Se på karta

västerbotten 

gav 392 företag inom detta område

Länsstyrelsen I Västerbottens Län

Storgatan 71B90330 Umeå
logo

Länsstyrelsen är en statlig myndighet som finns nära människorna i varje län. Vi är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering, riksdag och centrala myndigheter å den andra. Tillsammans gör vi det hållbara möjligt!

IF Metall Avd 4, Mitt I Norrland

Västra Norrlandsgatan 11B90327 Umeå
logo

IF Metall är ett feministiskt fackförbund med cirka 313 000 medlemmar som tillsammans arbetar för rätten till ett bra och tryggt arbete.Vi arbetar inom stora delar av den svenska industrin, bland annat inom plast-, läkemedels-, byggnadsämnes-, stål-, kemi- och verkstadsindustrin.

Osthuset i Lund

Mårtenstorget 122351 Lund
logo

Vi har allt för dig som gillar ost och bröd. Frukostbröd och en mager ost en måndagsmorgon eller en läcker ostbricka för en lördagskväll. Vi har det mesta så låt oss hjälpa dig.

LO-distriktet i Norra Sverige

Södra Ersmarksgatan 790336 Umeå
logo

LO-distriktet i Norra Sverige som till ytan är Sveriges största har knappt 100 000 medlemmar och består av 25 förbundsavdelningar fördelade på två län. Vi har 25 LO-fack ute i kommunerna som arbetar med lokal tvärfacklig verksamhet.

Västerbottens Bandtransport & Miljöservice AB

Kolbacksvägen 1193237 Ursviken
logo

Vår affärsidé är damm-och spillbekämpning hos våra kunder som finns inom bas-, tillverknings-, livsmedels- och verkstadsindustrin.

Företagarna Sverige Service AB

Magasinsgatan 790327 Umeå
logo

Företagarnas kontor för Västerbottens län är knutpunkt och stödfunktion för föreningarna i regionen. Vi arbetar för att det ska bli enklare, roligare och mer lönsamt att driva företag!

Västerbottens Kakelugnsmakeri AB

Östra spöland 791192 Vännäs
logo

Med trettio års erfarenhet av kakelugnar och murning arbetar vi två anställda i företaget. Vi uppför många olika eldstadsvarianter, allt efter överenskommelse anpassat till ert hem.

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten

Köpmangatan 297238 Luleå
logo

När du vill utveckla dig själv, din produktion eller dina affärer. Vi producerar och levererar Kunskap för Landets Framtid. Det sker genom konsultuppdrag, försök, utvecklingsprojekt och utbildning.

Team Öhman Fastigheter i Västerbotten AB

Norra Obbolavägen 11590422 Umeå
logo

Vi förvaltar hyresfastigheter i attraktiva områden i Umeå, Holmsund, Sävar och Robertsfors. Fastigheterna består av bostäder och lokaler i olika storlekar och är väl underhållna. Hyresrätterna, kontors- eller industrilokalerna är väl placerade med närhet till både närservice och goda kommunikationer.

Västerbottens Norra Gräv & Schakt Ekonom

Hammarvägen 9A93161 Skellefteå
logo

Gräv och Schakt är en ekonomisk förening som funnits sedan 1969. Den huvudsakliga verksamheten är förmedling och fakturering av entreprenadmaskinarbeten samt övriga administrativa göromål. Föreningen sköter även om förhandlingar och tecknar avtal med kunder/beställare. Med en välutrustad maskinpark utför vi såväl stora och komplicerade, som små och enkla uppdrag, efter kundens önskemål med en välutbildad och erfaren personal.

Elmontage I Västerbotten, AB

Långhalsvägen 1091342 Obbola

Västerbottens Brandredskap AB

Industrivägen 1090130 Umeå
logo

Västerbottens Brandredskap AB är ett säkerhetsföretag som arbetar med att förebygga brand- och personskador. Vi finns på Västerslätt i Umeå och har Västerbotten och grannlän som arbetsfält.

PRO Västerbottens Län

Södra Ersmarksgatan 590336 Umeå
logo

Som medlem i PRO får du en tidning och rabatter på resor och studier. Dessutom kan du teckna anpassade försäkringar och delta i en mängd aktiviteter.

Västerbottens Läns Hemslöjdsförening

Kungsgatan 9890332 Umeå
logo

Hemslöjden är en ideell organisation med föreningar runt om i landet. Med kunskaper om det handgjorda bidrar vi alla till ett mer hållbart samhälle.

Västerbottens Säkerhetscenter AB

Norra Obbolavägen 133B90422 Umeå
logo

1993 bildades Västerbottens SäkerhetsCenter AB, sedan dess har vi arbetat för att skydda företagare i västerbotten med hjälp av våra produkter och tjänster. Sedan början har vi varit en stolt partner till Securitas Direct AB som är vår största samarbetspartner. Genom åren har vi installerat flera tusen inbrottslarm, passersystem och kameraanläggningar.

Ac Verkstan I Västerbotten AB

Bösta 6690586 Umeå
logo

Vi utför service, reparationer och installationer av värmepumpar oavsett märke eller modell.

Folktandvården Bjurholm

Storgatan 1691631 Bjurholm

Studieförbundet Vuxenskolan

Kungsgatan 4290325 Umeå

Folktandvården Nordmaling

Kungsvägen 4591432 Nordmaling

Folktandvården Umedalen

Aktrisgränd 2290364 Umeå

Utbildarna i Västerbotten HB

Skellefteåvägen 93452 Byske

Barn Och Ungdomspsykiatrisk Länsklinik

Akutvägen 4C90737 Umeå

Åsele sjukstuga hälsocentral

Bryggaregatan 1191932 Åsele

Ok Västerbotten Ek. för.

Kronoskogsvägen 2090361 Umeå

OKQ8

Parkvägen 7A-C90342 Umeå