Om Värmia Syd AB

Värmia är ett företag som är specialist på att hjälpa fastighetsägare att sänka sina uppvärmnings-kostnader. Vi har ett brett sortiment och erbjuder skräddar- sydda helhetslösningar med bästa kvalitet och driftsekonomi. Det ger dig trygg uppvärmning år efter år – med bättre ekonomi.

Värmia vill ta ansvar för hela installationen, vilket underlättar för dig som kund samt ger dig trygghet. Vi är också helt fristående från olika tillverkare och vi kan därför rekommendera lösningar som ger dig bäst funktion, kvalitet och pris oberoende av fabrikat.

För att kunna ge våra kunder en hög servicegrad, ställer vi också höga kvalitetskrav på eventuella underleverantörer när det gäller såväl utförandet av deras arbete som att de uppfyller våra högt ställda krav när det gäller miljö. Alla våra energirådgivare har ett förflutet inom servicebranschen.

Vi har även anställda för VVS, kyla, värme, ventilation och el.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Värmia Syd AB VVS, Kävlinge - 1

Värmia Syd AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVärmia Syd AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.05.2005
Org.nr:5566800289
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch71124 Teknisk konsultverksamhet inom energi-, miljö- och VVS-teknik

Exekutiva befattningar/Administration

Joakim Roger OlssonVerkställande direktör
Joakim Roger OlssonLedamot
Lina Marika OlssonSuppleant
Karin Inger Annika LarssonRevisor

Omdömen om Värmia Syd AB

Johan Cronqvist

mer än ett år sedan

En ventil hade hängt sig i pannan. Killen som kom skruvade loss den, spottade lite i den och monterade tillbaka samma ventil. Totalt 40 minuters jobb. För detta debiterade Värmia sanslösa 1 575 kr!

Svar från företaget

Hej jag var och servade din panna som hade lagt av med varmvatten produktion. Du kontaktade firman där jag jobbar och jag fick i uppdrag att kontakta dig vilket jag gjorde och boka in en snabb tid då du stod utan varmvatten. Jag kom ut till platsen och började undersöka och hittade den ventilen som jag "spottade i" och plockade loss den. Detta är en flödes ventil som aktiverar en cirkulationspump som gör att du får varmvatten. Alternativen jag hade var att antingen "spotta" (blåsa och rensa ur beläggningar i ventilen) så den fungera igen som på nytt eller beställa en ny ventil till dig vänta 2 dagar och sen köra bort till dig och boka in en ny tid sen stänka vattnet igen och montera dit den. (Ny ventil hade kostat dig 1600 kr) och då hade det till kommigt 2 timmar plus utkörning dvs 1575kr+1575kr samt 1600 för en ny ventil så då hade slut notan till dig landat på ca 4700kr och då du inte har hört av dig till oss på firman så misstänker vi att min insats gjorde att din panna fortfarande fungerar och att du överlag är nöjd med den snabba insatsen

Med vänlig hälsning Tom

Jenny Lindell

mer än ett år sedan

Jag är så oerhört med min installation av CTC värmepump. Sasa hittade lösningar som gjorde allt både snyggt och praktiskt. Min granne blev avundsjuk på konstruktionen. Tom var också jätteduktig och ansträngde sig så att den nya elinstallationen blev bra gjord (mycket bättre än den gamla...) Båda tog tid på sig att svara på frågor och hjälpa mig med instruktioner angående pumpen. Jag kände ett förtroende för dem. Jag rekommenderar dem starkt!!!

Lena och Patrik

mer än ett år sedan

Snabbaste insatsen från beslut till funktion vi upplevt. Tack grabbar! Bo beställde direkt och Tom och Sasa fixade på studs:-D. Antagligen tyckte de lite synd om oss, då vi levt med vatten på dunk i 3 veckor och kossorna dessutom snart ska in i stallet;-). Nu har vi via ny pump, tank, rör och el äntligen vatten i rören igen, nu från vår nya djupborrade brunn!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Var på väg att ringa ett annat företag (Sintab) för att koppla in en NibeF750. Fick i stället Värmia rekommenderad via en granne som också hade satt in en likadan panna. Kontaktade säljaren på Värmia o ville ha samma killar som hade gjort jobbet hos grannen (Sasa/Tom). Både säljare, VVS och el killen var supertrevliga o jobbade hårt. Absolut inga problem med något som jag läser nedan såsom extra isolering, innegivare mm. Rekommenderar dessa killar varmt.

