Se på karta

växthus 

gav 445 företag inom detta område

(5)

Gustav Adolfs gata 4054954 Skövde
logo

En grön oas mitt i Skövde. Här hittar du allt från krukor och pynt, till mängder av gröna växter, buketter och planteringar av alla dess slag. På våran utegård så hittar du allt för dina uteplanteringar så som växter, jord och stenar m.m

Kabbarps smedjeväg 7-1023252 Åkarp
logo

Vår visningsträdgård har mycket att erbjuda. Här får du inspiration till dina odlingar och ditt hem. Ät lunch och fika gott i en magisk miljö hos Segers Söta. I butiken finns någonting för alla och i snittblomsodlingen så kan du plocka en härodlad bukett. Passa även på att strosa i inspirationsträdgården eller prata med våra duktiga rådgivare kring allt som rör det glasade rummet. Kolla även in våra aktiviteter och workshops för både stora och små.

(4.2)

Produktvägen 1024643 Löddeköpinge
logo

Vi bygger ditt uterum med egentillverkade glaspartier som måttanpassas helt efter dina önskemål.

Växtstigen 114831 Ösmo
logo

Välkomna in för att njuta av våra vackra buketter, inspirerande trädgård, inredning, breda sortiment av blommor och vår fantastiska lunchbuffé!

(5)

Almviksvägen 4121845 Vintrie
logo

Välkommen till Hellges Glasmästeri AB - Din lokala glasmästare I Malmö! Vi erbjuder energiglas, tavelinglasning, isolerrutor speglar, butiksglas och mycket mer

(5)

Hyttvägen 1069497 Rönneshytta
logo

Parkera lätt. Handla bekvämt. Allt på ett ställe.Välkommen till det roliga Varuhuset och utflyktsmålet i mellansverige. 4000 m2 spännande sortiment i tre våningar och stor utemarknad. Få hjälp & råd av kunniga personal.

Stenkyrka stenstugu 30462442 Tingstäde
logo

Letar du efter ett företag som tar trädgårdsskötsel på största allvar har du hittat rätt. Jag som driver företaget har många års erfarenhet utav trädgårdsskötsel och markentreprenad och jobbar stenhårt för att både du som kund och jag som företagare ska vara nöjda när arbetet är färdigt.Kontakta mig idag med ditt projekt så hjälper jag dig!

Vi erbjuder en omfattande kunskap inom trädgårdsdesign, beskärning, plantering, växtkännedom och rådgivning. Med kunskap om hållbarhet och estetik, kommer vi tillsammans skapa en drömträdgård utifrån just din stil, önskemål, behov och platsens förutsättningar. Låt oss hjälpa dig att förverkliga din trädgårdsvision! Kontakta oss nu för att komma igång med ditt trädgårdsprojekt!

Björnebergsvägen 7056435 Bankeryd
logo

Blommor, växter och presenter för hem och trädgård. Vi erbjuder ett så rikt utbud som möjligt där vi kan tillgodose alla önskemål.

Borgärdesvägen 2479023 Svärdsjö
logo

Bygg & järnhandel, men även vitvaror, kök, gräsklippare, motorsågar, jakt & fiske. Välkommen in till oss!

Ölvingstorp 91138892 Ljungbyholm
logo

Hagalundstomater odlar och säljer klimatsmarta tomater med fokus på smak och kvalitet.

(3.4)

Göteborgsvägen 11946333 Lilla Edet
logo

Wäxthuset i Lilla Edet. Vi har kunnig och serviceinriktad personal med en hög kvalité på varor inom hem- och trädgårdsbranschen.

Centrumvägen 513738 Västerhaninge
logo

Välj fritt din favoritbukett eller krukväxt från vårt sortiment eller låt våra florister skapa en bukett med säsongens vackraste blommor.Våra utbildade florister binder buketten du valt. Varje bukett binds alltid lokalt så att du kan vara säker på att du får färska blommor och snabbast möjliga service.

Utendal 4378194 Borlänge
logo

Vi gör allt i plastMed en stor erfarenhet löser vi de flesta av våra kunders problem och önskemål.Vi gör bland annat laser gravyr och skärning på dom flesta material, altantak, montrar och presentartiklar.

Ingvallstorp 164193 Katrineholm
logo

Vi har allt inom trädgård, plantskolor. Egen produktion. Allt inom häst och ridsport samt hundvård. Välkommen till oss!

Tönnersjö 46630597 Eldsberga
logo

Välkommen till Tönnersjö Trädgård! Här finner du ca 11 000 kvm växthus.Svenskodlande kvalitetsblommor för din balkong och trädgård.

Bygränd 1791342 Obbola
logo

Urpiala El & Bygg är det lokala bygg och elföretaget som kan leverera helhetslösningar på det mesta inom bygg och el. Vi är en styrka med egna snickare, elektriker, plattsättare och plåtslagare. All vår tillverkning sker i egna varmbonade lokaler anpassade för husproduktion, för en smidig och enkelt hantering av just ditt projekt. #nl#Självklart är vi momsregistrerade i Sverige och godkända för ROT-avdrag.

Kraftvägen 1219637 Kungsängen
logo

Församlingen Arken är en lokal kristen församling med ett arbete ut över hela världen. Vår vision är att särskilt värna om svaga och nödlidande människor.

Storgatan 7236442 Lenhovda
logo

Lagergrens Handelsträdgård!Tulpaner är vår främsta specialitet men vi odlar även andra lökväxter. Hyacinter, Amaryllis, Tete á Tete. Vi odlar också bl.a pelargoner och andra sommarplantor.Vi är ett blomsterproducerande familjeföretag som ligger i Lenhovda i de småländska skogarna. Företaget drivs av Björn och Kent Lagergren tillsammans med anställda, som kan uppgå till ett 40-tal under högsäsong.Varmt välkomna

(4.86)

Carl skottsbergs gata 22A41319 Göteborg
logo

Välkommen till en värld av biologisk mångfald och skönhet. Här hittar du 16 000 olika växtarter, växthus, butik, café och restaurang.

Vansta gård 1314892 Ösmo
logo

Uterum, orangerier och växthus – för alla årstider.

Ragvaldstjärn 4568698 Gräsmark
logo

Ragvaldstjärns Biprodukter AB, etablerad 2022, är beläget i den pittoreska byn Gräsmark vid adressen Ragvaldstjärn 45. Specialiserad på en rad olika utbildningar, har de skapat en omfattande plattform som omfattar biodling, snickeri, samt småskalig produktion av livsmedel. Med ett starkt engagemang för kunskapsdelning, erbjuder de också en blandning av online och direkt kurser inom småbruk, matlagning och beredskap.

Rapphönsvägen 2431196 Heberg
logo

Ett alltjänst företag som gör det mesta, från mindre snickerier till reparatiomer av glas och fönster.. Även reparationer på fastigheter. fönsterbyten,Byggnationer av altaner, målning , trädgårds skötsel o monteringsarbeten möbler mm

Vi är ett Garden Center med det lilla extra! Hos oss finner du finner kvalité, kunskap och inspiration. Vi erbjuder allt från alla former av växter & blommor, till heminredning och granhotell. Vi hjälper dig även med trädgårdsanläggning & skötsel. Varmt välkommen!

När husarve 41962348 Stånga
logo

Odling och försäljning av växter och blommor! Vi har säsongsöppet mellan 15 Mars till 15 Juli! Välkommen att kontakta oss för mer information!