Se på karta

värmekamera 

gav 34 företag inom detta område

Rörläggarvägen 833153 Värnamo
logo

Sordin AB, ett världsledande företag som tillverkar och säljer högpresterande hörselskydd. Sordin har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla, tillverka och sälja personlig skyddsutrustning ovan hals. Vi är en global leverantör och det naturliga valet för professionella användare med höga förväntningar på kvalitet och teknik.

(5)

Hedemoravägen 4973850 Norberg
logo

Elinstallationer för hem, industri och lokaler. Kraftledningsinspektioner. CE-märkning.Certifierad Byggnadstermograför (värmekamera). Uthyrning av el-materiel för tillfälliga anläggningar.Uthyrning av skylift.Uthyrning av släpkärraInstallation av laddboxar till el-bil. Installation av växelriktare till sol-el.

Gottorpsgatan 558273 Linköping
logo

VMI utvecklar och tillverkar vibrationsmätinstrument, utrustning för övervakning av maskintillstånd och programvara med tanke på användarfunktionalitet. Våra produkter är utvecklade med över 30 års erfarenhet och utformade för att uppnå alla nödvändiga parametrar för att utföra en tillförlitlig maskinanalys.

Skogsgläntan 714252 Skogås
logo

Vi upprättar energideklarationer, täthetsprovningar och energiberäkningar för byggnader samt utför kontroller för att säkerställa att kraven gällande energihushållning, byggnadens täthet och värmeisolering tillgodoses.Bostäder och service står idag för cirka 40 procent av Sverige energianvändning. Det gör energieffektivisering i byggnadssektorn avgörande för att klara EU-direktiven.

Gröndalsvägen 2211766 Stockholm
logo

Välkommen till Din Elektriker i Stockholm AB! Vänd dig till oss för att få hjälp med alla typer av elinstallationer, felsökning och renoveringar.

Prästgårdsvägen 247541 Hönö
logo

Vi utför sotning, besiktning, rensning och ombyggnad av ventilationssystem.Medlem i Sveriges skorstensfejarmästares riksförbund.

Vickersrud ORRBACKEN 66194 Säffle
logo

Vi hjälper företag och privatpersoner. Vi utför även el- o mekaniska besiktningar på industri. Vi har haft uppdrag inom många olika områden med termograferingen. Termografering av byggnader görs för att påvisa brister och fel. Den kan t.ex. visa värmeläckage i golv, vägg och tak. Välkommen!

Långgatan 31B56134 Huskvarna
logo

Energismartare Hus är företaget som vill hjälpa dig minska energikostnaden och få ett bättre inomhusklimat.

Hjälmarydsvägen 157338 Tranås
logo

Välkommen till Svenska Termoinstrument! Vi levererar mätinstrument och sensorer till hela Sverige för övervakning av temperatur, fukt, tryck, CO2 och meteorologi inom fastighetsautomation, VVS, livsmedel och industri. Besök gärna vår hemsida för mer information om våra tjänster och produkter.

Skytteskogsvägen 1624466 Furulund
logo

OPSIS AB är ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa system för gasanalys och processtyrning. Vårt mål är att förse våra kunder med de mest avancerade, tillförlitliga och kostnadseffektiva systemen, oavsett användningsområde. Systemen används för mätning av luftkvalitet samt för kontinuerlig emissionsmätning och processtyrning.

Bergfotsgatan 5A43135 Mölndal
Elof lindälvs gata 13-1541458 Göteborg
Göteborgsvägen 175A50463 Borås
Jättevägen 417677 Järfälla

(1)

Ostmästargränd 812040 Årsta
Virkesvägen 315242 Södertälje
Gladhammar HEMBERGA 59396 Västervik