Se på karta
Herrgårdsvägen 1281293 Kungsgården

Vi är ett familjeföretag med många års erfarenhet av estetiska skönhetsbehandlingar och sedan december 2014 håller vi till i Kungsgårdens Herrgård i Kungsgården utanför Sandviken. De allra flesta behandlingar kan göras utan att det blir svullnader eller blåmärken efteråt, det vill säga det är i regel inga problem att åka buss & tåg direkt efter en behandling.

Gottskärsvägen 150C43994 Onsala

4 (4)

En växande frisörkedja som drivs framåt med stolthet och passion för yrket. Det är med stor glädje vi utvecklas tillsammans och varje frisör ges möjlighet att bli sitt bästa jag.

Merkuriusvägen 3955473 Jönköping

5 (3)

Klågerupsvägen 34521238 Malmö

Jag som driver företaget heter Hilde Haakonsen Lindkvist och har arbetat som fotvårdsspecialist sedan 2004. Företaget utför medicinsk fotvård och vårtbehandling men även plock/färg av ögonbryn/fransar, spraytan, samt vaxning. Ring 040-496909 för att boka en tid eller om du har någon fråga. Välkommen!

Sankta annagatan 353232 Skara

Vi jobbar med effektfulla estetiska behandlingar. Alla behandlingar utförs av personal med hög kompetens. Välkommen till oss.

Saluvägen 118766 Täby

Som medicinsk fotterapeut hjälper jag dig med problem så som nageltrång, hälsprickor, liktorn och vårtor.Jag hjälper även till med inlägg och avlastningar vid behov.Medicinsk fotvård görs med fördel i förbyggande syfte för att hålla fötterna friska.Du kan ta ut ditt friskvårdsbidrag hos mig och jag är ansluten till Epassi.Boka din tid här:https://boka.timma.se/marinsfotvardVälkommen!Hembesök görs vid behov och tid bokas då via telefon📞 070-4263878

Hagavägen 1678431 Borlänge

5 (3)

Har du problem med dina fötter eller vill du bara ha en skön och avkopplande stund? Hos mig på Laimi's Fotvård får du hjälp med allt, från individuellt anpassade hålfotsinlägg, besvär av medicinsk karaktär eller idrottsskador, till en omsorgsfull fotmassage. Med mina över 40 år i branschen är dina fötter i trygga händer!Välkommen att kontakta mig för tidsbokning, eller om du vill veta mer om den fotvård jag kan erbjuda dig.

Kräpplavägen 4814140 Huddinge

Jag erbjuder medicinsk fotvård, zonterapi, vaxningar, frans/brynfärgningar och mycket mer i fräsch och avkopplande miljö nära dig.Hjärtligt välkommen!

Streteredsvägen 542832 Kållered

Medicinsk fotvård sedan 1993, tar remisseroch privata kunder. Behörig för diabetes, reumatiker, psoriasis, nageltrång, liktorn mm. Avtal med VGR för deras remisspatienter

Bergslagsvägen 10073110 Kolsva

Jag är utbildad medicinsk fotterapeut.Har kliniker i Köping & Kolsva, jag kan hjälpa dig med dina fotproblem så som förhårdnader, vårtor, nageltrång, liktorn, svamp & råd, tips vid nagelsvamp, eller njut av en klassisk fotvård.

Stationsgatan 3A57431 Vetlanda

Helhetshälsan erbjuder massage, zonterapi, strykningsterapi, HLT, laserterapi, stötvågsbehandling, spa ansiktsbehandling, spa fotvård och detoxfotbad i en avkopplande miljö med professionell personal. Vi vänder oss till dig som är kvalitetsmedveten och vill lägga lite extra tid på ditt välbefinnande.

Folkvisegatan 2242241 Hisings Backa
Storgatan 1735230 Växjö

4.87 (23)

Tinas fotvård och massage är en liten, mysig och fräsch salong som erbjuder fotvård och klassiska ansikts- och kroppsbehandlingar.

