Om Väskan

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Väskan, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAktiebolaget Väskan
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande27.12.1994
Org.nr:5565024253
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47722 Specialiserad butikshandel med väskor, reseffekter och lädervaror, 47919 Postorderhandel och detaljhandel på Internet med övriga varor

Exekutiva befattningar/Administration

Kjell Ingvar WahlstenLedamot
Agneta Birgitta WahlstenSuppleant
Jesper Urban LejdströmRevisor

Omdömen om Väskan

Mikael Wisti

mer än ett år sedan

Bästa upplevelsen någonsin!
Har aldrig under mina 25 år som konsument fått en så pass positiv upplevelse. Skulle beställa 4 resväskor till mina familjemedlemmar och fastnade för eran hemsida eftersom den är så pass enkel att navigera med bra produktbeskrivningar och bra priser.

Jag kontakta er eftersom det fanns så många bra modeller att välja mellan. En väldigt glad kille svarade direkt på mitt samtal och spenderade över 90 minuter med mig på telefonen där jag fick fantastiska råd och givande råd inför min kommande resa med familjen.

Killen som jag glömt namnet på hade sådan enorm kunskap och efter att han haft en givande dialog med honom så köpte jag 4 resväskor av olika storlekar eftersom han starkt rekommenderade att köpa kompletterade storlekar. Genom att ha kompletterade storlekar så har jag alltid en resväska som fungerar oavsett hur lång tid jag eller vi i familjen är bortresta. Att vi sedan kan stoppa resväskorna i varandra underlättar verkligen när vi inte är ute på resande fot.

Jag undvek dessutom att köpa någon resväska större än maxomkretsen 158 cm eftersom ni informerade mig om att detta skulle kunna bli kostsamt för mig i framtiden.

Att ni sedan lyckades skicka resväskan till ett ombud som ligger bara 2minuter från mitt hem och den dök upp 19 timmar efter lagd beställning är ju helt fenomenalt!

Sist men inte minst fick jag en exklusiv gåva till min hustru och två små presenter till mina bägge söner samt ett handskrivet kort med semesterhälsningar från flera i personalstyrkan hos väskan

E

mer än ett år sedan

Efter beställningen av väskan på hemsidan fick jag vänta en månad tills den blev levererad. Hörde av mig med jämna mellanrum och blev lovad att den skulle dyka upp i nästa vecka och att de skulle höra av sig om det blev problem. Ingen väska kom och ingen hörde av sig. Efter mycket tjat har jag äntligen fått väskan de tappat bort på vägen.

Emelie

mer än ett år sedan

Vilken otroligt snygg väskbutik jag hittade på gränbycentrum. Verkligen en upplevelse som jag kommer att dela med mig till mina vänner av. Bra service och ett otroligt bra utbud!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Väskorna är väldigt fina och till bra priser.
Personalen är enormt trevlig och gör att man vill komma tillbaka.

Holge

mer än ett år sedan

Riktigt fin väskbutik med bra sortiment

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

01825302001-825 30 20018-25 30 200182-530 20