Om vårdcentral

På Sveakliniken i Svedala arbetar åtskilliga välrenommerade specialistläkare medmottagningar inom allmänmedicin, internmedicin och kardiologi, ortopedi ochhandkirurgi, obstetrik och gynekologi, psykiatri, samt äldrevård. Därtill finnsett flertal uppskattade legitimerade läkare på kliniken som fullföljer specialisttjänstgöring i allmänmedicin.

En klinik för hela familjen

Sveakliniken i Svedala är en ackrediterad privat hälsovalsenhet som verkar med uppdrag från Region Skåne sedan år 2011 och har för närvarande cirka 13 850 listade individer från hela Skåne. På Sveakliniken i Svedala erbjuds högkvalitativ medicinsk öppenvård som kännetecknas av såväl hög som bred kompetens, patientfokus och patientsäkerhet, samt tillgänglighet och kontinuitet.

På Sveakliniken i Svedala arbetar åtskilliga välrenommerade specialistläkare med

mottagningar inom allmänmedicin, internmedicin och kardiologi, ortopedi och

handkirurgi, obstetrik och gynekologi, psykiatri, samt äldrevård. Därtill finns

ett flertal uppskattade legitimerade läkare på kliniken som fullföljer specialisttjänstgöring i allmänmedicin.

Sveakliniken i Svedala ansvarar också för två tredjedelar av den kommunala hemsjukvården i Svedala inkluderande äldreboenden, särskilda boenden, LSS-boenden och det mobila vårdteamet. Till kliniken finns även knutet apotekare som gör regelbundna läkemedelsgenomgångar i samråd med behandlande läkare.

Vårdkompetensen på Sveakliniken i Svedala görs fullständig med rutinerade och skickliga distriktssköterskor, barnmorskor, diabetessköterskor, astma/KOL-sköterskor, hjärtsviktssköterska, inkontinenssköterska, sjukgymnaster, arbetsterapeut, naprapat, dietist, psykolog och kurator.

På Sveakliniken i Svedala erbjuder vi således ett stort utbud av sjukvårdstjänster med tryggt omhändertagande och patienten i centrum.

Varmt välkomna!

Så blir vi din vårdcentral

Om du vill lista dig på Sveakliniken i Svedala gör du det lättast genom att logga in på 1177.se och välja oss som din mottagning eller lämna in din listningsblankett i receptionen.

Öppettider

Vi tar emot förfrågningar och tidsbokningar via telefon mellan 08.00 - 17.00.

 040-618 80 00

Helgöppet

Tidsbokad helgmottagning lördag, söndag samt helgdagar, för akuta besök.

Telefontid 10.00 - 11.00

Öppettid 11.00 -13.45

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • vårdcentral Vårdcentral, hälsocentral, Svedala - 1
  • vårdcentral Vårdcentral, hälsocentral, Svedala - 2

vårdcentral, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSveakliniken i Svedala AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande10.07.2007
Org.nr:5567344881
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1 - 49
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch86211 Primärvårdsmottagningar med läkare m.m., 86903 Primärvård, ej läkare

Exekutiva befattningar/Administration

Jan-Peter BossonLedamot
Amelie Erika BossonSuppleant
Charlotte Mahsama Delavaran ShirazExtern verkställande direktör
Bengt Håkan RylanderRevisor

Omdömen om vårdcentral

Anonym Anonym

mer än ett år sedan

Dålig attityder från flertalet anställda som kränker patienter,otrevliga attityd i telefon/personlig kontakt.Och viss okunskap om vissa sjukdomstillstånd som verkligen är livsfarliga det ska vara viktigt att veta så inte en patient dör pga okunskap.Tack och lov finns det några duktiga i personalstyrkan som verkligen försöker hjälpa patienter och noggranna i sitt jobb. Var rädd om de innan de söker sig till annan vårdinstans. Kan inte vara roligt med dåliga arbetskamrater och reda upp efter dem!

Andreas Larsson

mer än ett år sedan

En vårdcentral som ej har tid eller intresse av att hjälpa. När man söker hjälp så finns det ej några tider och de läkare som man träffar när man väl är där är ej intresserad och utgår från man hittar på. För man har hög smärttröskel så är det inte farligt att ha ont. Är man orolig får man svaret innan de tittat att det är inget att bry sig om.

Annika

mer än ett år sedan

Tack underbara Maria för all support och stöd! Du har något speciellt engagemang som jag aldrig stött på tidigare. Jag kommer såklart tillbaka och rekommenderar er varmt till alla jag känner!

Pernilla Taraboon

mer än ett år sedan

Finns inget annat ställe jag skulle gå till! Maria tog hand om mig under min graviditet med en sån värme och omsorg som man bara kan drömma om. Jag kände mig alltid trygg och litar till 100% på henne och Dr. Gisela Gotch.
Min graviditet innebar enbart en massa komplikationer med ständig inläggning på diverse sjukhus där INGEN lyssnade på mig. Maria fanns alltid där som en tröstande och lugnande person som fick mig att orka gå vidare!

Jag rekommenderar alla till att välja denna mottagning! Fick precis min lilla gosse, barn nummer 4 i ordningen och jag är så tacksam för den här tiden hos Maria och co.