Liv & Tasso, Höllviken

mer än ett år sedan

Vi blev imponerade av detta företags snabba och professionella service då vår gamla värmepanna gick sönder. Rörläggaren Sacha var väldigt kompetent och serviceminded. Brydde sig verkligen och ville utföra sitt jobb på bästa sätt. Han hittade en lösning till vårt pannrum som var kanonbra och ingen annan tänkt på sen huset byggdes på 60-talet. Vill även ge en eloge till elektrikern Tom som också visade en stor kompetens. Sammanfattningsvis är vi mer än nöjda!

Ännu en besviken kund

mer än ett år sedan

Varning för detta företag! Jättebra bemötande och service fram tills vi betalat. Sen har dom under 1 års tid undvikit att ta tag i fel på vår värmepump och den felaktiga installationen trots flera påminnelser både via mail och telefon. Ser av andra inlägg här att jag inte är ensam och önskar nu att jag hittat denna sidan innan jag valde att anlita detta företag.

Svar från företaget

Det går är tråkigt att man inte vill ange sitt namn. Då är det svårt att kommentera. Vi har 500 nöjda kunder och ofta är det inte bara ens fel. Vi instruerar kunder för att handhavandet skall bli rätt och svarar alltid på all service och rättat till eventuella fel.

besviken kund

mer än ett år sedan

Det började med en trevlig hembesökt och jag blev lovad en massa saker som rensning av luftrören, isolering som skulle gå hela vägen i avluft kanalen (efter en del på tryckning från min sida) då jag valde Nibe F750 + justering av luftflöde......

Mardrömmen började dag1 när installationen drog igång. Blev små orolig när min jordfelsbrytare small runt 20 gånger. Efter att ha kämpat med pannan lämnade Installatören pannan med 0 bar tryck och drog iväg utan att ens säga hejdå.
Han stängde av min gas också vilket jag använde till min mat spis. Det tog de 3 veckor och en himla massa jagande och tjafsade för att de skulle skicka någon för att koppla på gasen igen.
Nu efter snart 3 månader har de fortfarande inte fixat isoleringen.
Ringer man till de så är det BARA 1 person som kan hjälpa dig och gissa var han är 99% av tiden? ju på kundbesök för att jaga in fler offer.
Jag ringer, sms:ar, lämnar meddelande i en veckan och har jag tur får jag prata med honom och även då blir det inte mycket gjort. Han lovar men levererar inte. Värmia har uselt planering och inte så bra koll på vad som gäller nya pannor.
Min rekommendation är att ni väljer annan installatör om ni vill få det gjort utan bråk och tjafs.
Servicen är jätte dålig. Man blir inte alls tagen på allvar. Värmia vill mest komma billig undan istället för att göra det rätt från början. En installation som ska max ta 1 dag har nu tagit månader.

ps. Deras ide av luftrörsrensning var dammsuga filtret i pannan. Fick själv ringa sotare för att rensa rören.

Tilda

mer än ett år sedan

Det dröjde 4 månader tills vi fick offert sen ökades priset med 16000kr
det blev inte varmt och förbrukningen av energi minskade marginellt
Firman verkar vara på avveckling

Mr Fire

mer än ett år sedan

Allting fungerade bra tills installationen påbörjades. Flera misstag och felbedömningar vid installation. Bl.a. installerade man värmepumpen en fredag em. och missade att slå på flödet ut i värmesystemet. Sedan var det omöjligt att få tag i någon representant från företaget under helgen. Tempen inomhus sjönk till 15gr. Vi fick skador på golvet i grovköket. Som vi visserligen fick tjata till oss en liten kompensation när hela golvet hade behövts läggas om. Jag varnar för detta företag! Som tips finns det andra i bl. Vellinge, Lund och Svedala.

besviken kund

mer än ett år sedan

Problemanläggning från dag 1. För att inte tala om elräkningarna. Högre elräkningar efter installationen än tidigare. Fick sätta hård press på honom, men sedan skickade han en kvinnlig säljare som verkar veta vad hon sysslade med. Vi hade för lite element vilket han inte upplyst oss om. Hon rekommenderade luftkonvektorer som komplement. dettta sattes upp efter påtryckningar och nu har elräkningarna gått ner rejält.Men det skall väl inte behöva ta nästan 2 år innan det fixas till

Erik - Malmö

mer än ett år sedan

Vi köpte en NIBE 2025/NWM300 av Värmia, och så här långt är vi fullständigt nöjda. Säljaren gjorde ett förtroendeingivande, seriöst och kompetent intryck. Leverans och installation skedde helt enligt tidplan, och hantverkarna har gjort (enligt vad jag kan bedöma) ett fullgott arbete. Dessutom var de trevliga att ha att göra med. Att sedan pump och panna verkar fungera ruskigt bra är nu ett extra plus, men det är ju mer NIBE?s förtjänst?

