Se på karta
Brännerigatan 5C26337 Höganäs

Vi kan ta hand om hela processen industriautomation, #nl#från idé till färdig funktion där följande delmoment ingår: Projektering, konstruktion, tillverkning, PLC-programmering, installation och support.

Pilgatan27261 Gärsnäs

Företaget finns i Gärsnäs men välkomnar kunder från Höganäs.

Mekanisk verkstad. Tillverkning och svetsning av detaljer i aluminium, rostfritt och järn.Mycket av det vi gör är specialtillverkning, kort sagt vi löser de problem vi ställs inför.Välkommen att kontakta oss!

Ängelholmsvägen 31126273 Ängelholm

Företaget finns i Ängelholm men välkomnar kunder från Höganäs.

Lyft och Byggmaskiner AB ingår i Profuragruppen och är ett maskinuthyrningsbolag utan kopplingar till annat företag i bygg- och anläggningsbranschen.Lyft & Byggmaskiners kranpark består av ett 70-tal operativa kranar bestående av fasta, semimobila och mobila tornkranar. Hissparken omfattar ett 60-tal enheter av typen enkel och dubbelkorgshissar och med skiftande lastkapaciteter. I sortimentet ingår även material- och hydraulhissar.

Lundavägen 14721225 Malmö

Företaget finns i Malmö men välkomnar kunder från Höganäs.

Rallco hyr ut alla typer av liftar med arbetshöjder upp till 52 m. Stort sortiment av bil-, lamp-, bom-, sax-, pelar-, släp- och specialliftar. Vi erbjuder liftar för alla behov, flexibla hyreslösningar, hög servicenivå samt liftutbildning.Välkomna att kontakta oss.

Ingrid Mariegatan 1426364 Viken
Skättekärrs byaväg 2426375 Nyhamnsläge
Farhultsvägen 39626395 Farhult
Lerbergets Byaväg 3126352 Lerberget