Se på karta
Gåskullevägen 2444552 Surte

Backa Väglinje AB bildades 1972 och har sedan dess utvecklats till vad det är idag, ett mångsidigt företag när det gäller totallösningar inom linjemarkering. Vår starka sida är att vi arbetar med dom flesta förekommande materialen och kan därför anpassa oss efter kundernas behov. Företaget har sin geografiska placering i Surte (1 mil norr om Göteborg) och vi utför arbeten både i och utanför Sverige. Vi är i dagsläget 6 medarbetare som arbetar inom företaget, var och en med breda kunskaper inom linjemarkering och kan därför hjälpa kunden direkt på plats vid målningstillfället. Våra kunder är allt från privatpersoner till nationella och internationella företag, några exempel är Volvo, Ericsson, Saab, Skanska, NCC, Parkeringsbolag, m.fl.

Industrivägen 756241 Taberg

Vägarbetsskyltning med skyltar och TMA-bilar. Vi jobbar för vägarbetarnas säkerhet. Kontakta oss för hjälp med skyltning eller TMA BIlar.

Slagfältsvägen 130262 Halmstad

Stolta samhällsutvecklare för en attraktivare miljö.

Storås industrigata 1842469 Angered

Göteborgs Linjemålning AB startades 1988 av Jan Lauridsen som har 37 års erfarenhet inom branschen, vilket borgar för ett företag som erbjuder kvalitet och mycket stor kunskap i vårt arbete. Linjemålning – parkeringsplatser med trafiklinjefärg/termoplastisk massa – industrier – skolgårdar – sportplaner – vi målar i stort sett allt med linjer. Vi jobbar för både små och stora företag med linjemålning.

Strömsbrovägen 2680309 Gävle

Vi skapar säkra arbetsplatser med stor omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den.

Kambol Nergården64991 Sparreholm

Vi erbjuder tjänster inom väg och gatuarbeten. Ta kontakt för mer information!