Svar från företaget

alltid trevligt när nöjda kunder också lägger in omdöme.
vi installerar ca 200 värmepumpar per år och så sott som alla av våra kunder är nöjda. Tyvärr händer det ibland att något går fel. Ibland är det olyckliga omständigheter, ibland dålig planering,leveransproblem, väder, vind, en säljare förbiser någon viktig detalj, montör gör misstag eller fel uppgifter från kund, kommunikationsmissar.. Vi skall dock komma ihåg att det är mänskliga faktorn som är inblandad hela vägen. Vi har alltid som målsättning att allt skall bli så bra som möjligt och blir något fel så rättar vi till det.

HÖ Holmeja

mer än ett år sedan

Installationen av värmesystem fungerade okej, men övrigt vvs-arbete lämnade med att önska! Dålig information mellan säljare och hantverkare, Flera fel gjordes som dock rättades till efter påpekande, men det drog ut på tiden. Otroligt dåligt städat av hantverkarna. Det såg ut som ett bombnedslag under hela veckan de var här och när de lämnat.

Värmia tvekade inte att ta rejält betalt för ett extra moment som uppstod under arbetets gång. Två timmar + material för omkoppling av rör till en utkastare.

Från att ha känt oss trygga med att välja Värmia, har vi under resans gång börjat tvivla på allt de har gjort. Alltid lika tråkigt att göra stora affärer med en aktör som man inte känner förtroende för.

Svar från företaget

Information från kund var från början felaktig. Det som kopplades om var en av kunden felaktigt utförd koppling med anslutning till utkastare. Alternativet hade varit att koppla ur vattenutkastaren. Kund tillfrågades innan arbete utfördes. Då detta är arbete som Värmia normalt ej utför dagligen fanns ej delar till detta i lagret i bilen. Montör fick därför besöka rörgrossist, vilket normalt görs inför installation samt komplettering på morgon på väg till kund.. Det är ej heller lätt att göra koja till slott. Värmia Installerar för övrigt mer än 200 värmepumpar per år i SKåne och montörer/säljare har stor erfarenhet av detta. Val av anläggning och fabrikat bygger på de uppgifter som kund lämnarangående behov och levnadsvanor, temperatur osv.
Eva Rosqvist Säljare på Värmia SYD och ansvarig säljare för ovannämnda anläggning

