Se på karta

väggmålningar 

gav 55 företag inom detta område

Wendels Industrigolv AB

Industrigatan 10A55302 Jönköping
logo

Vi installerar industrigolv med hög kvalitet och med så låg miljöpåverkan som möjligt.God kunskap och hög ambitionsnivå.

Lmf Måleri

Stängt

Kämpavägen 913555 Tyresö
logo

Lmf Måleri din målare på Tyresö. Vi är ett företag som fokuserar lika mycket på de små detaljerna som på de stora! Vi expanderar kontinuerligt och jobbar samtidigt med ständiga förbättringar för både miljön och för kunderna. Vi är en prisvärd firma som hanterar vårt avfall efter Sveriges miljölagar. Ring oss idag, Vi har kostnadsfri offert och alltid nöjda Kunder i hela Stockholm. Heltäckande Tjänster.

Arnito Bygg & Måleri AB

Stängt

Wahlströms väg 24A61138 Nyköping
logo

Arnito grundades 2011 och har etablerats snabbt på marknaden. Med en känsla för ansvarstagande och ett positivt och flexibelt team av medarbetare började vi jobba inom bygg i Södermanland, Östergötland och Stockholm. Vi har lyckats etablera oss mycket snabbt som det företag vi är, och kan idag stolt redovisa ett stort antal företags- och privatkunder. Vi utför stora samt små renoveringar och nybyggnationen. Vi håller alltid hög kvalitet på det arbete vi utför. Vi gör regelbundna uppföljningar på vårt arbete och vi utvärderar fortlöpande nya byggmaterial på marknaden. Arnito strävar alltid efter att skapa en bra relation med kunden, förstå behoven och vinna förtroende. Vi tror på en dialog för att hitta en passande lösning. Välkommen!

BS Målerientreprenader AB

Telegramvägen 4413235 Saltsjö-boo
logo

Ska du måla om fasaden på din villa eller fastighet kan du anlita oss. BS Målerientreprenad, också kända lokalt som BS Måleri, har över 40 års erfarenhet i branschen och erbjuder en rad tjänster utöver fasadmålning som t.ex. in- och utvändig målning, målning av golv, fönstermålning och tapetsering. Vi kan även rekommendera andra skickliga hantverkare som elektriker, murare och snickare.

SIVHED Dekorationsmåleri

Stängt

(5)

Östersjögatan 92B27238 Brantevik
logo

SIVHED är företaget som specialiserat sig på dekorationsmåleri, exklusiva heminredningar, miljöer och konsten att sammanföra dessa. De jobbar utifrån kundens önskan och skräddarsyr alla lösningar. Grundaren Ola Sivhed har under sina 25 år i fantastiska miljöer, med stora projekt inom konst, dekorationsmåleri och arkitektur utvecklat ett starkt sinne för helhetskänsla, komposition, färg och form. Vilket de idag använder för att ge sina projekt den personliga touch företag och kund söker.

Anderssons Måleriservice AB

Passgatan 1064333 Vingåker
logo

Välkommen till Anderssons Måleriservice AB i Vingåker! När du söker en målare i Vingåker med erfarenhet och serviceanda, är det till oss på Anderssons Måleriservice AB som du ska vända dig. Vi utför alla typer av arbeten inom måleri. Vi arbetar snabbt, effektivt och med hög kvalitet till ett lågt pris. Vi utgår från Vingåker men arbetar inom en radie på ca 5 mil från Vingåker och Katrineholm

CNI Måleri AB

(4.94)

Kålkullavägen 5544391 Lerum
logo

CNI Måleri AB - Lerum - Floda - Gråbo. Vi på CNI Måleri erbjuder all typ av måleri till privatpersoner, företag, bostadsföreningar och fastighetsägare m.m. Oavsett om det är invändig målning, utvändig målning, tapetsering eller vad ni nu önskar för målarhjälp i Lerum med omnejd så tveka inte att höra av er till oss. Vi är både prisvärda och tillmötesgående!

