Se på karta

våtrumsarbeten 

gav 48 företag inom detta område

SandsByggEntreprenad AB

Stängt

Svetsgränd 578172 Borlänge
logo

Vi utför byggentreprenader som omfattar alltifrån nybyggnation och reparationer till om- och tillbyggnader. Välkommen!

Husbyggen Väster AB

Stängt

Backa bergögata 642246 Hisings Backa
logo

Vi erbjuder gamla och nya kunder en komplett byggnadsservice för reparationsarbeten och underhållsarbeten samt så utför vi entreprenader inom reparations-, ombyggnads- och tillbyggnadssektorerna. Vi är verksamma i Göteborg med omnejd och har 30 års erfarenhet. Välkomna!

Geo-Byggen AB

(5)

Sjöliden 350647 Borås
logo

Vi erbjuder takarbeten, klinkersarbeten, badrumsrenoveringar, altanarbeten, fönsterbyten m.m. Välkommen att kontakta oss!

Kakelservice Örebro AB

Stängt

(5)

Berglundavägen 1F70236 Örebro
logo

Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar. Behörig plattsättning i badrum, duschutrymmen, kök och entréer. Vi erbjuder också totalentreprenad. Kvalitet är ett nyckelord för oss! Vi gör kostnadsfria hembesök och har fasta priser på badrumsrenovering. Välkommen till oss!

Gustafssons Parkett & Golv AB

Stängt

Järnvägsgatan 871130 Lindesberg
logo

I vår butik finner du bl.a. heltäckningsmattor, altanmattor, parkettgolv, laminatgolv, plastgolv, vinylklick, kakel, klinker, badrumsinredningar, duschhörnor och mängder av tillbehör.Stor utbud avpassade mattor och handknutna mattor.Vi har entreprenadavdelning som hjälper till med inläggning om så önskas.Titta gärna in på vår hemsida www.gpgab.se för mer info.Varmt välkommen!

TD Golv AB

Stängt

Säterigatan 267134 Arvika
logo

Vi är ett gediget mattläggningsföretag med 12 anställda med säte i Arvika, Värmland. Vi gör helheten för dig som tröttnat på ditt gamla badrum, kök eller rum och söker nya ideér och inspiration. Välkommen in i butiken så skall vi visa dig alla nyheter som kommer med jämna mellanrum. Trender kommer och går! Det finns något för alla smaker, alla rum och alla prisklasser.

Njudungs Golv

Snickarvägen 657437 Vetlanda
logo

Njudungs Golv utför alla former av golvläggning och även våtrumsarbeten oavsett om det gäller matta eller kakel och klinkers. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare och byggentreprenörer med allt från den lilla gästtoaletten till det stora kontoret. Vårt huvudsakliga arbetsområde är Vetlanda med kringliggande orter, men vi genomför även golventreprenader i övriga landet. Vi samarbetar med alla större tillverkare som Tarkett, Forbo, Duri, Ardex, TM progress m.fl. När det gäller våtrum så arbetar vi enligt GVK:s föreskrifter, oberoende av om du väljer matta eller kakel och klinkers som ytskikt. Vår målsättning är att alltid leverera en slutprodukt som vår kund är nöjd med såväl avseende utförande som pris.

Tubbin Bygg & Trädgård AB

Importgatan 4660228 Norrköping
logo

Tubbin Bygg & Trädgård utför de flesta byggarbeten, både nybyggnation och renovering. Vi anlägger också trädgårdar med allt från ritning och planering till plantering, plattsättning och skötsel. Vi är verksamma i Norrköping, Östergötland, men åtar oss även arbeten på annan ort.Enskilda arbeten eller totalentreprenad - vad passar dig?

Vaxholms Byggnads AB

Stängt

(5)

Vasavägen 418534 Vaxholm
logo

Bildades 1972 och har sedan dess bedrivit byggnadsverksamhet med samma ägare. Idag har företaget ca 15 anställda. Under årens lopp har projekten varierat. Vi har gjort och gör byggnationer i alla former, från mindre renoveringsarbeten tilll större entreprenader. Idag arbetar vi nästan uteslutande med totalentreprenader. Genom åren har vi skapat ett brett kontaktnät med arkitekter, konstruktörer och underentreprenörer.

Tidlösa Snickeri AB

Snäckvägen 2744298 Kode
logo

Kalmar Golvservice AB

(5)

Lättorp 11139595 Rockneby
logo

Vi kan hjälpa dig med allt från våtrumsarbeten och flytspackling till linoleumgolv, textilmattor, parkett och allt där emellan.

E. Anttila City Golv AB

Mått Johanssons Väg 563346 Eskilstuna

Byggbolaget i Vetlanda AB

Fabriksgatan 157438 Vetlanda
logo

Vi är en erkänt duktig byggare av flerbostadshus, med en kompetens och erfarenhet som gör att vi kan hantera projekt från idé till slutleverans. Vid sidan av nyproduktion är ombyggnad av bostäder, kommersiella lokaler och offentliga byggnader vår kärnkompetens.

Bjuvs Golv & Kakel AB

Industrigatan 1126731 Bjuv
logo

Vi utför allt inom golv, klinker, samt kakelarbeten

Erikssons Bygg & Timmer AB

Höjen 1377691 Hedemora
logo

I mer än två decennier har vi hjälpt företag och privatpersoner i Dalarna och på andra håll i Sverige med det mesta inom bygg och timmer. #nl# #nl#Våra medarbetare är erfarna, och har den kunskap som krävs för att göra oss till ett mångsidigt och flexibelt allround-företag inom bygg.

Byggservice AB, Ralf Arklöf

Stängt

Blå vägen 892341 Stensele
logo

Byggföretag som utför all typ av byggnation. Betong . trä och murningsarbeten. Fönster, tak. badrum, försäkringsreparationer.

Odelsbergs Kakel

Stängt

Östergatan 2845232 Strömstad
logo

Prisvärd plattläggning inne och ute. Begär en prisoffert redan idag!

J.M. Fasadservice AB

Stängt

Skruvgatan 255302 Jönköping

Glose Murning & Puts

Marieholmsgatan 10B41502 Göteborg

Mickes Bygg & Kakel I Ljungbyhed AB

Klostergatan 1926451 Ljungbyhed

Östersunds Kakelservice AB

Stängt

(5)

Morellvägen 1083162 Östersund

Lasses Kakelservice AB

Rise 47683598 Offerdal

Kakelfiness i Trestad AB

Sågaregatan 1A46132 Trollhättan

Golvet Gerlesborg AB

Dingvall 4845761 Hällevadsholm

Nödinge Golv & Platt AB

Sjövägen 1744936 Nödinge