Mycket besviken

mer än ett år sedan

Vi anlitade Värmia Syd AB, Malmö, i spetsen under slutet av juni 2013. De skulle hjälpa oss med att koppla ihop KÖLDBÄRARKRETSEN mellan en bergvärme-borra och vår befintliga värmepump. Det visade sig ganska snart att montören på plats inte informerats om vad som behövdes i materielväg. Det fattades alltså bland annat PEL-slang, som skulle användas mellan borra och värmepump. Jag hade tydligt informerat Värmia om jag inte hade PEL slang och att Värmia skulle ordna slang. Montören fick därför göra en resa från Falsterbo till Malmö helt i onödan för att köpa slang. Så småningom blev inkopplingen klar och värmepumpen startades. Efter bara något dygn kände vi att det luktade etanol i VP-rummet. Vi fann att det var en av vinkelkopplingarna på brineslangarna, som läckte vid genomföringen i ytter-väggen. På grund av semestertider så kom det att dröja några veckor innan läckaget kom att åtgärdas. Vi körde värmepumpsystemet under tiden och hade då gott om tid att kolla hur Värmia hade löst sin installationsuppgift. Tyvärr visade det sig att mångt och mycket inte hade blivit bra. Kondensisoleringen var i många fall slarvigt utförd och montören hade valt sätta två vinkelkopplingar på brineledningarna alltför ”dikt” på ovansidan av VP. Det innebar att det inte gick att kondensisolera brineledningarna in och ut på ett tillfredsställande sätt. Det finns helt enkelt inte plats. På första installationsdagen dök det också upp en elektriker. Det var inget, som jag avtalat med BL. Jag tyckte dock att elektrikern kunde koppla in den externa cirkulationspumpen på köldbärarsidan, när han nu var på plats. Jag försökte berätta för elektrikern hur jag ville ha det, men den unge elektrikern upprepade bara gång på gång. ” Jag har koll på läget”. Men det hade han inte. Det visade sig efteråt att kan inte kopplat köldbärarpumpen så att den startade någon halv minut före kompressorn, som jag ville ha det. Pumpen startade samtidigt som kompressorn. Jag fick senare be min egen elektriker att justera köldbärar-pumpens start. Elektrikern skulle också borra genom värmepumpens baksida för att ordna två kabel-genomföringar. Baksidans plåt var av rostfri plåt och elektrikern visste tydligen inte att man då skall ha ett bra borr och borra långsamt. Han borrade med full styrka och verkade försöka trycka igenom borret. Det resulterade i att värmepumpen knuffades en aning ur läge och möjligheten till en bra kondensisolering blev ytterligare försämrad. Några veckor senare kom en annan montör, som skulle byta den läckande kopplingen. Det gjordes med sådan frenesi, så att jag var rädd att han skulle dra loss rör och rörsvep från väggen. Rörsvepen är inte av den isolerade typen, som de borde ha varit. Den förste montören hade använt vanliga rörsvep, som är betydligt svårare att kondensisolera. Sedan skulle montören göra en ny avluftning av köldbärarkretsen. Det görs med en kraftig vattenpump och ett kärl som innehåller kanske ca 50 liter etanolblandning. Jag frågade montören om kärlet var rengjort och han sade att så var fallet. Jag slängde ett getöga i kärlet och såg att det INTE var rengjort. Mängder med löst material av olika slag skvalpade i botten på kärlet. Vi spolade ur kärlet och fyllde på etanol och montören startade avluftningen. Montören hade dålig koll på hur det skulle kopplas, så till en början sprutade etanolen över högt och lågt i värmepumpsrummet. Montören körde inte så länge och det visade sig senare att avluftningen var slarvigt gjord. Det porlade i köldbärarledningarna. Det var luft som porlade. Jag sade också till montören att jag tyckte att det var mångt och mycket, som var dåligt utfört vid första installationstillfället. Jag tror att han höll med om att det kunde ha gjorts annorlunda och bättre, men att det var Värmias sak att reda ut det. Han isolerade på nytt, så gott det gick, och for vidare för att montera en ny varmvattenberedare. Jag kontaktade Värmia och framförde kritik och menade att det var en del som borde göras om och att de borde avlufta köldbärarkretsen igen eftersom det var luft i brinekretsen. Värmia kunde göra en ny avluftning, men då skulle det debiteras på nytt. Min övriga kritik beträffande usel kondens-isolering etc, etc, besvarades med att
”.. arbetet är gjort efter konstens alla regler... ”. Jag fick själv göra en ny avluftning. Jag köpte en rejäl vattenpump på Biltema och körde köldbärarkretsen fram- och tillbaka till dess att jag inte kunde höra något porlande ljud i ledningarna. Jag kan tillägga att fakturan blev 60 procent högre än det som Värmia föreslog när vi talades vid per telefon om vad vi ville ha gjort. Det hade väl inte varit hela världen om arbetet blivit utfört ”enligt konstens alla regler”, men när det nu blev halvslarvigt utfört så känns det bittert. Fakturans avvikelse kan kanske delvis förklaras av påslagen på materielsidan. Om jag som privatpeson kan köpa något för exempelvis 100 kronor, så känns det fel när företag, som ju antagligen har bättre inköpspriser, debiterar mig 200 kronor. Jag kan omöjligen rekommendera någon att vända sig till Värmia Syd AB för att få något liknade jobb utfört. Betyget blir: EJ GODKÄND

Estelle Palmquist

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med både urkoppling av den gamla gaspannan och installation av NIBE 750. Trevlig och kunnig personal. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera dem. Hälsningar Christer & Estelle

Kristoffer Persson

mer än ett år sedan

Vi är hur nöjda som helst!!!

Har bara positiva saker att säga om Bo,Sasa och Tom och kan varmt rekommendera Värmia!

Bo projekterade denna anläggning och tog fram ett perfekt system för oss. Det blev Nibe F2030+VVM310 samt nya radiatorer till hela huset.
Sasa installerade anläggningen och kämpade med håltagningen till dom nya vattenledningarna.

Nu flyttar Sasa verktygen från vårt hus till mina föräldrars hus för att göra om deras värmesystem och sen tillbaka till oss igen om ett par veckor när våran tillbyggnad drar igång!