Bergendals väg 377468 Horndal

Dina fötter är viktiga! De bär dig dagligen genom livet och de tvingas utstå mycket påfrestningar längs vägen. Visst förtjänar de att tas om hand? Fothälsan erbjuder sköna välgörande behandlingar för dig med fotproblem eller om du bara vill belöna fötterna med en skön avslappnande stund. Mår fötterna bra så mår hela kroppen bra.

Kvarnplan 117764 Järfälla

Välkommen till oss på Minimi Medicinsk fotvård och få en avkopplande stund i fåtöljen med en fotbehandling som inleds med ett inbjudande fotbad med en kopp kaffe/ the i handen och en tidning att bläddra i , som sedan övergår i en skön fotbehandling. Då tar vi itu med nagelklippning, nedslipning av tjocka naglar och borttagningen av liktornar och förhårdnader, behandling av nagelsvamp och hälsprickor vid behov . Torr hud på hälarna behandlas även den . Avslutas med en skön fotmassage med en välgörande fotkräm. Har du bara behov av tånagelklippning eller vårtbehandling så ordnar vi det också. Varmt välkomna till oss!

Flygarvägen 1317569 Järfälla

Professionell medicinsk fotvård och fotfriskvård i Järfälla med fokus på svenska produkter. Även ambulerande fotvård. Bokning via BokaDirekt/telefon/mail. Varmt välkommen!

Södra järnvägsgatan 1626632 Munka-ljungby

Jag heter Emma och driver Emmas medicinska fotvård i Munka Ljungby.Jag är yrkeshögskoleutbildad medicinsk fotterapeut från Yrgo i Göteborg och jag utför medicinsk fotvård för att förebygga komplikationer. Till mig kan du komma till om du har besvär av olika fotrelateeade problem som kartnaglar, nageltrång, förhårdnader, liktornar, vårtor m.m.Jag tar emot kunder i min lokal och jag gör även hembesök till de som behöver.Välkomna att höra av er!

Storgatan 4138330 Mönsterås

Fotvård Stjärnan AB, din fotvårdsklinik i Mönsterås! Jag är Auktoriserad Diplomerad Medicinsk Fotterapeut sedan juli 2003 då mottagningen öppnade. Vi gör allt inom fotvård och behandlar allt från liktorn till nageltrång & förhårdnader. Vi erbjuder också produkter så som fotkräm, stödstrumpor och övriga avlastningsprodukter. Boka tid via telefon. Varmt välkommen in!

Åkerssjövägen 10 INNOVATUM46153 Trollhättan

5 (4)

Förstklassig hudvård & skönhetsbehandling i avkopplande miljö sedan 1996.Skönhetsbehandlingar enl. gammal äkta ungersk tradition i Trollhättan sedan 1996. När du vill ta en paus från vardagen och unna dig själv en hudvårdsbehandling eller en massage har Thermal Classic Beauty skönhetsbehandlingar som passar dig. Vi erbjuder ett stort utbud av skönhetsbehandlingar med trovärdighet, omtanke och kompetens. Här kan du boka Ansiktsbehandling, Hudvård eller Massage mm.

Kungsgatan 1487230 Kramfors

Bedriver medicinsk fotvård i lokal och ambulerande.Hemförsäljning av underkläder i min lilla butik hemma hos mig, eller så kommer jag med kollektionen till dig. Du kan komma ensam eller ta några vänner med dig. Detta är 2 företag i ett. Ring, sms eller mail för att boka tid. Vid fotvård går det även bra att boka via Bokadirekt-Salong Fixit-Mediicinsk Fotterapeut. Vid hembesök vill jag att ni kontaktar mig pga det tar längre tid pga resor.. Hoppas att vi ses

Storgatan 10B93331 Arvidsjaur

0

LM:s Fotvård och Massage ägs och drivs av Liselotte Marklund som är utbildad massör och fotvårdsterapeut.Att unna sig massage och fotvård kan förebygga belastningsskador och sjukfrånvaro.Jag erbjuder rätt massage vid rätt tillfälle. Din hälsa är alltid i fokus och jag gör mitt yttersta för att du ska få den behandlingen som just du behöver.