Magnus Larsson Måleri

Repslagaregatan 28A61132 Nyköping
logo

Över 25 års erfarenhet. För ett rent, snyggt och kostnadseffektivt måleri med fokus på kvalité och personligservice! Välkomna!

Målerifirma Nymålat AB

Industrivägen 1374640 Bålsta
logo

Välkommen till Målerifirma Nymålat AB! Vi finns i Bålsta och tar med glädje emot uppdrag i Stockholm, Uppsala och Enköpings området. Vi är specialister på de lite mindre jobben, men har ett brett kontaktnät med resurser även för större projekt. Vi har mer än 35 års erfarenhet i branschen och sätter alltid kunden i centrum.

Ernstedt Måleri

Nygatan 2783432 Brunflo
logo

Ernstedt Måleri erbjuder följande tjänster:Alla förekommande arbeten inom måleri och golv. Totalentreprenad på bostadsrenoveringar.Vid större objekt och totalentreprenader samarbetar vi med kollegor i branschen och kan erbjuda totallösningar till fördelaktiga priser.

Stångå Måleri AB

Stängt

Låsbomsgatan 858941 Linköping
logo

Det lilla måleriföretaget med den stora kunskapen! Vi utför det mesta inom målning och tapetsering. Välkommen att kontakta oss.

FastighetsTeamet AB

Stängt

Gyllerogatan 123351 Svedala
logo

Vi erbjuder allt från yttre renhållning och trädgårdsskötsel till avancerad teknisk service och reparationsarbete på våra objekt.

Guso Måleri

Stängt

Idögatan 5558278 Linköping
logo

Välkommen till Guso Måleri!Guso Måleri är din lokala målare i Linköping. Vi utför alla måleriarbeten inom- och utomhus samt tapetsering och snickerimålning. Våra kunder är både privatpersoner och företag i Linköping med omnejd. Vår högsta prioritet är väl utförda kvalitetsarbeten efter dina önskemål som vår kund. Vi är momsregistrerade och f-skatt registrerade

DALARNAS Förgyllning & Måleri

Stängt

Stora ornäs 278478 Borlänge
logo

Vi utför allt inom förgyllning - måleri - dekorationsmåleri - målerikonservering. Kompetens och breda hantverkskunskaper i äldre tekniker. Anpassar objektet utifrån status och ålder på ett hälso- och miljömedvetet sätt. Arbetsobjekten är allt från koja till slott.

Järna Lasyrmåleri AB

Skäve 15331 Järna
logo

Vi arbetar med färgsättning, lasyr-, monumental-, bild- och kvalitetsmåleri. Välkommen att kontakta oss för mer information!

P & D:s Sprutmåleri

Slöjdgatan 870383 Örebro
logo

Vi utför det mesta inom måleri och lackeringsarbeten inom branschen, både vid nyproduktion och renovering.

Umeå Måleri AB

(5)

Järnvägsallén 16F90328 Umeå
logo

Krister Nilsson Måleri AB

(5)

Bultgatan 1444240 Kungälv
logo

Vi erbjuder i stort sett alla förekommande arbeten inom måleribranschen såsom byggnadsmåleri, underhållsmålning m.m.

Hantverkshuset Östermalm AB

Stängt

(4.78)

Jupitervägen 8E19443 Upplands Väsby
logo

Vi utför allt från mindre och mellanstora måleri- och byggarbeten till totalentreprenad av både villor, lägenheter och stora våningar. Vi kan ta hand om allt från start till mål, om ni så önskar.

Blondells Måleri AB

Domherrevägen 923432 Lomma
logo

Vi utför all sorts måleri. Renovering, nybyggnation, utvändig målning. Renovering av dörrar och fönster.

Miljönären

Målarvägen 177154 Ludvika

Miljönären

Bromsgatan 4A65341 Karlstad

Miljönären

Modellvägen 877441 Avesta

Miljönären

Matsarvsvägen 279177 Falun

Miljönären

Projektgatan 278170 Borlänge