Kristoffer Persson
Bjärred

Peter

mer än ett år sedan

Fick installerat en NIBE F1245 i september 2011 för grundvattenvärme med två borrhål. Installation fungerade klanderfritt och allt gick enligt tidsplanen. Samtidigt utökade vi med 3 vattenrediatorer i källaren som nu ger komfortvärme överallt. Nu 16 månader senare inträffar första felet. En kabel brast och kortslöt pumpmotorn. Jag kickade igång elpatronen, lite orolig över kostnaderna eftersom det var i januari. Men dagen efter kom deras elektriker och bytte ut de trasiga sakerna. Nu snurrar allt igen som det ska. Perfekt!

Mattias

mer än ett år sedan

Jag arbetar som arbetsledare i byggbranschen och jag har haft en jätte duktig rörkille från Värmia som har visat stort angagemang, kunnande och gjort ett mkt snyggt jobb. Mitt projekt är snart klart så då kan jag med mer tyngd säga att jag är nöjd. Jag ser att många av klagomålen kommer efter att anläggningarna satts i bruk, så jag återkommer med slutord.

Krister Pettersson

mer än ett år sedan

Allvarlig varning för Värmia Syd AB, dess VD och samarbetande pumpfirma David Beatt Borrteknik !

Företaget är anmärkningsvärt nonchalant i arbetet, mot överenskommelser och utlovad funktion, resultat och dokumentation.

Värmia Syd AB kontrakterades i maj för borrning av två grundvattenhål, inledning i pannrum, installation av värmepump, inkoppling till bef. värmesystem, dokumentation av och undervisning i anläggningens utförande och skötsel. Fast pris och leveranstid 3-4 veckor. Arbetet skulle därmed utföras innan större utbyggnadsarbeten skulle ta vid på fastigheten.

Placeringen av borrhål på tomten överenskoms och markerades tillsammans med VD med stakkäppar i marken enligt ritning och tillstånd från kommunens miljöavdelning. Under ägarnas semsterbortvaro gjordes borrningarna, men ca 4-5 m från de punkter som stakats ut. Ett av borrhålen kom därvid att ligga under en möjlig framtida utbyggnad, vilket inte kunde accepteras av ägarna.

Arbetena fortsattes inte av Värmia. Nämnda byggarbeten med annan firma började, men Värmia utförde ingen inledning till pannrummet, varför byggfirman fick lägga tomrör för Värmias försenade inledning. Merkostnader.

Trots många påpekanden om förseningen, om hinder av andra arbeten etc installerades själva värmepumpen först på höstkanten. Ingen koppling till grundvatten. När kylan började, gick värmepumpen på el-patron enbart.

Det ordnades skiljemannaförfarande angående flytt av ett av de felborrade grundvattenhålen. Resultatet var, att Värmia fick borra ett nytt hål på rätt plats, men Värmias borrfirma, David Beatt Borrteknik, krävde omfattande arrangemang för framkomst bland byggfirmans schaktmassor och byggmaterial. Extra arbete och merkostnader.

Värmia gjorde så anslutningen till grundvattenhålen. Men, återledningen av grundvatten kom att göras till det felborrade hålet ! Vid påpekande gavs det nonchalanta svaret "Vi ansluter som vi finner bäst" ...

Efter fortsatt insisterande kunde Värmias personal konstatera, att anslutningen var felgjord och de fick tillåtelse av sin nonchalante VD att rätta till det.

Därmed borde anläggningen vara färdig och dokumenteras och ägarna informeras och undervisas enligt kontrakt.

Någon sådant gjordes inte, och påstötningar har nonchalerats. Efter ägarens undersökningar hittas svårtillgängliga ventiler och konstateras, att en bef. golvvärmekrets hade kopplats till fel "klimatzon" på värmepumpen, varvid funktionen uteblev. Givare för den andra klimatkretsen var inte levererade. En annan bef. golvvärmekrets fungerade inte alls. Tryckförhållandena hade tydligen ändrats så, att cirkulationen inte kom igång trots många försök. Påpekanden till Värmia nonchalerades.

Sedan kom det meddelande från Skatteverket om att Värmia hade fått ROT-avdrag utbetalt. Men inte med de belopp som hade vistats på faktura till oss.

Och det kom räkning och krav på 5 000 kr extra, enligt "ök". Någon ök - överenskommelse - som skulle ge Värmia rätt till dessa pengar utöver fastpriset i kontraktet känns inte till, vilket påpekas. Men ingen förklaring. Men väl fortsatta påminnelser om utebliven betalning.

