Se på karta

värmepumpar, värmeväxlare malmö 

gav 66 företag inom detta område

Svenshögsvägen 6B23238 Arlöv
logo

SECON AB - din specialist på optimering och underhåll av fastigheter när det gäller värme-, ventilations- och tappvarmvattensystem. Vi hjälper fastighetsägare få rätt på sina system funktionsmässigt och med avseende på energiförbrukning och inneklimat.

Floravägen 4824439 Kävlinge
logo

Företaget finns i Kävlinge men välkomnar kunder från Malmö.

Vi vill vara det ledande vvs-företaget i Skåne. Med kompetent och engagerad personal löser vi kundens behov. Vi arbetar med olika typer av värmesystem från 4 kW - 2000 kWh och har kylbehörighet med 3:2. Vi hjälper er med allt inom kyl- och frysanläggningar samt värmepumpar.

(2.74)

Gränsgatan 1024439 Kävlinge
logo

Företaget finns i Kävlinge men välkomnar kunder från Malmö.

Värmia är ett företag som är specialist på att hjälpa fastighetsägare att sänka sina uppvärmnings-kostnader. Vi har ett brett sortiment och erbjuder skräddar- sydda helhetslösningar med bästa kvalitet och driftsekonomi. Det ger dig trygg uppvärmning år efter år – med bättre ekonomi.

Schaktugnsgatan 621616 Limhamn
logo

Poolbyggnation med total entreprenad. Specialiserad på murade kvallitets pooler. Service av swimmingpooler. Butik med pooltillbehör samt pool och spa kemi. Även entreprenad verksamhet med egna lastbilar och grävmaskiner. Verksamma i över 25 år.

Kantyxegatan 2321376 Malmö
logo

Sedan 1923 har vi arbetat med produktionsverktyg i vår del av Sverige. Det är en så lång tidsrymd att man tycker sig förflyttad till industrins barndom då man tittar i våra gamla kataloger. En unik kompetens har vi i bagaget, hur man undviker misstag, under de här åren bör vi nämligen redan hunnit göra de allra flesta!

Stenyxegatan 25A21376 Malmö
logo

Assemblin är en del av den svenska installationsbranschens historia. Kulturer, kompetenser och människor från en rad framgångsrika företag har vävts samman till det som idag är Assemblin.

Svenshögsvägen 6B23238 Arlöv
logo

Vi hjälper dig med energibesiktningar, energianalyser och att upprätta energideklarationer. Vi utför även uppdrag för att upphandla energientreprenader.

(5)

Blåmesvägen 1224735 Södra Sandby
logo

Företaget finns i Södra Sandby men välkomnar kunder från Malmö.

Vi är företaget som kan värme, vatten och sanitet! Certifierad återförsäljare av Thermia Värmepumpar. Professionellt arbete på allt inom VVS-teknik, t.ex.badrumsrenovering, värmepump och stambyte. Ta hjälp av våra rörmokare för installation av värme och vatten. Välkomna!

Mässingsgatan 7B27139 Ystad

Företaget finns i Ystad men välkomnar kunder från Malmö.

Välkommen till din maskinuthyrare i Skåne! Leja Maskinuthyrning AB är ett företag med många års erfarenhet inom uthyrningsbranschen till bygg & anläggningssektorn. Vår ambition är att leverera fräscha och servade maskiner till rätt ändamål. Kontakta gärna vår kompetenta personal på filialerna för rådgivning till er arbetsplats.

Västervångsvägen 3B23940 Falsterbo
logo

Vi är rörföretaget för dig som vill ha en direkt kontakt och personlig service. Med erfarenheter ifrån arbeten vid större vvs entreprenader kan vi hjälpa dig med allt från större VVS-projekt till mindre servicearbeten i hemmet. Tveka inte att kontakta oss om du söker rörmokare. vi utgår ifrån Skanör och Falsterbo i Vellinge Kommun, samt Bara i Svedla Kommun. men vi utför såklart arbeten i hela Öresundsregionen.

Ridspögatan 1021377 Malmö
logo

VS VENT SYD AB är ett familjeägt VVS-företag i Malmö, dedikerade till service och entreprenad inom VVS, Ventilation och Kyla sedan 2009. Med starkt fokus på kvalitet och kund nöjdhet, har vårt erfarna team betjänat otaliga hushåll och företag med allt från rutinmässigt underhåll till stora Installationsprojekt. Vi är stolta över vår kompetens, licenser och försäkringar som ger kunderna trygghet. Strävar ständigt efter att vara ditt förstahandsval för alla dina VVS-behov.

Företagsvägen 2923237 Arlöv
logo

Winberg montering & service startade upp 1999 med stora ambitioner. Mikael är specialist på Fjärrvärme byte och har stor kompetens till sitt förfogande. Winberg hjälper dig att få den bästa värmeregleringen, komforten och ekonomin i ditt hus. Vi är verksamma i hela Malmö.

(1)

Ringugnsgatan 1221616 Limhamn
Krusegatan 2821225 Malmö
Hyllie stationstorg 3121532 Malmö

(2.6)

Hyllie stationstorg 3121532 Malmö
Stenyxegatan 2421376 Malmö