All kärlek till dom!!

Mia

mer än ett år sedan

Tack för ett snabbt och professionellt omhändertagande. Kändes tryggt att få komma till er. Fortsätt att alltid vara så glada och positiva, det smittar av sig.

Jenny B

mer än ett år sedan

Alltid ett fint bemötande, raka svar, bra föräldrautbildning och en barnmorska som är närvarande! Tack Maria du är kanon!

Diana

mer än ett år sedan

Väntar nr 5 och fick tips om sveakliniken,och jag är så nöjd och önska jag hade vetat detta tidigare graviditer också! Maria är toppen! Man känner sig så välkommen och inget stress osv som jag kännt på andra Mvc jag gått på förr! Verkligen världens bästa bm!!

Jenny

mer än ett år sedan

Tack Maria för ditt alltid glada och peppande bemötande. Känns så familjärt att få komma till er! Fler borde hitta hit!

Sara

mer än ett år sedan

Varit sveakliniken för första gången idag, blev mycket trevligt och proffisionellt bemött av alla, sköterskor, läkare, laboratoriepersonal och reception. Tack!!

A

mer än ett år sedan

Rekomenderar Barnmorskorna till alla!!!
Synd bara att Svea Kliniken har så sura människor i luckan.

Svar från företaget

Man behöver inte anmäla sig i luckan om man har tid till Sveaklinikens barnmorskemottagning. Det är bara att sätta sig i vårt egna väntrum.

Sandra

mer än ett år sedan

Tack Maria för allt du gjort för mej under graviditeten!

Mi

mer än ett år sedan

Må hända att Vårdcentralen sugen men Barnmorskemottagningen med Barnmorskorna Maria och Petra är helt suuuper!!!

sdfhdf

mer än ett år sedan

Håller med föregående, vafan e detta. Varför kommer man till en telefonsvarare när man ska boka en tid, och de ringer inte ens den tiden man bokar heller. Stäng ner den jävla vårdcentralen.

A44TV

mer än ett år sedan

Mycket bra vårdcentral, bor i Lund men är endå listad i Svedala. Bra service och bra läkare.

Carl Bosson

mer än ett år sedan

Sveakliniken är den bästa vårdcentralen i Sverige.
Det är extremt kompetenta läkare med genuint intresse kring deras specialistområden. Jag har varit listad på vårdcentralen i cirka fyra år nu. Det är sorgligt att behöva se hur den privata vården blir utredd och anses som något ont. I förhållande till de fyra andra mottagningar jag har varit på är Sveakliniken inte bara den bästa vårdcentralen, utan även ljusår före. De andra mottagningarna har varit offentligvård, därav kan jag inte kommentera huruvida de andra privata aktörernas kvalitet är.

sara

mer än ett år sedan

En mottagning med världens största hjärta. Man blir varmt omhändertagen och inga frågor är dumma att ställa. Maria gav oss en fantastisk start när vi väntade vårt första barn. Jag kan varmt rekommendera detta underbara ställe. Vi kommer tillbaka!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bara hunnit bli inskriven och göra ett tidigt vul, men är oerhört nöjd! Maria är toppen!!

Ditte

mer än ett år sedan

Man kan inte få några bättre barnmorskor än Maria och Petra. Är evigt tacksam för att jag byta till er. Dem har alltid en minut över när man kommer förbi.

Karolina

mer än ett år sedan

Jag vill säga tack till Maria som är den bästa barnmorskan jag träffat!

Mia

mer än ett år sedan

Bor i Malmö men har via rekomendationer valt SveaKlinikens Barnmorskemottagning vilket jag inte ångrar! Om fler inser att ni är i särklass bäst, trevligast, kunniga och har en kanon bra doktor på plats så hade många andra mottagningar kunnat lägga ner!!

Jenny L

mer än ett år sedan

Världens finaste barnmorska Maria hittar ni här, lugn, mjuk och till 100% engagerad! Rekommenderas varmt!

Helena

mer än ett år sedan

Tack för ett alltid trevligt bemötande och stort kunnande. Maria du är fantastisk!

Christina

mer än ett år sedan

Lokalerna är inte de bästa men barnmorskorna är bra. Synd att de bytar läkare så ofta på vårdcentralen

Svar från företaget

Sveaklinikens barnmorskemottagning har nya fräscha lokaler.

Annika

mer än ett år sedan

Håller med föregående!!! Barnmorskorna på Svea Kliniken är BRA!!! kan helt klart rekommenderas.

Otto

mer än ett år sedan

Läste om hans mottagande och recept på hund. Instämmer helt med att han är nonchalant eller...? När jag var där så gick han plötsligt ut ur rummet och kallade på någon för att se till att hans radio fungerade. Ta i hand och presentera sig existerar inte för honom men skriva ut mediciner kan han!!!

Dalle Olsén

mer än ett år sedan

Sveakliniken, tidigare HMC Svedala har infört tel växel där man enbart kan boka telefontid så att man sedan kan PRATA med någon så att man sedan kan få träffa någon som tittar till ens problem etc.
Problemet är att de inte ringer på den tiden man fått utan de kan ringa en halvtimme senare.

Möjliga telefonnummerformat

040618800004-061 880 00040-618 80 000406-18 80 00040-6188000