Företaget har visat sig grovt nonchalera överenskommelser, kontrakt och skyldigheter i flera avseenden. Nibe - leverantören av värmepumpen - är informerad.

Tag varning av detta och anlita inte de nämnda företagen om ni vill slippa bekymmer och få en välfungerande anläggning. För vidare information i fallet, vänligen kontakta undertecknad på [email protected].

H Krister Pettersson Civilingenjör

Svar från företaget

Krister P har fått nyborrat hål utan kostnad. När vi gör detta så ber han få det gamla borrhålet kopplat som vatten brunn!! Vi gjorde till och med det åt honom, hur nu det kan fungera om det är felborrat?
Vi blev mycket upprörda över detta, att säga att något är felborrat och sedan vilja använda det. Det stämmer inte.
Krister P nämner inget om att han inte betalt 20% av avtalat belopp. När han avbröt betalningplanen så avbröt vi leveransen, vilket är normalt och vår skyldighet. Att det var för mycket för Krister P att leda sitt bygge är tydligt. Vår borrentrepenör håller tillfullo med om detta. Vi har nyligen levererat sytem till Kund där Krister P var besiktningsman. Till Krister P stora förtret fanns inga anmärknar och kunden var nöjd. Det bygget sköttes på ett proffigt sätt. Krister P må vara missnöjd men har sluppit undan en stor betalning. Och fått en verkligt billig anlägning med extra vattenbrunn.
Bo Larsson
Värmia Syd AB

Missnöjd

mer än ett år sedan

Totalt okompetenta vad det gäller CTC!

Svar från företaget

Jaha tråkigt att höra att du tycker så utan att formulera varför vi skulle vara inkompetent vad det gäller CTC. samt att du inte har angivigt något namn så vet vi ej vem du är och vad du har för bekymmer

Med vänlig hälsning Tom

Bjärred

mer än ett år sedan

Fick en offert, installationen gjordes inte efter anvisningarna. Massor med bortförklaringar varför,försökte in i det sista att få oss acceptera felaktigheterna. Slutligen rättades det till, fortfarande ser det för bedrövligt ut. Säljaren som vi köpte av har slutat, fick tag på henne. Tydligen konflikt med ägaren. Hon gav mig med raka svar vad som skulle ingå och inte, slutligen rättades det till. Nu står en ventil och läcker. Ingen svarar, ingen ringer upp. Existerar företaget fortfarande?

Missnöjd kund

mer än ett år sedan

Ingen info mellan säljare och installatör. Skyller på varandra. Ingen som kom på utsatt datum, gick inte att få tag på någon förrän tre dgr senare. Skyllde på varandra igen. Såg ut som ett bombnedslag, vatten överallt, tröskel förstörd, tog inte hand om emballage som de utlovade. Fortfarande saker kvar som ska fixas men ingen från Värmia har ännu inte hört av sig. En sak har de varit snabba med, fakturorna.

Installation av jordvärme och luftvärmepump.

Lundabon

mer än ett år sedan

Mycket Duktig kompetent säljare som verkligen vet vad hon pratar om. Kan verkligen rekommendera henne om ni skall ha ett bra värmesystem.
Förklarade ingående så vi verkligen förstod skillnaden mellan olika typer av system och varför vi skulle ha just det system hon rekommenderade Pratade heller inte illa om sina konkurrenter eller andra värmepumpsfabrikat, vilket hon verkligen skall ha eloge för. 18000 kwh på 1 år inkl. hushållsel. Mitt hus är på 325 kvm stort vår förbrukning låg tidigare på 4,5 m3.
Tack För hjälpen Eva.

Frans af Schmidt

mer än ett år sedan

Värmia Syd installerade en ny värmepump i vårt hus efter att ha sålt in den mycket skickligt. Hantverkarna som kopplades till installationen var alla mycket trevliga och tillmötesgående. Tyvärr strulade det sedan, elinstallationen visade sig ha mycket övrigt att önska och pannan var ett måndagsexemplar. Då visade det sig att Värmia inte hade kunskap om sin produkt och dessutom var mycket svåra att få kontakt med. Den ena parten hänvisade till den andra utan att vi fick våra problem lösta på flera månader. Vi är väldigt besvikna, och ångrar vårt val av leverantör/installatör. Dyrköpt tips till den som funderar att sätta in en värmepump: stirra inte er blinda på teknik och effektivitet (COP-värden etc) utan välj en beprövad produkt med dokumenterad driftssäkerhet!

Möjliga telefonnummerformat

04029220004-029 22 00040-29 22 000402-922 00