Om Västkust Filter - Vattenanalys & Vattenfilter

Välkommen till oss på Västkustfilter, vi står till tjänst för alla er som är i behov av hjälp med vattenprov för att hitta rätt vattenfilter.

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA VATTENFILTER SOM PASSAR DIG

Välkommen till oss på Västkustfilter, vi står till tjänst för alla er som är i behov av hjälp för att hitta rätt vattenfilter eller få hjälp med service av ert befintliga vattenfilter. Du med egen brunn står själv för ansvaret av vattenkvalité, till det behövs ett vattenfilter av god kvalité. För att du ska slippa behöva lägga ner onödig tid för att leta efter det rätta finns vi här för att hjälpa dig med det.

Tack vare lång erfarenhet i branschen kan vi på bästa sätt hjälpa dig utifrån dina önskemål och behov. Vi lägger mycket tid och energi för att varje individuell kund ska bli 100 procent nöjd. För oss är det viktigt att inte sluta förrän kunden i fråga fått vad den den betalat för, vad det än handlar om. Servicen står även i centrum för oss, det är viktigt att kunden behandlas på bästa sätt och blir bemött av ett leende.

Västkust Filter - Vattenanalys & Vattenfilters utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Västkust Filter - Vattenanalys & Vattenfilter Vattenleverantörer, vattenverk, Kungsbacka - 1

Västkust Filter - Vattenanalys & Vattenfilter, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Västkust Filter AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

03.01.2012

Org.nr:

5568797475

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

5000 - 9999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

36001 Grundvattenförsörjning

Exekutiva befattningar/Administration

Verkställande direktör

Joakim Solvall Helenius

Ledamot

Joakim Solvall Helenius

Suppleant

Linda Susanne Helenius

Finansiell information

Omsättning

5 116 tkr

Vinstmarginal

−4,7 %

Anställda

3

Sökord

vattenfilter egen brunnvattenfiltervattenprovkolfilter vattenvästkustfiltergratis vattenprovosmosfilteravhärdningsfilter testvattenprov egen brunnservice vattenfilterfiltermassa järn manganvattenfiltreringvattenprov egen brunn gratisuv-filter egen brunnvattenfilter prisermangan i vattenvattenfilter järn manganvattenproblemvattenfilter manganta bort järn i vattenjärn i vattenbakteriefilterkombifilteruv filterfilter vattenvattenanalys gratisbilligt vattenfilterfiltrera kranvattenomvänd osmos filtervattenfilter borrad brunnvattenanalys egen brunnavsyrningsfilterjärnfilter vattenmangan i vattnetfiltrera vattengratis vattenprov egen brunnbrunnsfiltervattenanalys grävd brunnvattenfilter testkalkuv vattenfilterhumusfilterjärnfilter borrad brunnvattenprov gratisbackspolande automatfiltervattenfilter under diskbänknitratfiltervattenanalys borrad brunnmangan filterfluoridfilter egen brunnvattenfilter egen brunn julajärnfilter egen brunnvattenfilter prisvattenanalys radonkalkfilter egen brunnmangan i dricksvattenfiltermassa vattenfilteravkalkningsfiltervattenprov radonmanganfilteromvänd osmosfilter borrad brunnvattenfilter duschvattenfilter egen brunn prisvattenanalys prisblyfiltervattenprov ackrediteradmanganfilter för järn i vattnetfluoridfilterrena vattenvattenfilter järnmikrobiologisk vattenanalysfiltermassatrycktankarfilter egen brunngratis vattenanalysvattenrening egen brunnuranfilterradonfilterackrediterad vattenanalysvattenfilter kalkarsenikfilteregen brunn filtervattenanalysrena kranvattennitratvattenanalys ackrediteradbilliga vattenfiltervattenanalyserjärn mangan filtertrycktankvatten filteruv filter vattenavhärdningsfilterkalkfilteraktivt kolfilterjärnfilterkemisk analysvattenrenare egen brunnvattenfilter dricksvattenosmos

Möjliga telefonnummerformat

020170717202-017 071 72020-170 71 720201-70 71 72020-1707172