Se på karta

utplanteringsväxter 

gav 10000 företag inom detta område

Plantmarknaden Trädgård & Café

Stängt

(5)

Svarttjärnsvägen 371131 Lindesberg
logo

Plantmarknaden i Lindesberg är en av Sveriges mest välsorterade trädgårdsbutiker med ca 100 000 besökare varje år. Vi har som ambition att förse våra kunder med växter och trädgårdstillbehör av hög kvalité till rätt pris, samt erbjuda personlig service med mycket kunskap.

Solhöjdens Handelsträdgård HB

Stängt

(5)

Mogatan 15B39597 Läckeby
logo

Egen odling av vår- och sommarblommor, tomatplantor, kryddväxter m.m.

Nyströms Trädgård Axamo AB

Stängt

(4.33)

Axamo gård 455594 Jönköping
logo

Nyströms Trädgård, plantskolan med det stora extra! Personlig service, spännande sortiment och engagerade trädgårdsmästare. Allt i en vacker miljö.

Bodéns Handelsträdgård & Gardencenter

Stängt

Östnyland 21188193 Sollefteå
logo

Vi utför alla blomsterarrangemang, från bröllop till begravningar. Euroflorist blomsterförmedling. Euroflorist-blomstercheckar.

Bodéns Handelsträdgård & Gardencenter

Stängt

(1)

Storgatan 9488131 Sollefteå
logo

Vi utför alla blomsterarrangemang, från bröllop till begravningar. Euroflorist blomsterförmedling. Euroflorist-blomstercheckar.

Tiits Trädgårds AB

Ilmars väg 1013792 Tungelsta
logo

Tiits Trädgård är ett lokalt familjeföretag. Våra växthus ligger i Haninge, söder om Stockholm.

Prästgårdens Trädgård

Stängt

Gamla prästgårdsvägen 173451 Kolbäck
logo

Handelsträdgård på cirka 2000 kvm växthus, där vi odlar växter för utplantering och säljer våra egna produkter direkt till konsument i egen växthusbutik.

Stockholm Park & Byggunderhåll AB

Solvallavägen 48A17237 Sundbyberg
logo

Stockholm Park & Byggunderhåll AB är ett företag med säte i Sundbyberg, men vi utför arbeten över hela Stor-Stockholm. Vi arbetar med bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner som önskar hjälp med trädgårdsskötsel, anläggningsarbeten, snöröjning och sandning. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Wallby Trädgård

Stängt

Vallby Backe 2076292 Rimbo
logo

Handelsträdgård med stort utbud av perenner, buskar, träd, frukt-och bär samt barrväxter. Egen odling av sommarblommor.

Åsbacka Trädgård

(5)

Åsbacka 67882672 Sandarne
logo

-Välkommen till Åsbacka Trädgård! En handelsträdgård i Sandarne, Söderhamn med anor från år 1888, villket enligt TV4:s reportageteam gör oss till Gävleborgs äldsta aktiva handelsträdgård.Vi är en plantskola med många egna odlingar. Hos oss hittar du det mesta när det gäller blommor och plantering. Vi saluför bl.a. egenodlade krukväxter, utplanteringsväxter, perenner, buskar, träd, jord, fröer, krukor, trädgårdstillbehör.

Salomonssons Växter AB

Nävlinge 240028893 Nävlinge
logo

Bartley Garden

Stängt

Hallarevägen 247298 Askerön
logo

Bartley Garden är ett familjeföretag med E-butik och fysisk butik med ett noga utvalt sortiment för hem och trädgård. Vi erbjuder även tjänsterna design, planering och rådgivning för din trädgård.

Dalums Handelsträdgård

Ringvägen 152375 Dalum
logo

Kronqvist Trädgårdsservice

Bagarevägen 528262 Bjärnum
logo

Din trädgårdsmästare. Löser det mesta inom park och trädgårdsskötsel. Utför trädgårdsstjänster som gräsklippning, lukning, beskärning. Jag löser det mesta inom trädgård.

Damm o. Trädgårdstrivsel

Stängt

Granskattehult 257164 Sandsjöfors
logo

Vi har ett stort sortiment av produkter som hör dammen och trädgården till. Även postorderbutik med leveranser över hela Sverige.

Gustavshill Handelsträdgård AB

Stängt

(5)

Björkviksvägen 117998 Färentuna
logo

Hos oss hittar du blommor, interiör, träd, buskar, tillbehör och café. Stor egen odling av årstidens blommande krukväxter.

Dala-Husby Gräsmatteodling AB

Stängt

Koberga 31277696 Dala-husby
logo

Vi har färdigt gräs på rulle utan ogräs eller mossa - rulla ut och njut! Vår turf (gräsmatta på rulle) håller högsta kvalitet!

Mikael & Peters Trädgårdsservice AB

Tottarpsvägen 4724593 Staffanstorp
logo

Välkommen till Mikael & Peters Trädgårdsservice!Vi erbjuder alla tjänster inom anläggning, skötsel och beskärning. Välkommen!

Munkedals Plantskola - Försäljning, Beskärning, Plantering

Stängt

Stalevägen 1945534 Munkedal
logo

Hos oss hittar ni det mesta inom trädgård. Vi har ett stort sortiment med växter av alla slag. Tveka inte att kontakta oss!

Ösmo Plantshop

Stängt

Växtstigen 114831 Ösmo
logo

Välkomna in för att njuta av våra vackra buketter, inspirerande trädgård, inredning, breda sortiment av blommor och vår fantastiska lunchbuffé!

Danielssons Blommor AB

Stängt

(4.67)

Åsbyvägen 2363222 Eskilstuna
logo

Vi är i grund och botten en traditionell blomsterhandel, ett familjeföretag som har varit verksamt i över 70 år. Med den kunskap och erfarenhet vi har skaffat oss under dessa år så är vi redo att hjälpa er med alla de blomsterbehov ni kan tänkas ha.

Splendor Plant AB

Stängt

Norra kustvägen 46926392 Jonstorp
logo

Splendor Plant är Skandinaviens största partiplantskola och är välkänd i branschen tack vare sin ledande ställning inom produktutveckling.

Lindome Järn Bygg Foder AB

Stängt

Sagbäcksvägen 543731 Lindome
logo

Lindome JBF AB säljer kvalitetsprodukter inom områdena järn, bygg och foder. Vi har ett brett sortiment i butiken och arbetar också med beställningar. Som kund får du alltid bästa möjliga service. Välkommen!

Gissléns Entreprenad AB

Stängt

Smidesvägen 643736 Lindome
logo

Gissléns Entreprenad AB är ett miljöcertifierat, expansivt entreprenadföretag inom schakt- och anläggning med 40 års branscherfarenhet.

Trädgårdsbyggarna I Stockholm AB

Södernäsvägen 413950 Värmdö
logo

Trädgårdsbyggarna har funnits sedan 1992. Du kan alltid lita på att våra projekt är professionellt utförda. Vi anställer utbildade trädgårdsmästare och använder växter från de bästa plantskolorna. Vi är även medlemmar i STAF, Sveriges Trädgårdsanläggningsförbund.