Om VÄXOTEK

Vill Du utvecklas och växa som människa? Vill Du finnas i en kreativ, harmonisk arbetsgrupp? Vill Du utveckla Ditt företag? Då är VÄXOTEK något för Dej! Du har kunskapen och kraften...jag hjälper Dej hitta den! VÄXOTEK fokuserar på korta effektiva insatser över längre tid.

Utgångsperspektivet för VÄXOTEK är HÄLSA!

Vårt koncept - Korta, Effektiva insatser över tid - med målet önskad bestående förändring!

Jag som driver företaget heter Ann-Charlotte Hassellöf och är legitimerad psykoterapeut med lång erfarenhet av vård både inom psykiatrin som leg.psykoterapeut/skötare och inom primärvården som KBT terapeut.

Min yrkesverksamma bana började för mer än 40 år sedan och erfarenheten ur denna har lett fram till företagets start 1997. Sedan dess har företaget först varit verksamt i mindre skala men sedan augusti 2013 arbetar jag helt med detta för att ge människor förbättrade levnadsvillkor.

Min egen livsresa tillsammans med mitt samhällsengagemang och min nyfikenhet har styrt mej mot att ständigt vilja skapa nya möjligheter för andra att tänja sina gränser bortanför den situation man just för tillfället befinner sig.

Denna resa fortsätter kontinuerligt och jag håller mej hela tiden uppdaterad kring senaste forskningen.

Framtidens medicin och behandlingar kommer med övertygelse att vara energimedicinska metoder och dessa har nu sin framfart i USA främst men kunskapen sprids snabbt.

För att ligga i framkant har jag utbildat mej i EFT (Emotionel Freedom Techniques) för att kunna erbjuda möjlighet till ännu ett alternativ för utveckling/egenvård.

Detta är vad jag nu erbjuder Dej!

Utifrån Din/Er/Företagets önskan om förändring startar arbetet genom att jag gör en analys av situationen tillsammans med dej och skissar därefter på en individuell, flexibel lösning som motsvarar Ditt/Ert behov.

Efter vår överenskommelse om tidsram, pris och startdatum verkställer jag och följer upp arbetet fortlöpande över den tid som överenskommits utifrån det fokus som vi tillsammans har beslutat.

Jag åtar mej även handledningsuppdrag, coaching och agerar bollplank för chefer/ledare av olika slag.

Som ett resultat av mina/våra insatser, är vårt rykte det som bäst gör reklam för vår verksamhet.

Vill Du som inte träffat på oss tidigare anlita mej/oss eller konsultera innan Du beslutar någon åtgärd är Du hjärtligt Välkommen att kontakta oss.

Prisbild lämnas efter förfrågan i förhållande till uppdragets natur.

Rabatterat pris vid beslut om 5 bokade tillfällen initialt vid individuell kontakt.

Vi välkomnar möjligheten att få Ditt förtroende och lovar ge Dig den bästa hjälpen till ett nytt, bättre utgångsläge.

VÄXOTEKs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

VÄXOTEK, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration