Om Utbildning Nord

Söker du en ny yrkesinriktning eller vill du fräscha upp gamla kunskaper? Utbildning Nord i Tornedalen är en unik trenationsutbildare i Europa! Vi anordnar individuellt anpassade utbildningar för arbetsmarknadens behov i Sverige, Norge och Finland.

Med vår utbildning är du en vinnare!

Vi erbjuder över 30 olika yrkesutbildningar inom teknik-industri, hantverk och bygg, IT, ekonomi och restaurang och vård. Utbildning Nord har ett nära samarbete med branschen i Sverige, Finland och Norge för att säkerställa att våra yrkesutbildningar motsvarar de behov som finns på arbetsmarknaden. Majoriteten av våra studerande får jobb efter utbildningen. Om du vill gå en arbetsmarknadsutbildning hos oss kontaktar du din arbetsförmedlare på din lokala Arbetsförmedling. Vill du köpa utbildning kontaktar du oss direkt. Bor du inte inom pendlingsavstånd till Övertorneå, ordnar vi boende under din studietid.

Utbildningar

Vi har utbildningar inom hantverk, byggnadsteknik, elteknik, kylteknik, it, restaurang och storkök, vård och omsorg, fordonsteknik, plåt- och ventilationsteknik, verkstads- och cncteknik och ekonomi.

Se hemsida för mer information.

Allmänt om utbildningar

De flesta utbildningar har successiv antagning. Det innebär att en studerande kan börja sina studier då det finns en ledig utbildningsplats. I praktiken börjar dock en ny grupp av studerande ungefär en gång per månad.

Individuellt anpassad utbildningsplan

För varje studerande upprättas en individuell utbildningsplan, där man tar hänsyn till tidigare kunskaper, yrkeserfarenhet, utbildning etc. Den individuella utbildningsplanen byggs upp av olika utbildningsmoduler. Det finns möjlighet till både spetsutbildningar och bredare utbildningar.

Företagare

Om du är företagare och intresserad av en utbildning eller kortare kurser vid Utbildning Nord, kontakta respektive utbildningschef för olika utbildningar. Vi är Prometric och Pearson Vue testcenter. Vi är godkänd examinationscentra av Incert. För mer information se hemsidan - "Företagsutbildning".

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Utbildning Nord Utbildning, Övertorneå - 1
  • Utbildning Nord Utbildning, Övertorneå - 2

Utbildning Nord, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnUtbildning Nord
BolagsformÖvriga stiftelser eller fonder
Datum för upprättande10.12.1990
Org.nr:8976005044
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch85591 Arbetsmarknadsutbildning, 85321 Gymnasial yrkesutbildning

Exekutiva befattningar/Administration

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

09277510009-277 51 00092-77 51 000927-751 00