Om Värmepumpcenter i Gävle AB

Värmepumpcenter i Gävle startades 1999. Samarbetspartners inom energiborrning, el och isolering kan vi leverera totallösningar med mycket hög standard. För att du som kund skall känna trygghet och få svar på era frågor bokar vi alltid ett kostnadsfritt hembesök. Vi utför stora arbeten som konvertering från el till vattenburen värme, och mindre arbeten som luft luftvärmepumpar och a/c, komfortkyla. Felsökning och service inom bergvärme, frånluft och luft luftvärmepumpar. Välkommen!

Du är välkommen att besöka oss och se vår utsällning. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe. ​Självklart värmer och kyler vi vårt kontor med bergvärme från IVT. Idag är vi 6 som jobbar på Värmepumpcenter i Gävle AB. Med bra samarbetspartners inom energiborrning, el och isolering kan vi leverera totallösningar med mycket hög standard.

​För att du som kund skall känna trygghet och få svar på era frågor bokar vi alltid ett kostnadsfritt hembesök.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Värmepumpcenter i Gävle AB VVS, Gävle - 1

Värmepumpcenter i Gävle AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVärmepumpcenter i Gävle AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande01.03.2007
Org.nr:5567249569
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43221 Värme- och sanitetsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Sten Mattias EdqvistVerkställande direktör
Sten Mattias EdqvistLedamot
Petra Mari EdqvistSuppleant
Kjell Sven-Anders OlssonRevisor

Omdömen om Värmepumpcenter i Gävle AB

Helena och Larsa

mer än ett år sedan

Inför byte av värmepump beställde vi ett hembesök av Mattias. Inom kort kom en utförligt specificerad offert som tilltalade oss. Vid ett möte kom vi överens om detaljer samt datum. Arbetet utfördes av Mattias och Anders på mindre än en dag. Att de dessutom var mycket trevliga att ha att göra med måste vi poängtera!

Henrik Lindström Gävle

mer än ett år sedan

Vi installerade bergvärme just innan jul och nyår. Allt gick enligt tidsplanering som Mattias planerat tillsammans med oss. Dom svarar i stort sätt alltid i telefon när man undrar något och ringer tillbaka om dom lovat. Jag tycker rördragning och arbetet blev riktigt bra. Jag rekommenderar verkligen dom här grabbarna. Tack ska ni ha!

Helena och Larsa

mer än ett år sedan

De här killarna gjorde ett utmärkt arbete vid byte av värmepump i vår villa. Först ett hembesök, där vi diskuterade alternativen. Sen en utförlig skriftlig offert, som motsvarade våra förväntningar. Möte där vi kom överens om allt och skrev på, samt bokade datum. Bytet av värmepumpen gjordes av Mattias och Anders, på mindre än en dag. Att de dessutom var mycket trevliga bidrog till vår belåtenhet. Alla tre vi träffade får + i kanten!

Möjliga telefonnummerformat

02614290102-614 29 01026-14 29 010261-429 01