Vi som driver Restaurang Grafiten heter Tony och Saini Johnsson. Vi har drivit denna verksamhet i närmare 15 år och vi har en sammanlagd erfarenhet inom restaurang yrken på över 40 år.
Våran policy är att laga god, vällagad husmanskost med det lilla extra. Och vi ser alltid till att vi har ett stort utbud av luncher hela veckan så att det finns något för alla.
Restaurang Grafiten ligger i Grafitens industriområde i Trollhättan, och det är lätt att hitta hit. Vi har gott om parkeringsplatser. Innomhus har vi plast för 170 gäster i olika rum och våran uteservering har plats för 40 gäster.
2007 kom vi på idéen med att öppna en Drive In, vilket vi gjorde och detta gör oss unika genom att vi har den enda lunch Drive In´en i Sverig
Vi vet att en hög servicegrad är viktig för såväl konsumenten som butiken och har därför alltid ambitionen att ha marknadens bästa logistik och servicenivå.
Hos oss håller alla produkter hög kvalitet, vi gör vår egen majonnäs från grunden och vi använder oss i den mån det går av svenska råvaror. Vi försöker att enbart använda oss av MSC-godkända räkor vilket hjälper till att gynna ett hållbart och miljövänligt fiske. Vi har ett omfattande kvalitetssystem och är certifierade enligt FSSC22000, men som vi själva valt att kalla Det Lilla Extra. Vi är även MSC-certifierade och är certifierade för att producera både EU-ekologiska och kravmärkta produkter.