Se på karta

utbildning umeå 

gav 782 företag inom detta område

Östra Strandgatan 2490333 Umeå
logo

PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning med över 3 000 medarbetare runt om i landet – vi finns där du finns! Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem och våra värderingar genomsyrar allt vi gör.

Glaciärgatan 290727 Umeå
logo

Minervagymnasium är en fristående gymnasieskola som funnits sedan 2002. Skolan erbjuder naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga och ekonomiska utbildningsprogram. Välkommen!

Renmarkstorget 1190326 Umeå
logo

Kärngården Personalkooperativ är ett certifierat Arbetsintegrerande socialt företag som arbetar med sysselsättning för människor med erfarenhet av psykisk ohälsa/psykiska funktionshinder. Vi driver ett allmänt café samt en fin secondhand-butik med inriktning kläder & accessoarer för allmänheten i centrala Umeå.Vi erbjuder föreläsningar, aktiviteter, studiecirklar och musikevenemang.

(3.71)

Kungsgatan 4690326 Umeå
logo

Vi arbetar inom allt från naturlig nagelvård, till förlängning och förstärkning, för att dina naglar ska må så bra som möjligt, och bli fina på köpet. En förstärkning för dig som är nagelbitare är ett utmärkt sätt att få bukt på bitandet och låta naglarna växa normalt. Och med ca 400 olika färger kan vi lova att du hittar något du gillar!

Remontstråket 190322 Umeå
logo

Utbildningen följer skolverkets riktlinjer för det treåriga nationella fordons- och transportprogrammet (FT-programmet). Hos oss kan du läsa de flesta inriktningar som ingår i programmet. Alla inriktningar är lärlingsutbildningar från årskurs 2. #nl#Inom ramen för det individuella valet finns möjlighet att välja kurser som ger grundläggande högskolebehörighet för dig som siktar på fortsatta studier efter gymnasiet.

Formvägen 590621 Umeå
logo

SGS Analytics Sweden är inriktade på miljö- och livsmedelsanalyser och är en del av världens största laboratoriekoncerner – SGS Group. (Société Générale de Surveillance)Våra lokala verksamheter är fokuserade på miljö- och livsmedelsanalyser samt ett omfattande utbud av certifierings-, och revisionslösningar baseradepå ISO och andra regulatoriska standarder.Vi erbjuder analyser till privatpersoner via våra webbshoppar brunnsvatten.se, avloppsvatten.se och vildsvinsanalys.se

Norra Obbolavägen 8990422 Umeå
logo

Välkommen till Ann Tavelin och Base Media Norr! Base Media norr är en webbyrå i Umeå med kunder över hela Sverige som sträcker sig från startups till större företag. Det handlar om att lära sig varje kunds specifika bransch för att kunna leverera en så bra och effektiv lösning som möjligt. Företagets värdeord är: Lyhördhet, pedagogik och kunskapsöverföring

Västra Norrlandsgatan 11D90327 Umeå
logo

På Accent Språkservice har vi ett utvecklat och väl inarbetat nätverk av översättare och granskare i Sverige och runt om i världen. Det ger oss bredden att kunna hjälpa dig med de allra flesta sorters uppdrag.

Storgatan 5090326 Umeå
logo

Hos oss får du hjälp med klippning, färgning, uppsättningar, rakning, makeup, bruduppsättningar, permanent och styling.

Renmarkstorget 1290326 Umeå
logo

På Soaki är alla välkomna och vi bemöter alla med en premiumkänsla och att du ska få Umeås bästa hårvård och en personlig plan för dig. Vi coachar dig till ett ett bättre hårliv mellan besöken.Vi utför alla behandlingar inom hårvård och dessutom specialiserade på lockiga hår.Vi har etiskt och holistiska produkter som vi jobbar med och säljer, så hos oss är du i trygga händer.Varmt välkommen till Soaki - Den hållbara inkluderande frisören

Kottevägen 191831 Sävar
Järnvägsallén 2090728 Umeå
Norra Obbolavägen 11290422 Umeå
Tuvgränd 1A90336 Umeå
Drottningvägen 591832 Sävar
Lyktvägen 6190753 Umeå
Korpralsvägen 50B90432 Umeå
Bölevägen 2490431 Umeå