Se på karta

utbildning västerås 

gav 801 företag inom detta område

KompetensUtvecklingsInstitutet (KUI) är specialiserade på utbildning inom vård och omsorg samt förskola, skola och fritidsverksamhet. Vi erbjuder gymnasial yrkesutbildning (Komvux), yrkeshögskoleutbildning samt kompetensutveckling och fortbildning för yrkesverksamma.

Kristinagatan 1272461 Västerås
logo

Välkommen till Västerås folkhögskola. Folkhögskola är en annorlunda skolform som tror på att förena teori och praktik och låta olika människor, kulturer, livsvillkor och intresseinriktningar möta varandra. Allt det där blir tillsammans folkhögskolan - du är med och skapar din egen utbildning!

Port-anders gata 972212 Västerås
logo

PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning med över 3 000 medarbetare runt om i landet – vi finns där du finns! Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem och våra värderingar genomsyrar allt vi gör.

(5)

Kävsta 72593 Västerås
logo

Skerike Golfklubb ligger i Svartådalen endast 6 km från Västerås centrum. Trots närheten till staden ligger Skerike på landet med en rofylld miljö. Välkommen!

Saltängsvägen 1872132 Västerås
logo

MGB Truck erbjuder truckutbildning & truckkort för såväl privatpersoner som företag i hela landet. Varje vecka håller vi öppna kursstarter i våra egna utbildningslokaler, men vi utbildar även direkt på arbetsplatsen om så önskas. Kontakta oss idag eller boka en tid direkt via vår webbplats https://mgbtruck.se/

Regattagatan 2372348 Västerås
logo

Vi erbjuder utbildning, examinering, certifiering samt konsulttjänster av hög kvalitet i oförstörande provning samt fordonsbesiktning. Vi genomför även företagsanpassad utbildning på plats hos er.

Västerås 72212 Västerås
logo

Creando kompetensförsörjer processindustrin. Sedan starten 2007 har vi hållit fast vid vår idé att leverera bra utbildningar till industrin, på industrins villkor och utifrån industrins behov. I takt med att våra kunders förutsättningar förändras, förändras också våra utbildningsmetoder och innehåll. Något vi däremot aldrig tummar på är att utbildningen ska vara relevant, effektiv och av hög kvalitet.Välkommen till Creando!

Floragatan 15A72461 Västerås
logo

Sången och musicerandet ger en inre glädje som man lever länge på. Alla kan lära sig att sjunga, både nybörjare och mer erfarna sångare kan alltid utvecklas.Under mina privatlektioner kommer du att få lära dig att utveckla de grundläggande momenten inom sångtekniken och lära dig vad man ska se efter för att kunna öva in en sång samt sjunga sånger från olika genre. Med tiden kommer din repertoar att breddas och du kommer finna en sångstil som känns rätt för dig. Välkommen!

Ingenjör Bååths gata 1972212 Västerås
logo

Myndigheten för yrkeshögskolan bidrar till att försörja arbetslivet med rätt kompetens i rätt tid. Vårt huvuduppdrag är att ansvara för frågor som rör yrkeshögskolan i Sverige och verka för att utbildningarna tillgodoser arbetslivets behov av kompetens.

Pilgatan 8D72130 Västerås
logo

Välkommen till Västerås Danscenter - dansskolan med ett brett utbud av danskurser och danslektioner i dansstilar för alla åldrar! Vare sig du dansar för ditt nöjes skull, för motionen eller om du är tävlingsdansare på elitnivå - Hos Västerås Danscenter finns danskurser för alla!

Slalomgatan 472240 Västerås

Legitimerad psykolog med gedigen erfarenhet av arbete inom skolan, både kommunalt och privat. Jobbar förebyggande, konsultativt, fortbildande och även utredande, alltid med elevers bästa i fokus. Har goda kunskaper i NPF, barnpsykiatriska diagnoser och strategier för att bemöta barn i behov av stöd. Utgår från Västerås, kan ta uppdrag även på andra håll.

Sintervägen 672130 Västerås
logo

LajvVerkstaden är en ekonomisk förening utan vinstdrivande intresse med bas i Västerås, men med projekt som sträcker sig utanför landets gränser. Vi arbetar med lajv som pedagogisk metod och kulturform. Lajv är ett gemensamt berättande där alla har makt att forma och styra berättelsen. Vi vill ge människor intressanta och spännande upplevelser där de får utforska sin egen fantasi och kreativitet. Men det ger även ett utrymme för att våga utmana sig själv och växa.

Anundshög 1272596 Västerås
logo

CoSolutions with You - Din väg till kunskap. Kunskap har inget värde förrän den används, så målet är att förmedla kunskap på ett inspirerande och professionellt sätt så det kommer till nytta. Helt enkelt handlar det inte bara att veta vad du ska göra, utan att du också gör det du vet.

Frösåkers brygga 772597 Västerås
logo

Vi är bäst på: Små exklusiva ledningsgruppsmöten, matlagningskvällar med kockar, julbord, bröllop, fester och kickoff i unik festvåning.Spa-kvällar med vedeldade badtunnor och bastu på egen brygga. Frösåker Brygga är ett förstklassigt val i Västerås. Här läggs all fokus på högsta kvalitet och värdskap.Välkommen att kontakta oss!

Fältmätargatan 2272135 Västerås
logo

Fredrik Boson är utbildad kostrådgivare, och personlig tränare med specialisering inom kost, viktminskning, viktökning och tävlingscoachning. Fredrik har även föreläsningar inom kost och träning. dessutom även lång erfarenhet av att arbeta med klienter som lider av olika typer av ätstörningar och förutom detta hjälper han även klienter som lider av IBS, sköldkörtelfel och diabetes. Fredrik hjälper även tävlande atleter med träning, kost och tävlingsförberedelser i sitt företag PT Boson AB

Långbackegatan 272591 Västerås
Slakterigatan 1072132 Västerås
Benvägen 1872352 Västerås
Djäknebergsgatan 17A72461 Västerås
Björneborg 372692 Skultuna
Hantverkargatan 572212 Västerås