppet

Torggatan 2461330 Oxelösund
logo

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill veta mer!

Alingsås Golvtjänst AB

(1)

Norrlandsgatan 744157 Alingsås
logo

Alingsås Golvtjänst kan hjälpa till med det allra mesta inom golvläggning och alla våra uppdrag genomförs alltid av professionella och erfarna yrkesproffs – oavsett vad du behöver hjälp med.

Bergmans Mur & Kakel Nordsjö Idé & Design

Öppet

Stureholmsvägen 245155 Uddevalla
logo

Bergmans Mur & Kakel är en del av Nordsjö Idé & Design. Här hittar du allt inom färg, tapet, kakel och badrum. Vi förverkligar dina projekt, våra hantverkare hjälper dig hela vägen. Riktig hjälp och riktig kunskap är vägen till ett lyckat projekt! Välkommen att inspireras i vår butiksutställning!

WEAB - W Entreprenad i Skåne AB

(3.67)

Landskronavägen 2825232 Helsingborg
logo

Efter drygt 10 år som LP Golv har vi nu tagit nästa steg och bytt bolagsnamn till W Entreprenad i Skåne AB- WEAB.I övrigt består vi av samma organisation och erbjuder samma tjänster som tidigare. Idag är vi ca 80 medarbetare, alla med olika sorters kompetens inom byggbranschen. Vi erbjuder totalentreprenad av din renovering, all sorts av golvläggning och plattsättning samt slipning och behandling av dina trägolv.Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Markaryds Golv

Västergatan 22E28537 Markaryd
logo

Tyrens Kakel och Sten AB

(5)

Bredgatan 1060221 Norrköping

Vi erbjuder badrumsrenoveringar med hög kvalité! Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster. Välkommen!

Bydalens Golv AB

Öppet

(5)

Norra vägen 4085650 Sundsvall
logo

Välkommen till vår välsorterade butik, med allt inom golv- och vägg. Patrik hjälper dig i butiken i ditt sökande efter rätt golv och våra duktiga läggare tar hand om monteringen. Vi lämnar fast pris. Det är en trygghet både för oss och för dig!

Olap AB

Stängt

Byavägen 95723 Juoksengi

Byggföretag med hög känsla för kvalitet och service.

Rockstile

Öppet

Södra Ågatan 1043135 Mölndal
logo

Kakelbutik med våtrumscertifierad entreprenadverksamhet.Kakel, klinker, mosaik, badrumsinredning, duschar, tvättställsblandare, badkar m.m. Välkomna!Även proffsbutik med verktyg, bruk och tätskikt på lager.

Kakelsättarna i Hässleholm AB

Öppet

Ängdalavägen 11H28133 Hässleholm
logo

Vi specialiserar oss på kakelmontering i våtutrymmen, toaletter, kök, entréer och större golvytor. Vår verksamhet utgår från Hässleholm men vi utför även uppdrag på andra orter i södra Sverige.

Aquabygg AB

(4.96)

Täby
logo

Aquabygg AB åtar sig uppdrag i Storstockholm med omnejd inom allt som rör byggnation, renovering, stambyte och badrumsrenovering. Vi erbjuder totalansvar för hela din badrumsrenovering, ombyggnation och tillbyggnation.

GEBIT Bygg Jord Skog AB

Länsmansrydet 44193 Alingsås
logo

Murverket I Vellinge AB

Öppet

Avenboksgatan 823534 Vellinge
logo

Vi på Murverket i Vellinge AB erbjuder våra kunder ett stort urval av olika tjänster inom murning, puts, kakel och klinker arbeten där vi har flera års erfarenhet inom områdena. Vi sätter alltid kundens behov och önskemål i första hand och arbetar nära kunderna för att skapa skräddarsydda lösningar som passar varje kunds unika behov tills alla är 100% nöjda.

Ulriksdals Byggnads AB

Mäster Simons Väg 17B17066 Solna
logo

Kvalitet i arbetet är det viktigaste för oss.Därför är det viktigt för oss att innan projektet startar, komma överens om vad som ska göras, inom vilken tidsplan det ska göras, och till vilket pris.Vi jobbar alltid med skriftliga avtal.Badrumsrenovering, köksrenovering,etc

Thulins PlattsSttning

Vinningevägen 5024591 Staffanstorp
logo

Vill ni göra om ert badrum eller kök? Tveka inte att kontakta oss så återkommer vi med prisuppgifter för projektet.

Hellstrands Golv AB

Bergsgatan 12685350 Sundsvall
logo

Med många års erfarenhet inom golvbranchen kan vi på Hellstrands Golv erbjuda dig vår expertis inom området golv. Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva för att fräsha upp golven i ditt hem och om du känner att du behöver hjälp så gör vi gärna arbetet åt dig.

Golvinteriör, AB

Öppet

Maskingatan 1623166 Trelleborg
logo

Vi utför alla typer av golvbeläggningsarbete t.ex. parkettläggning, gummigolv, plastmattor, textilgolv, slipning av trägolv.

Ljunggrens Plattsättning

Blentarpsvägen 727562 Blentarp
logo

Är ni på gång med att renovera? Då har ni hittat rätt. Vi är intresserade av allt som har med kakel och klinker att göra, såsom, badrum, kök, källare, garage, mfl.Totalrenovering eller delrenovering. Vi kan hjälpa er från riving till färdigställt.Att få offert kostar inget och är inte bindande. Vi är godkända för F-skatt, har företagsförsäkring hos Länsförsäkringar

Mapex AB

Öppet

Gamla Kronvägen 1043333 Partille
logo

Vi arbetar med allt inom bygg, badrumsrenovering, VVS och snickeri.Mapex AB är ett företag som är specialiserade på badrumsrenovering. Vi är små företag med stora ambitioner därmed är kunden alltid i fokus och kvalitet är vårt motto. Välkomna till oss med stora och små arbeten. Tveka inte att höra av er.

Kenth Nilsson Byggnads AB

Öppet

Gevärsgatan 1B25466 Helsingborg